JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Norrtälje / Norrtälje Hamn

Hamnträdgården

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

Bli VIP-kund - få förtur

Vill du bo skärgårdsnära i Norrtäljes nyaste stadsdel? Du kan redan nu registrera dig och bli VIP-kund för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning. Preliminär säljstart till våra VIP-kunder i december 2017. Läs mer om vår köpprocess.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund här

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra planerar vi för bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för totalt cirka 130 bostadsrätter med flexibla planlösningar i centrala Norrtälje.

Den första etappen består av  65 moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och bra förvaring i klädkammare eller skjutdörrsgarderob samt källarförråd. Garage kommer att finnas i källaren. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats.

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och gemensamt växthus för odling vilket också knyter an till platsens historia eftersom här tidigare fanns en handelsträdgård. 

Norrtäljes stadskärna fördubblas med den nya stadsdelen och här kommer det att byggas bostäder, ytor för handel, service och rekreation samt parker, torg och kajstråk. Dessutom anläggs en ny bro som kommer att binda ihop den nya stadsdelen med Societetsparken på andra sidan vattnet. 

Planerad säljstart till våra VIP-kunder i december 2017. Som VIP-kund får du chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning - Bli VIP-kund här

 

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Inredningsval

  Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder