JM does not take responsibility for the translation
Hamn­trädgården 1
Till salu Se lediga bostäder

Norrtälje / Norrtälje Hamn

Hamn­trädgården 1

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

Hamn­trädgården 1

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra planerar vi för bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen. Förutom klädkammare eller skjutdörrsgarderob ingår också ett källarförråd. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Under huset finns tillgång till garage. 

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och ett härligt uterum i form av ett växthus.

Norrtälje Hamn - En stadsdel full av liv
Norrtälje Hamn blir en ny dynamisk stadsdel i Norrtälje, en plats att mötas och bo på som har både både puls och hjärta. Området blir en förlängning och fördubbling av stadskärnan. Här har du nära till allt och det finns massor att göra för både stora och små, året runt.

Åk skridskor i Norrtäljeviken på vintern, och unna dig sedan en kopp varm choklad på ett café i den nya hamnområdet. Sommartid kan du njuta av sol och bad, god mat och ett myller av mötesplatser. Strosa längs kajstråket som sträcker sig från stadskärnan och ända bort till strandparken, sitt ned en stund i någon av parkerna och njut av livet på Hamntorget. Vid Hamntorget finns dessutom stadens enda offentliga utebad där du kan njuta av bastu efter ett isvaksdopp på vintern eller hoppa från hopptornet på sommaren.

Läs mer om Norrtälje hamn på norrtaljehamn.se


 

Situationsplan.

Bostäder i Hamnträdgården 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Bli VIP-kund få förtur

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan den släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Läs mer om att köpa nytt

  Norrtälje Hamn och närområdet

  Norrtälje Hamn blir en helt ny levande stadsdel med stans bästa läge!

  Läs mer om Norrtälje Hamn och närområdet

  23

  tisdag

  januari

  2018

  Pärlor i Norrtälje

  Upptäck Roslagens huvudstad. Vi har listat pärlorna som du inte får missa.  

  Hamnträdgården är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Jämför bostäder