JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Nacka / Kvarnholmen

Kajplats Kvarnholmen 1

Längs kajen vid Stockholms inlopp

Kajplats Kvarnholmen byggs längs kajen vid Stockholms inlopp. Bostäderna blir mellan 1-4 rum och kök, samtliga med balkong, terrass eller takterrass. Kajplats Kvarnholmen blir de sista husen som byggs längs kajen. Här har du ett fantastiskt läge med utsikt mot Djurgården vidare in mot Stockholm.

Kvarteret består av fem hus. På fyra av husen finns även gemensamma takterrasser. Entréer till husen finns från kajen men också från Kvarnholmsvägen där matbutik, närservice och skola ligger en liten bit bort. I Kajplats Kvarnholmen planeras för fem kommersiella lokaler. Garage finns under huset med hissar direkt till respektive trapphus.

En bit bort längs kajen ligger Kvarnholmens egen båtbrygga. Med pendelbåten Sjövägen har du en halvtimmes avkopplande resa till Nybroplan. Bussen passerar uppe på Kvarnholmsvägen och tar cirka 13 minuter till Slussen och några minuter till Nacka Forum via Kvarnholmsförbindelsen över Svindersviken.

Situationsplan Kajplats Kvarnholmen.

I närheten

Kolla restider

  Stockholms bästa nya utsikt?

  ARKITEKTUR INSPIRERAD AV HISTORIEN

  Gestaltningen av de fem husen i Kajplats Kvarnholmen fångar upp det industrihistoriska arvet som är så karaktäristiskt för Kvarnholmen. Bakom fasaderna ryms välplanerade bostäder som tar vara på det unika läget vid Stockholms inlopp.

   Läs mer om byggnaderna

  Välkommen till skärgården!

  Välkommen till skärgården! På Kvarnholmen bor du nära vatten och natur utan att gå miste om stadens puls. Det är enkelt att ta bussen till Slussen, eller varför inte välja båten? Den avgår från bryggan mindre än 200 meter från Kajplats Kvarnholmen.

   Läs mer om Kvarnholmen

  GEDIGNA MATERIALVAL

  Bostäderna får en ljus, klassisk inredning med noga utvalda materialval. Här finns en fin bas för dig att komplettera med din personliga inredning och färgskalor.

   Läs mer om inredningen

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder