JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Åkersberga

Fredsborgs Kulle Till salu : Se lediga bostäder

Storstadsnära skärgårdsläge

 • Kommun: Österåker
 • Område: Åkersberga
 • Pris: 5 800 000 - 7 200 000 kr
 • Antal rum: 6 - 7
 • Boarea: 144 - 182 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: C
 • Bostäder: 22

Förlängt tillträdesskydd

Nu har vi för Fredsborgs kulle utökat JMs trygghetspaket genom att förlänga tillträdesskyddet till sex månader. Detta innebär att du, efter särskild prövning, kan få skjuta upp din inflytt med upp till sex månader om din egen försäljning försenas och du inte skulle kunna flytta in på det tänkta tillträdesdatumet.

I Fredsborgs kulle strax väster om Åkersberga bygger vi 22 hus i ett nytt bostadsområde som kommer bestå av totalt 160 bostäder. De tre olika hustyperna i den här etappen kan du läsa mer om under Ängsvillan, Gärdesvillan och Terrassvillan.

Vi planerar husen med ledorden genomtänkta ytor, energisnåla installationer och gedigna naturmaterial. Alla hus får stora fönsterpartier mot trädgården och en egen uteplats som placeras där solchanserna är som godast. Tomterna blir väl tilltagna och gränsar i de flesta fall till orörd natur.

Österåker har som mål att inom några år vara länets mest attraktiva skärgårdskommun. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista.

Dessutom får Fredsborg ny skola och förskola – läs mer här och följ bygget från första spadtaget våren 2018 till inflyttning sommaren 2019.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Stort ljusinsläpp

Ängsvillans behagliga proportioner och genomtänkta detaljer samspelar till att ge familjen ett bekvämt boende med fina möjligheter till både gemenskap och avskildhet. 

Generösa fönsterpartier skapar stora ljusinsläpp. Det öppna vardagsrummet blir en självklar samlingspunkt och har dörr och fönster mot uteplatsen. Köket har bra arbetsytor och en bardisk ut mot det rymliga vardagsrummet.

Helkaklade badrum

Husets två badrum är båda helkaklade. Det största av dem är inrett med badkar och ligger på övervåningen. Ett mindre wc-/duschrum finns på entréplanet, där du också hittar den funktionella tvättstugan med egen grovingång och energisnål utrustning från Siemens.

Sovrum eller arbetsrum

De fyra privata rummen är samlade på övervåningen, tillsammans med ett allrum. Här finns också en klädkammare med flexibel inredning från Elfa.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 250 kr för Ängsvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Ängsvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Ängsvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Genomtänkta rum

Gärdesvillan lättmöblerade vardagsrum har stora fönsterpartier mot den grönskande tomten och en dörr mot den trädäckade uteplatsen.

Från vardagsrummet har du också kontakt med köket, där en smart placerad köksö blir ett naturligt nav att samlas kring vid familjemiddagar och fester.

Köket är inrett med vita släta luckor från Vedum och vitvaror i rostfritt från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt möjlighet till förvaring i ett stort antal köksskåp.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av husets två helkaklade badrum ligger på övervåningen och är inrett med badkar. Ett wc-/duschrum finns på entréplanet där du också hittar den funktionella tvättstugan med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Eftersom vi vet hur viktigt det är med bra förvaring, ger vi Gärdesvillan en extra klädkammare på bottenplan.

Rum för familjen

På övervåningen kan fyra personer få var sitt rymligt sovrum, men ni gör också enkelt plats för ett femte.

Utöver de privata rummen finns här en stor klädkammare och ett mindre allrum – perfekt för spelkvällar, tv-mys och lek.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 360 kr för Gärdesvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Gärdesvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Gärdesvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Rymd, öppenhet och ljus

Rymd, öppenhet och ljus präglar Terrassvillans vardagsrum. En glasad dörr förbinder dig med uteplatsen och invid de stora fönsterpartierna får du enkelt plats med ett extra matsalsbord. Köket blir verkligen husets hjärta med väl tilltagna arbetsytor och ett inbjudande, öppet samband mot matplatsen.

Badrum och tvättstuga

I ena änden av entrévåningen hittar du ett helkaklat wc-/duschrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré och modern, energisnål utrustning från Siemens. Övervåningens stora badrum är också det helkaklat och utrustas med både badkar och dusch.

Stora rum, dubbla klädkammare

Fyra rejäla sovrum och två klädkammare får plats på övervåningen. Och då har vi inte ens nämnt sällskapsytan som gott och väl rymmer en soffgrupp - eller kan delas av för att göra plats för ännu en familjemedlem.

På entréplanet får Terrassvillan ytterligare ett separat rum. Blir det ett extra sovrum, lekrum eller hemmakontor? Det bestämmer du.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 430 kr för Terrassvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Terrassvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Terrassvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Form, funktion och hållbarhet

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Åkersberga

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Åkersberga till ett mycket attraktivt ställe att bo på. I skärgårdskommunen Österåker finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder