JM does not take responsibility for the translation
Spisbröds­fabriken
Till salu Se lediga bostäder

Nacka / Kvarnholmen

Spisbröds­fabriken

I hjärtat av Kvarnholmen

Spisbröds­fabriken

I Spisbrödsfabriken finns endast ett fåtal välplanerade, inflyttningsklara tvåor om 48 kvm kvar. Här får du ett mysigt boende i hjärtat av Kvarnholmen. Bostäderna ligger längs Kvarnholmsvägen med ett centralt läge intill det planerade Kvarnholmens centrum. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan ligger Kvarnholmens egen brygga några trappsteg ned.

Spisbrödsfabriken rymmer 94 bostäder om ett till fyra rum och kök. En grönskande gård i söderläge med lekytor och fotbollsplan gör kvarteret till en härlig mötesplats. Lägenheterna har genomgående JMs höga standard och smarta planlösningar. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats, oftast i söderläge mot gården.

Invid Spisbrödsfabriken kommer en stor mataffär, butiker och hälsovård att rymmas. Den gamla Makaronifabriken byggs om till grundskola och idrottshall. Visionerna för området inkluderar även en sjökrog i toppklass i Marketenteriet, samt en marina vid Svindersviken.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  06

  måndag

  november

  2017

  Nu har Spisbrödsgaraget öppnat!

  Nu har du möjlighet att slippa frost på vindrutan. I slutet av oktober öppnade nya Spisbrödsgaraget, beläget under Spisbrödsgaraget.  

  TVÅA MED SÖDERLÄGE

  Ta gärna en titt på denna ljusa, södervända tvåa. På 48 kvm ryms både kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med dusch och tvättutrustning samt bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Den stora balkongen om 17 kvm ligger i härligt söderläge mot gården.

   Jämför de tvåor som finns kvar och se vilken som passar dig bäst

  Tegelarkitektur med stilren interiör

  Spisbrödsfabriken ansluter sig till den gamla tegelarkitektur som satt sin prägel på stora delar av halvön. Interiören är stilren med vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, välutrustat kök samt badrum med gott om förvaring.

   Läs mer om bostäderna

  Välkommen till skärgården!

  På Kvarnholmen bor du nära vatten och natur utan att gå miste om stadens puls. Det är enkelt att ta bussen till Slussen, eller varför inte välja båten? Den avgår från bryggan mindre än 200 meter från Kajplats Kvarnholmen.

   Läs mer om Kvarnholmen

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Spisbrödsfabriken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder