JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kvarnholmen

Kajplats Kvarnholmen 1 Till salu : Se lediga bostäder

Längs kajen vid Stockholms inlopp

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Pris: 3 390 000 - 22 990 000 kr
 • Avgift: 3 900 - 5 600 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 40 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2020 - Kvartal 4, 2020
 • Energiklass: C 80 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 59

Öppet hus

Varje tisdag klockan 12-13 har vi öppet hus i vår visningsbostad på Kvarnholmsvägen 80. På plats har du bl.a. möjlighet att träffa vår mäklare för Kajplats Kvarnholmen och se de olika  inredningsvalen. Välkommen förbi då eller besök våra bostadsbutiker när det passar dig!

Kajplats Kvarnholmen byggs längs kajen vid Stockholms inlopp. Bostäderna blir mellan 1-4 rum och kök, samtliga med balkong, terrass eller takterrass. Kajplats Kvarnholmen etapp ett innefattar de sista två husen som byggs längs kajen. Här har du ett fantastiskt läge med utsikt mot Djurgården vidare in mot Stockholm.

Kvarteret består av fem hus. På fyra av husen finns även gemensamma takterrasser. Entréer till husen finns från kajen men också från Kvarnholmsvägen där matbutik, närservice och skola ligger en liten bit bort. I Kajplats Kvarnholmen planeras för fem kommersiella lokaler. Garage finns under huset med hissar direkt till respektive trapphus.

En bit bort längs kajen ligger Kvarnholmens egen båtbrygga. Med pendelbåten Sjövägen har du en halvtimmes avkopplande resa till Nybroplan. Buss går från Kvarnholmsvägen till Slussen samt till Nacka Forum via Kvarnholmsförbindelsen över Svindersviken

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats Kvarnholmen 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ett kvarter i souterräng

I den första etappen säljstartar vi de två husen närmast stan med lägenhetsstorlekar om ett till fyra rum och kök. Då kvarteret ligger i souterräng mot en bergvägg blir husen 8-12 våningar höga mot kajen och 4-5 våningar höga mot Kvarnholmsvägen. Entréer till husen finns både från kajen och från Kvarnholmsvägen.

Lägen och lägenheter

Olika lägen i Kajplats Kvarnholmen rymmer olika lägenhetstyper. Längst fram mot vattnet ligger treor och fyror. Även i söderläge mot Kvarnholmsvägen ligger treor och fyror samt några tvåor.

I souterrängen blir en del lägenheter extra rymliga för att utnyttja ytan. Det blir så kallade biytor då dagsljusinsläppet inte riktigt räcker till, men är optimala till arbetsplats eller som sovalkov.

Gårdar med karaktär

Mellan husen finns fyra gårdar som har fått olika gestaltning för att erbjuda en variation av miljöer. Gården mellan Hus 1 och 2 får en gestaltning med associationer till hav och strand. En gård får trädgårdskaraktär, en annan flirtar med industrihistorien och en utformas för lek. Mellan tre av gårdarna finns förbindelse genom husen men den första gården nås endast från Hus 1 och 2.

Privata och gemensamma takterrasser

Arkitekten har skapat flera unika planlösningar för att tillvarata läget mot vattnet men också för att anpassa bostäderna till souterrängen. Balkongerna är indragna, både av gestaltningsskäl och för att skydda mot väder och vind. De får skjutglas som enkelt kan öppnas upp och släppa in sjöbrisen. Från balkongen in mot bostaden släpper fönster in ljus och skapar en luftig känsla i rummen. Lägenheterna näst högst upp i Hus 1 och 2 får privata takterrasser och i Hus 2-5 finns även gemensamma takterrasser för alla boende. De nås via vanliga hissen och här kan du njuta av utsikten oavsett var i huset du bor.

Lokaler och gemensamma utrymmen

För att skapa liv och rörelse i bottenvåningarna finns sammanlagt fem kommersiella lokaler i Kajplats Kvarnholmen, samtliga i Hus 1 och 2. Fyra av dem är placerade i bottenvåningen längs kajen och en uppe på Kvarnholmsvägen. Garageplats finns att hyra i garage under huset med hissar till samtliga fem trapphus. Vissa platser är reserverade för elbilar. Praktisk cykelförvaring finns i garaget och lägenhetsförråd finns i källarplan. Det finns även cykelförråd längs Mjölnarvägen (kajen). I Hus 2 ryms en gemensamhetslokal och ett styrelserum. I Hus 4 finns även ett kajakförråd.

Smakfulla kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. En underlimmad dubbelho, rostfri blandare, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa ger dig alla förutsättningar att lyckas med matlagningen.

Badrum i grått och vitt

I badrummet sitter vita blanka kakelplattor och golvet är i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför.

I treor och fyror mot vattnet är tvättutrustningen placerad i ett separat klädvårdsrum.

Smart förvaring

Förvaring finns i skjutdörrsgarderober och i flera lägenheter finns även klädkammare. De är grundutrustade med inredning som du enkelt kan anpassa eller komplettera efter dina behov.

Ditt personliga inredningsval

Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. Till ditt JM Original finns dels flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan men också ett prissatt tillvalssortiment. Alla aktuella alternativ presenteras i katalogen Inredningsval. Där hittar du bland annat trä- och naturstensbänkskivor, alternativa vitvaror, fläktkåpor, kakel och klinker.

 Katalogen Inredningsval

Inredningsval

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

 Läs mer om inredningsval och JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Lär känna Kvarnholmen

  På Kvarnholmen växer ett unikt bostadsområde fram i en industrihistorisk miljö, alldeles intill Stockholms inlopp. Här hämtar de nya husen inspiration från gamla tegelbyggnader, kvarnar och silos. Flera byggnader i området restaureras och byggs om till lägenheter.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder