JM does not take responsibility for the translation
Stockholm Lighthouse
Till salu Se lediga bostäder

Nacka / Kvarnholmen

Stockholm Lighthouse

Bo med panoramautsikt

Högst upp på klippkanten

Med en ståtlig silobyggnad som förlaga tronar Stockholm Lighthouse högst upp på klippkanten. En påminnelse om Kvarnholmens historia fast i modern tappning. Kvarvarande bostäder till salu är om fyra rum och kök och ligger i ett makalöst vacker och unikt läge med fri utsikt österut mot Stockholms skärgård. Denna del av Stockholm Lighthouse kallar vi för Panorama.

Bostäderna i Panorama har en gemensam huvudentré i den västligaste huskroppen. Här möts du av en elegant, industriellt inspirerad miljö, och en glasad korridor leder bort till bostäderna.

Högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal.

Panorama

Den östligaste huskroppen i Panorama rymmer 20 unika fyror. De har ett helt ogenerat läge med balkonger mot Stockholms skärgård och en svårslagen utsikt. I bostäderna möts du av ett stort ljusinsläpp med vacker tvåstavsparkett och ljusa materialval som några av de grundläggande egenskaperna.

Panorama 2

Den andra huskroppen i Panorama rymmer sammanlagt 48 bostäder om två till fem rum och kök. Här är utsikten riktad mot Stockholms inlopp, Djurgården och innerstaden. De bostäder som vetter söderut har utsikt över Nacka. Köks- och badrumsinredning är densamma som i den andra huskroppen. Oavsett storlek är bostäderna planerade med både en privat och en social del med gott om plats för umgänge. Samtliga bostäder har balkong med undantag för två bostäder i markplan som istället har egen entré.

Galleriet

Galleriet rymmer 16 etagelägenheter om två till tre rum och kök. Här möts du av dubbel takhöjd i vardagsrummet och panoramafönster från golv till tak. Samtliga bostäder i Galleriet har balkong och vissa har dessutom en terrass. Alla bostäder i Galleriet är bokade.

Fyrtornet

Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök. Här är fönster i tre väderstreck en självklarhet liksom de sociala planlösningarna där det stilrena köket övergår i matplats och vardagsrum.

Högst upp i Fyrtornet ligger en majestätisk etagevåning som rymmer fem rum och kök. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök. En terrass om nära 80 kvadratmeter omsluter hela bostaden som har en luftig social del och en privat sovrumsdel. Dörrar finns från samtliga rum ut mot terrassen.

Jämför bostäder