Till salu 9 lediga bostäder

Nacka / Kvarnholmen

Spisbröds­fabriken

I hjärtat av Kvarnholmen

I Spisbrödsfabriken får du ett mysigt boende i hjärtat av Kvarnholmen. De fyra husen ligger längs Kvarnholmsvägen med ett centralt läge intill det planerade Kvarnholmens centrum. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan ligger Kvarnholmens egen brygga några trappsteg ned.

Spisbrödsfabriken rymmer 94 bostäder om ett till fyra rum och kök. En grönskande gård i söderläge med lekytor och fotbollsplan gör kvarteret till en härlig mötesplats. Lägenheterna har genomgående JMs höga standard och smarta planlösningar. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats, oftast i söderläge mot gården.

Invid Spisbrödsfabriken kommer en stor mataffär, butiker och hälsovård att rymmas. Den gamla Makaronifabriken byggs om till grundskola och idrottshall. Visionerna för området inkluderar även en sjökrog i toppklass i Marketenteriet, samt en marina vid Svindersviken.

Situationsplan.

Kolla restider

  15

  torsdag

  december

  2016

  Nytt år – nya visningar!

  Nu när det snart är dags att fira in 2017 vill vi passa på att önska god jul och tacka alla er kunder och intressenter som har besökt våra visningar! Vi vill även tipsa om 2017 års första visning 8 januari. 

  Tegelarkitektur med stilren interiör

  Spisbrödsfabriken ansluter sig till den gamla tegelarkitektur som satt sin prägel på stora delar av halvön. Interiören är stilren med vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, välutrustat kök samt badrum med gott om förvaring.

  Läs mer om bostäderna

  Nära till träningsvärk på Kvarnholmen

  Nu kan vi glädjande berätta att Brf Spisbrödsfabriken har tecknat avtal med Puls & Träning. Våren 2018 öppnar de i Spisbrödsfabrikens kvarter längs Kvarnholmsvägen. Här erbjuds ett fräscht och trevligt kvartersgym av hög kvalitet. Välkommen in och svettas!

  Läs mer om Puls & Träning

  Mitt emellan Stockholm city och skärgården

  Här på Kvarnholmen, mittemot Djurgården, kan du njuta av såväl naturens som stadens alla fördelar. Du har Nacka åt ena hållet och innerstan omedelbart åt det andra.

  Läs mer om Kvarnholmen

  Spisbrödsfabriken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder