JM does not take responsibility for the translation
Hamn­trädgården 1
Planerat

Norrtälje / Norrtälje Hamn

Hamn­trädgården 1

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

Hamn­trädgården 1

I början av 2018 säljstartar vi Hamnträdgården 1 för våra VIP-kunder 

Snart säljstartar vi Hamnträdgården 1 för våra VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund redan nu så får du möjlighet att boka dig för en lägenhet innan den erbjuds till allmän försäljning, Du blir även inbjuden till ett VIP-möte och får mer information om bostäderna. 

Registrera dig som VIP-kund

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra planerar vi för bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för 65 moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen. Förutom klädkammare eller skjutdörrsgarderob ingår också ett källarförråd. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Under huset finns tillgång till garage. 

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och gemensamt växthus för odling vilket också knyter an till platsens historia eftersom här tidigare fanns en handelsträdgård.  

 

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Bli VIP-kund få förtur

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan den släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

  Läs mer om att köpa nytt

  Närområdet

  I Norrtälje Hamn har du nära till all den service du behöver i ditt dagliga liv

   Läs mer om närområdet

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder