JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Kvarnholmen

Sillkajens platå 1 VIP-försäljning

På solsidan av Kvarnholmen

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Pris: 3 195 000 - 9 995 000 kr
 • Avgift: 3 990 - 7 700 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 64 - 160 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 4, 2022 - Kvartal 1, 2023 (Preliminärt)
 • Bostäder: 55

KÖPANMÄLAN FÖR VIP-KUNDER

Mellan den 3-17 juni kan du som är VIP-kund göra köpanmälan på de bostäder du är intresserad av i Sillkajens platå via Mina sidor. Som inloggad får du även tillgång till bostadsväljare, planlösningar samt prislista, och kan anmäla dig till VIP-visningen.

Är du inte VIP-kund än? Registrera dig här

Högt upp på Kvarnholmens solsida bygger vi Sillkajens platå, ett kvarter om fyra punkthus med totalt 97 bostäder. I den första etappen släpper vi 55 lägenheter om 2-5 rum och kök med öppen planlösning och balkong, uteplats eller terrass. Här bor du i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation på de grönskande innergårdarna mellan husen.

Från husen på Kvarnholmsvägen har du fin utsikt mot Svindersviken och viss utblick mot hamninloppet. Den första etappen omfattar två punkthus i souterräng där höjden varierar mellan 5-7 våningar. Boendeparkering finns i två plan garage under husen och för dig som cyklar finns det serviceplats där du även har möjlighet att spola av din cykel.

Med bussen från Kvarnholmsvägen tar du dig till Slussen på 15 minuter. En promenad bort ligger Kvarnholmens egen båtbrygga där du kan ta pendelbåten till Nybroplan och njuta av morgonsolen över Stockholms inlopp.

Sillkajen är ett nytt bostadsområde som byggs längs Kvarnholmens sydsida. Här har vi tagit fasta på det sköna söderläget och det familjära livet mellan husen - där gårdar, torg och kaj utformas för såväl umgänge som egentid.  Vid färdigställande kommer området innefatta cirka 450 bostäder.

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige
Brf:erna i Sillkajens platå har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Den första etappen

Etapp ett består av de två husen belägna närmast stan, och omfattar totalt 55 bostäder med lägenhetsstorlekar om 2-5 rum och kök. Trapphusen med entréer nås från Kvarnholmsvägen samt från den gemensamma innergården. Boendeparkering finns i två plan garage under husen. 

Balkonger och grönskande innergårdar

Alla lägenheter har balkong, uteplats eller terrass med plats för såväl umgänge som grönskande odlingar.

Mellan husen finns gemensamma, lummiga innergårdarna som bjuder in till umgänge och lek. Här finns planteringsytor, sittytor, gräsmattor samt en lekplats med sandlåda. Gårdarna ligger i härligt söderläge och öppnar sig mot Svindersviken. De lägenheter i markplan som har uteplatser vetter även mot de grönskande innergårdarna. 

Förråd och cyklar

Varje bostad har ett eget lägenhetsförråd i källaren som nås via trapphuset. På källarplan finns också barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelrum. Här finner du dessutom en serviceplats för cyklar, där man bland annat har möjlighet att spola av cykeln.

Gemensamma lokaler

I Sillkajens Platå finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för uthyrning till föreningens medlemmar. Gemensamhetslokalen är på ca 66 kvm och har ett fullt utrustat kök samt en generös uteplats mot söder.

Stilrena kök

Köket i Sillkajens Platå stilrent inrett med vita, släta luckor, vitt blankt kakel samt antracitgrå bänkskiva. Här finner du energieffektiva vitvaror i rostfritt, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, samt helintregrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. 

Badrum i vitt och grått

I badrummet är inredda i neutrala färger med stilrena vita, blanka kakelplattor och golv i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför.

Smart förvaring

Förvaring finns i skjutdörrsgarderober och i flera lägenheter finns även klädkammare. De är grundutrustade med inredning som du enkelt kan anpassa eller komplettera efter dina behov. 

JM Original

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

 Läs mer om inredningsval och JM original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Lär känna Kvarnholmen

  Från klassisk industri till levande stadsdel med grönområden och mötesplatser. På Kvarnholmen växer ett unikt bostadsområde fram i en kulturhistorisk industrimiljö, alldeles intill Stockholms inlopp. Här blandas moderna bostäder och arbetsplatser med skolor, närservice och restauranger i en avslappnad skärgårdskänsla – endast 15 minuter från stan.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder