JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Åkersberga

Fredsborgs­dalen Till salu : Se lediga bostäder

Rad- och parhus nära natur och skärgård

 • Kommun: Österåker
 • Område: Åkersberga
 • Pris: 4 700 000 - 5 750 000 kr
 • Antal rum: 4 - 6
 • Boarea: 124 - 138 kvm
 • Boendeform: Radhus
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 - Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C
 • Bostäder: 17

Inredningspaket på köpet!

Om du bokar ett hus i Fredsborgsdalen innan 30 april 2019 får du extra tillval i inredningen till ett värde av 100 000 kr. Här ser du exempel på tillval som du kan göra.

Förlängt tillträdesskydd

Nu har vi för Fredsborgsdalen utökat JMs trygghetspaket genom att förlänga tillträdesskyddet till sex månader. Detta innebär att du, efter särskild prövning, kan få skjuta upp din inflytt med upp till sex månader om din egen försäljning försenas och du inte skulle kunna flytta in på det tänkta tillträdesdatumet.

Fredsborgsdalen blir sista kvarteret ut i Österåkers nya villaområde. Här bygger vi radhus och parhus i tre olika storlekar, alla med egen uteplats och tomt som vetter mot orörd natur i ett lugnt och barnvänligt område.

Husen får öppna planlösningar och stora fönster med sociala ytor på nedre plan och sovrummen samlade på övre våningen. Helkaklade badrum, öppna kökslösningar, gott om förvaring och miljövänliga material är standard oavsett vilken husstorlek du väljer.

Här mellan de skogsklädda kullarna strax väster om Åkersberga bor du nära hav och natur, shopping och skolor. Kommunikationerna till Stockholm city, Täby och Kista är utmärkta, både med bil via E18 eller med Roslagsbanan som stannar en dryg kilometer från din bostad.

Dessutom får Fredsborg ny förskola samt skola med idrottshall, ett bygge som har påbörjats och kommer att stå färdigt när husen i Fredsborgsdalen är inflyttningsklara. Läs mer om skolbygget här.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Fredsborgs­dalen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Bekvämt boende

Det första du lägger märke till på entrévåningen är det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna som sätter tonen för ett mycket trevligt hus. Behagliga proportioner och genomtänkta detaljer samspelar till att ge familjen ett bekvämt boende med fina möjligheter till både gemenskap och avskildhet. 

 Virtuell visning av Skogshuset

Kök byggt för umgänge

Entrévåningen har ett ljust och öppet vardagsrum med dörr och fönster mot uteplatsen och den egna tomten.  På entréplan finns också ett helkaklat duschrum med wc. Köket är byggt för umgänge med generösa arbetsytor och en stor matplats att samlas kring vid familjemiddagar och fester.

Lugn och ro på övervåningen

Det övre planet är byggt för lugn, ro och avskildhet. Här ryms tre alternativt fyra sovrum, klädkammare med flexibel inredning från Elfa samt helkaklat badrum med tvättutrustning och golvvärme. 

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att anpassa planlösningen efter dina egna önskemål.

Uteplats och parkering

Från vardagsrummet går du direkt ut till den trädäckade uteplatsen, ett ställe där du kan njuta av långa grillkvällar eller bara hänga med kompisar.

Mellan radhuslängorna finns en gemensam parkering med uttag för motorvärmare eller laddning av bilen. 

(Uteplatsbilden är från ett av våra visningshus och färgen stämmer därför inte).

Planlösningar entréplan

Planlösningar övre plan

Kök med central placering

Det centralt placerade köket är öppet mot den stora matplatsen och det ljusa vardagsrummet. Inredningen består av vita släta luckor från Vedum och vitvaror i rostfritt från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt möjlighet till förvaring i ett stort antal köksskåp.

Parkhusets lättmöblerade vardagsrum har stora fönsterpartier mot tomten och en dörr mot den trädäckade uteplatsen. 

 Virtuell visning av Parkhuset

Tre sovrum samt allrum

På övervåningen finns tre rymliga sovrum och ett ljust allrum som enkelt kan göras om till ett sovrum, om behovet skulle uppstå. 

Dessutom inrymmer våningsplanet två klädkammare med gott om utrymme för hela familjens klädesplagg.

Helkaklat med golvvärme

Det största av husets två helkaklade badrum ligger på övervåningen och har golvvärme samt badkar. Ett wc-/duschrum finns på entréplanet där du också hittar den funktionella tvättstugan med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Eftersom bra och praktiska förvaringsutrymmen bidrar till att förenkla familjens vardag har vi fyllt Parkhuset med smart förvaring på båda våningarna. I klädkammaren på entrévåningen kan ni stuva undan allt ni vill ha utom synhåll, samtidigt som det enkelt finns inom räckhåll. Tvättstugan och köket är också fulla med smarta förvaringslösningar.

Terrass och parkering

Parkhuset har ljusa sociala ytor och stor terrass som ger fin kontakt med husets insida. En gemensam parkering med uttag för motorvärmare eller laddning finns i anslutning till huset. På baksidan ligger också ett funktionellt förråd.

(Uteplatsbilden är från ett av våra visningshus och färgen stämmer därför inte).

Planlösningar entréplan

Planlösningar övre plan

Öppenhet och ljus

Rymd, öppenhet och ljus präglar Ängshuset. En glasad dörr förbinder vardagsrummet med uteplatsen och invid de stora fönsterpartierna får du enkelt plats med ett extra matsalsbord. Köket blir verkligen husets hjärta med väl tilltagna arbetsytor och ett inbjudande, öppet samband mot matplatsen. Vitvarorna i rostfritt kommer från Siemens, och vita släta luckor från Vedum bidrar till kökets harmoniska känsla.

 Virtuell visning av Ängshuset

Badrum och tvättstuga

I ena änden av entrévåningen hittar du ett helkaklat wc-/duschrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré och modern, energisnål utrustning från Siemens. Övervåningens stora badrum är också det helkaklat och utrustas med både badkar och dusch. Självklart har vi också försett det med skön golvvärme.

Väl tilltagna ytor

Även på övervåningen är ytorna väl tilltagna och välplanerade, med fyra stora sovrum och två klädkammare med flexibel inredning från Elfa. Dessutom finns det extra sällskapsyta i form av ett ljust allrum. Här väljer du själv om du vill ha ett hemmakontor, ett lekrum eller placera en gästsäng.

Uteplats och carport

Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, omgiven av en rejäl tomt. Här kan du njuta av sena grillkvällar när vädret tillåter.

Ängshuset har dessutom egen carport med vidhängt förråd.

(Uteplatsbilden är från ett av våra visningshus och färgen stämmer därför inte).

Planlösningar entréplan

Spegelvända planlösningar entréplan

Planlösningar övre plan

Spegelvända planlösningar övre plan

Praktiskt och lättskött

Originalgolvet i din nya villa består av en mattlackad 3-stavig ekparkett, och väggarna är målade i vitt. Vi utrustar ditt kök med moderna och energisnåla vitvaror och ser till att det finns gott om arbetsutrymme. Ytorna är lättskötta och tåliga, enkla att torka av.

Även badrummet är lättskött med stora vita blanka kakelplattor på väggarna och grå klinker på golvet. Eftersom vi vill att du ska trivas länge på din nya adress ser vi till att det finns gott om förvaring i form av skjutdörrs­garderober och klädkammare.

Braskamin som tillval

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att påverka inredningsvalen. Ett av våra tillval är exempelvis braskamin, ett sätt att höja mysfaktorn i vardagsrummet oavsett årstid.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Åkersberga

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Åkersberga till ett mycket attraktivt ställe att bo på. I skärgårdskommunen Österåker finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder