JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Kvarnholmen

Kajplats Kvarnholmen Till salu : Se lediga bostäder

Längs kajen vid Stockholms inlopp

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Pris: 1 890 000 - 22 990 000 kr
 • Avgift: 2 594 - 6 119 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 34 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2020 - Kvartal 4, 2021
 • Energiklass: C 80 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 223

Längs kajen vid Stockholms inlopp bygger vi Kajplats Kvarnholmen. Här bor du i ljusa bostäder om 1-5 rum och kök, med öppen planlösning och balkong, uteplats eller terrass. Här har du ett oslagbart läge med utsikt mot Djurgården och vidare in mot Stockholm.

Kajplats Kvarnholmen ligger längst ut på kajen mitt i Kvarnholmens kulturhistoriska miljö, mellan skärgård och innerstad. Kvarteret omfattar totalt fem hus, varav fyra av husen har gemensamma takterrasser där de boende kan njuta av utsikten över Stockholms inlopp. Garage finns under huset och skola, matbutik, caféer och restauranger ligger några minuter bort. 

Längs kajen ligger även Kvarnholmens egen båtbrygga. Här kan du ta pendelbåten Sjövägen till Nybroplan på cirka 30 minuter medan du njuter av Stockholms vackra vyer från vattnet. Från Kvarnholmsvägen går bussar som tar dig till Slussen på 10 minuter. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kajplats Kvarnholmen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ett kvarter i souterräng

Kajplats Kvarnholmen ligger längs kajen och omfattar 5 hus med totalt 223 bostäder om 1-5 rum och kök. Då kvarteret ligger i souterräng mot en bergvägg varierar husen från 8-12 våningar mot kajen och 3-6 våningar mot Kvarnholmsvägen. Entréer finns både från kajen och Kvarnholmsvägen. 

Lägen och lägenheter

Arkitekten för Kajplats Kvarnholmen har skapat flera unika planlösningar för att ta till vara på det fantastiska vattenläget, men också för att anpassa bostäderna till souterrängen.

I souterrängen kommer det att finnas en del extra rymliga lägenheter för att utnyttja ytan. Dessa får så kallade biytor då dagsljusinsläppet inte riktigt räcker till, men är optimala att använda som arbetsplats eller som sovalkov.

Balkonger och privata takterrasser

Samtliga bostäder i Kajplats Kvarnholmen har balkong eller uteplats. Balkongerna är indragna, både av gestaltningsskäl och för att skydda mot väder och vind, och får skjutglas som enkelt kan öppnas upp och släppa in sjöbrisen.

Ett fåtal bostäder i Kajplats Kvarnholmen har exklusiva, privata takterrasser som bjuder på storslagen utsikt över Stockholm. 

Gårdar och gemensamma takterrasser

Mellan husen finns fyra gårdar tillgängliga för alla boende. Alla gårdar har fått olika gestaltning för att erbjuda en variation av miljöer. Här finns bland annat en gård med trädgårdskaraktär, en inspireras av industrihistorien och en tredje utformad för lek.

I fyra av Kajplats Kvarnholmens hus finns även gemensamma takterrasser. Dessa nås via den vanliga hissen och är tillgängliga för samtliga boende, så att alla ska kunna njuta av utsikten över Stockholm - oavsett var man bor i huset. 

Lokaler, garage och gemensamma utrymmen

För att skapa liv och rörelse i bottenvåningarna finns sammanlagt fem kommersiella lokaler i Kajplats Kvarnholmen, samtliga i husen närmast stan. Fyra av lokalerna ligger i bottenvåningen längs kajen och en uppe på Kvarnholmsvägen.

Garageplats finns att hyra i garaget under huset och nås via hiss i samtliga trapphus. Här finns även platser reserverade för elbilar. Den som inte har egen bil kan ansluta sig till en bilpool, vilket är både bekvämt och bra för miljön.

Praktisk cykelförvaring finns i garaget och lägenhetsförråd finns i källarplan. Det finns även cykelförråd längs Mjölnarvägen (kajen). I kvarteret ryms även en gemensamhetslokal, ett styrelserum och ett kajakförråd. 

Smakfulla kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. En underlimmad dubbelho, rostfri blandare, induktionshäll samt helintegrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa ger dig alla förutsättningar att lyckas med matlagningen.

Badrum i grått och vitt

I badrummet sitter vita blanka kakelplattor och golvet är i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför.

I treor och fyror mot vattnet är tvättutrustningen placerad i ett separat klädvårdsrum.

Smart förvaring

Förvaring finns i skjutdörrsgarderober och i flera lägenheter finns även klädkammare. De är grundutrustade med inredning som du enkelt kan anpassa eller komplettera efter dina behov.

Inredningsval

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment. 

 Läs mer om inredningsval och JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Lär känna Kvarnholmen

  Från klassisk industri till levande stadsdel med grönområden och mötesplatser. På Kvarnholmen växer ett unikt bostadsområde fram i en kulturhistorisk industrimiljö, alldeles intill Stockholms inlopp. Här blandas moderna bostäder och arbetsplatser med skolor, närservice och restauranger i en avslappnad skärgårdskänsla – endast 15 minuter från stan.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder