JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kvarnholmen

Spisbrödsfabriken Slutsålt

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 24 - 96 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Bostäder: 94

I Spisbrödsfabriken får du ett mysigt boende i hjärtat av Kvarnholmen. Bostäderna ligger längs Kvarnholmsvägen med ett centralt läge intill det planerade Kvarnholmens centrum. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan ligger Kvarnholmens egen brygga några trappsteg ned.

Spisbrödsfabriken rymmer 94 bostäder om ett till fyra rum och kök. En grönskande gård i söderläge med lekytor och fotbollsplan gör kvarteret till en härlig mötesplats. Lägenheterna har genomgående JMs höga standard och smarta planlösningar. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats, oftast i söderläge mot gården.

Invid Spisbrödsfabriken kommer en stor mataffär, butiker och hälsovård att rymmas. Den gamla Makaronifabriken byggs om till grundskola och idrottshall. Visionerna för området inkluderar även en sjökrog i toppklass i Marketenteriet, samt en marina vid Svindersviken.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

I hjärtat av Kvarnholmen byggs Spisbrödsfabriken.
Lummig gård för lek och umgänge (visionsbild).
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Bild från visningslägenhet.
Matplats med stora fönster och öppen planlösning (visionsbild).
Genomgående ljusa ytskikt och mattlackad ekparkett (visionsbild).
Med pendelbåt från Kvarnholmens egen brygga tar du dig snabbt in till stan.
Kvarnholmen omges av fantastisk natur.
Ta en morgonpromenad och upplev skärgårdskänslan.
Flygfoto över Kvarnholmen 2016.
Flygfoto över Kvarnholmen 2016.
Flygfoto över Kvarnholmen 2016.
Flygfoto över Kvarnholmen 2016.
Situationsplan.
Situationsplan Kvarnholmen.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Tre av husen ansluter sig till den gamla tegelarkitektur som satt sin prägel på stora delar av halvön. Huset längst västerut har ett uttryck som anknyter till den tidiga modernismens estetik med ljust putsad fasad och stora längsgående balkonger.

Neutral bas

Genomgående ljusa ytskikt med vitmålade väggar och en mattlackad ekparkett ger dig en neutral bas att sätta din personliga prägel på. För prylar och kläder du inte vill ha framme är förvaringsmöjligheterna goda i klädkammare eller skjutdörrsgarderober.

Köket

Det vita, stilrena köket med rostfria vitvaror har gott om plats för ett matbord som rymmer många. Här finns funktioner som induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och helintegrerad diskmaskin. De vita skåpsnickerierna från Vedum har släta luckor och handtag i rostfritt. Ovanför den ljusa bänkskivan sitter stora, vita kakelplattor. I öppen planlösning ligger det inbjudande vardagsrummet.

Badrummet

Badrummet är välplanerat och klassiskt inrett med grått klinkergolv och stora, högblanka kakelplattor på väggarna. I badrummet ryms även tvättutrustning (tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i mindre lägenheter) med bänkskiva och förvaring i väggskåp ovanför.

Garage och cykelförråd

I Spisbrödsfabriken finns garage under huset. Här finns även cykelförråd. Samtliga bostäder har ett eget källarförråd och i källaren finns barnvagnsrum.

Centralt läge

I Spisbrödsfabriken finns fem kommersiella lokaler, varav en är anpassad för restaurangverksamhet. I en annan planeras för ett gym. Då Kvarnholmsvägen är en av halvöns mest centrala gator är vår ambition att få hyresgäster med attraktiva verksamheter hit.

Intill Spisbrödsfabriken ligger det planerade Kvarnholmens centrum som kommer att rymma en större mataffär, butiker och närhälsovård.

Om området

Kvarnholmen

Kvarnholmen ligger mitt emot Djurgården i Nacka kommun med ett fantastiskt sjönära läge vid Stockholms inlopp. På Kvarnholmen har du aldrig mer än 200 meter till vattnet. Åt öster ligger skärgården, mot norr breder Djurgården ut sig och åt väster Stockholms klassiska silhuetter. Här växer ett unikt bostadsområde fram i en historisk industrimiljö.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Stockholm
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Jämför bostäder