JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Norrtälje / Norrtälje Hamn

Hamnträdgården

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra uppför vi nu bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för totalt cirka 130 lägenheter med flexibla planlösningar i centrala Norrtälje.

Den första etappen består av cirka 65 moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och bra förvaring i klädkammare eller skjutdörrsgarderob samt källarförråd. Garage kommer att finnas i källaren. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats.

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och gemensamt växthus för odling vilket också knyter an till platsens historia eftersom här tidigare fanns en handelsträdgård. 

Norrtäljes stadskärna fördubblas med den nya stadsdelen och här kommer det att byggas bostäder, ytor för handel, service och rekreation samt parker, torg och kajstråk. Dessutom anläggs en ny bro som kommer att binda ihop den nya stadsdelen med Societetsparken på andra sidan vattnet. 

Planerad säljstart i slutet av 2017.

 

Situationsplan.

Kolla restider

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

   Läs mer om inredningsval och JM Original

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder