JM does not take responsibility for the translation
/ 10

Stockholm / Dalénum

Periskopet Dalénum VIP-försäljning

Modernt boende mitt i Dalénum

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Pris: 2 240 000 - 8 990 000 kr
 • Avgift: 3 290 - 6 810 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 44 - 130 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Optikvägen
  18155 Lidingö
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 - Kvartal 3, 2021 (Preliminärt)
 • Bostäder: 31

KÖPANMÄLAN FÖR VIP-KUNDER

Mellan den 3-17 juni kan du som är VIP-kund göra köpanmälan på de bostäder du är intresserad av i kvarteret Periskopet via Mina sidor. Som inloggad får du även tillgång till bostadsväljare, planlösningar samt prislista, och kan anmäla dig till VIP-visningen.

Är du inte VIP-kund än? Registrera dig här

Med nära vattenläge planerar vi för kvarteret Periskopet. Den första etappen omfattar 31 moderna, yteffektiva bostäder med balkong eller uteplats, mitt i Dalénum. I Periskopet bor du 1 minut från Dalénumkajen, med nära kommunikationer till stan, oavsett om du åker pendelbåt, buss eller Lidingöbanan. Här blir morgonkaffe på bryggan, vida vattenvyer och Dalénums lummiga parker en självklar del av ditt nya boende.

Längs Lidingös södra kaj, i det tidigare AGA-området, växer ett nytt attraktivt bostadsområde fram. Trots att Dalénum är ett av Lidingös nyaste bostadsområden har stadsdelen redan hunnit etablera sitt kvartersliv. Här bor du nära gröna parkområden, träningscenter och restauranger, men även förskolor och matvarubutiker som underlättar vardagen. Kvarteret Periskopet ligger mitt i Dalénum och omfattar totalt 54 bostäder. 

Dalénum ligger utmärkt placerat kommunikationsmässigt. Både Lidingöbanan och ett flertal bussar passerar Dalénum och tar dig till Ropsten på ett par minuter, där tunnelbanans röda linje enkelt tar dig vidare till Stockholm city. Från Dalénum trafikerar även Sjövägen som gör det enkelt att pendla till stan via båt.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Balkonger och utemiljö

Samtliga lägenheter i Periskopet har balkong eller uteplats med plats för umgänge med vänner och familj. Periskopets innergård är utformad som en torgyta med nivåskillnad. Här finns sittmöjligheter i form av bänkar i pergola. Samtliga trapphusentréer ligger mot innergården.

Förråd och garage

Till varje bostad ingår ett förråd som inryms i källaren under trapphus 2 och 3. Cykelförvaring med möjlighet till cykelvård finns i separat hus. Garage med totalt 54 parkeringsplatser kommer att finnas i en intilliggande byggnad med ingång från Periskopets innergård.

Smakfulla kök

Köken är välutrustade med energieffektiva vitvaror av modern design i rostfritt stål, vilka går hand i hand med de vita släta luckor, vita kaklet och den grå bänkskivan. Med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, micro och utdragbar fläktkåpa ger köket dig alla förutsättningar för att lyckas med matlagningen.

Moderna och stilrena badrum

Badrummen är stilrena med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet, vilket gör dem både snygga och lättstädade. Badrummet rymmer en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin - så att du kan ta hand om hela klädvården i ditt eget hem.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. 

Du som bokar bostad i ett tidigt skede har möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden genom att välja egna detaljer ur vårt tillvalssortiment. Här hittar du både kostnadsfria tillval samt alternativ till en ytterligare kostnad. 

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Dalénum på Lidingö

  I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram. I Dalénum planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området beräknas färdigställt år 2020.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder