JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Norrtälje Hamn

Hamn­trädgården 1 Till salu : Se lediga bostäder

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

 • Kommun: Norrtälje
 • Område: Norrtälje Hamn
 • Pris: 1 299 000 - 4 099 000 kr
 • Avgift: 2 850 - 5 900 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 37 - 112 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 65

Känner du till JMs trygghetspaket?

Om du inte får din nuvarande bostad såld, kan du ansöka om att få ersättning för dubbel boendekostnad i upp till sex månader. Du kan av samma anledning ansöka om tillträdesskydd, vilket innebär att du, efter särskild prövning kan få skjuta upp tillträdet i upp till tre månader.

Läs mer om JMs trygghetspaket

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra uppför vi nu bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet bygger JM moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen. Förutom klädkammare eller skjutdörrsgarderob ingår också ett källarförråd. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Under huset finns tillgång till garage. Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och ett härligt uterum i form av ett växthus.

Norrtälje Hamn - en stadsdel full av liv
Norrtälje Hamn blir en ny dynamisk stadsdel i Norrtälje, en plats att mötas och bo på som har både både puls och hjärta. Området blir en förlängning och fördubbling av stadskärnan. Här har du nära till allt och det finns massor att göra för både stora och små, året runt.

Åk skridskor i Norrtäljeviken på vintern, och unna dig sedan en kopp varm choklad på ett café i den nya hamnområdet. Sommartid kan du njuta av sol och bad, god mat och ett myller av mötesplatser. Strosa längs kajstråket som sträcker sig från stadskärnan och ända bort till strandparken, sitt ned en stund i någon av parkerna och njut av livet på Hamntorget. Vid Hamntorget finns dessutom stadens enda offentliga utebad där du kan njuta av bastu efter ett isvaksdopp på vintern eller hoppa från hopptornet på sommaren.

Läs mer om Norrtälje hamn på norrtaljehamn.se

 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Hamn­trädgården 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Byggnaden

I ett centralt men ändå lugnt läge uppför vi nu 65 moderna bostäder i varierande storlekar om 37-112 kvm fördelade på fyra till fem våningsplan. Kvarteret utformas som två hästskoformade huskroppar och omsluter en grönskande innergård.  

Hamnträdgården 1 har fem olika trapphus med stora entrépartier som ger fint ljusinsläpp. Byggnaden färgsätts i mustiga bruna nyanser och fasaden kläs med puts och trä.  Samtliga bostäder får en stor möblerbar balkong, några till och med två, de på nedre botten har uteplats. Förvaringen är mycket god, förutom den som finns inne i själva lägenheten ingår också ett extra förråd placerat i källaren som du enkelt når med hiss.

På entréplan på Östra Rögårdsgatan finns också två kommersiella uthyrningslokaler.

Balkong och uteplats

Samtliga bostäder har antingen en eller två stora möblerbara balkonger. De som vetter mot gatan har fronter av klarglas som ger ett fint ljusinsläpp, in mot gården har balkongerna istället pinnaräcken. Väljer du att bo på nedre plan får du istället en härlig uteplats som förses med planteringslådor. 

Förråd och parkering

Din bostad erbjuder gott om förvaring. De prylar som du inte använder dagligdags kan du placera i källarförrådet som du når med hiss. Förrådet har nätväggar samt hylla med stång. I källaren finns också plats för barnvagnar och rullstolar samt cykelrum. På innergården finns fler ytor för parkering av cyklar.

Bilburna har möjlighet att hyra parkeringsplats i garage under huset, nedfarten sker från Östra Rögårdsgatan. I garaget finns också laddplatser för elbilar. 

 

Innergård

Hamnträdgårdens huskroppar omsluter en grönskande innergård med vackra planteringar och gott om sittytor.  Här finns plats att umgås för både stora och små. Njut över en kopp kaffe i pergolans skugga samtidigt som du kan ha uppsyn över barnen som leker på lekplatsen.

Spela ett parti krocket på gräsmattan med vännerna och grilla en bit mat som sedan kan intas i föreningens gemensamma uterum i form av ett växthus.

Telia Triple Play och gemensamhetsytor

Fastigheten ansluts till Telia Triple Play och försörjs med tele, tv och data via fiber. I månadsavgiften ingår cirka 18 kanaler.

Entrén har kodlås samt automatisk dörröppnare. Här hittar du din postbox, tidningshållare placeras intill varje lägenhetsdörr. Vid mittentrapphuset ligger ett gemensamt miljörum för sopsortering och det finns även en sopsug placerad på gården.

Ett Kök att lita på

Vi lägger stor vikt vid att utforma våra kök. Oavsett om du ska baka havrebollar, laga finmiddag eller bara mingla med vänner över lite tapas, gäller det att köket hänger med i svängarna. Praktiska detaljer som dämpade fullutdragslådor gör det lätt att snabbt hitta cayennepepparburken i kryddlådan. Diskhon placeras på bekvämt avstånd från spisen för att underlätta när du ska hälla av det kokande pastavattnet.

Ditt kök har vita släta luckor från Vedum med rostfria handtag och stora vita kakelplattor. Till det kommer en antracitgrå laminatbänkskiva som bryter av det ljusa på ett effektfullt sätt. Köket  är fullutrustat med rostfri kyl och frys, energisnål induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin, samtliga från Siemens. 

Plats för prylar

Har man bara gott om utrymmen där man kan stuva undan saker, är det ingen konst att hålla ordning och reda hemma. Vi vill ju att du ska trivas länge på din nya adress och har därför satsat på effektiv förvaring i din bostad.

Skjutdörrsgarderob och klädkammare (garderob i mindre lägenheter) har flexibla inredningar och gör dem anpassningsbara efter dina behov. Förutom dessa förvaringslösningar har du också ett förråd där du kan stoppa undan allt det där som du inte behöver dagligdags.

Badrum

I badrummet har du gott om plats att förvara schampoflaskor, handdukar och annat i både kommod och väggskåp.

Väggarna får stora vita kakelplattor vilket ger rummet ett större intryck. Detta ger ju också färre fogar och underlättar därmed städning. Till detta får du ett kvadratiskt mörkgrått lättskött klinkergolv. 

Du tvättar i maskin från Siemens och kan enkelt hänga upp tvätten för tork på den väggfasta torkställningen John som har hela 10 meters torklängd.

Inredningsval

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

Läs mer om inredningsval

Film

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Norrtälje Hamn

  Norrtälje Hamn blir en helt ny stadsdel i Norrtäljes absolut bästa läge. Området fördubblar Norrtäljes stadskärna och här blir det förutom bostäder även gott om platser att mötas och umgås på.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder