JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Åkersberga

Fredsborgs­höjden Till salu : Se lediga bostäder

Högsta läget i Fredsborg

 • Kommun: Österåker
 • Område: Åkersberga
 • Pris: 5 900 000 - 7 700 000 kr
 • Samfällighetsavgift: 450 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 6 - 7
 • Boarea: 144 - 182 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2019 - Kvartal 4, 2019
 • Energiklass: C
 • Bostäder: 29

Inflyttning redan i sommar

Är du intresserad av att bo i Fredsborgshöjden? Flera av husen står redan på plats med inflyttning från juni, kontakta gärna fastighetsmäklare Marcus Lindgren på telefon 08-441 57 98 för en personlig visning.

Förlängt tillträdesskydd

Nu har vi för Fredsborgshöjden utökat JMs trygghetspaket genom att förlänga tillträdesskyddet till sex månader. Detta innebär att du, efter särskild prövning, kan få skjuta upp din inflytt med upp till sex månader om din egen försäljning försenas och du inte skulle kunna flytta in på det tänkta tillträdesdatumet.

Fredsborgshöjden blir vårt sista kvarter med fristående villor i Fredsborg – sista chansen för dig som vill bo just här i eget nyproducerat hus. Här bor du högst uppe på höjden med härligt kuperade tomter där uteplatserna tack vare sitt läge har goda solchanser även kvällstid.

Villor i tre olika utföranden
Villorna byggs om 6-7 rum och kök i tre olika utföranden, med öppen planlösning och stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, där skogspartier och orörd natur omger husen.

Idealiskt läge
Läget strax väster om Åkersberga är idealiskt. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor, med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista. Bilpendlaren är snabbt ute på E18 och Roslagsbanan stannar en dryg kilometer från din bostad.

Ny skola och förskola
Dessutom får Fredsborg ny förskola samt skola med idrottshall. Läs mer om skolbygget här.

Stenson designar Österåkers nya golfbana
Golfstjärnan Henrik Stenson designar Österåkers nya golfbana som ska bli en av de bästa anläggningarna i Skandinavien. Arbetet har pågått i några år, den nya 18-hålsbanan öppnar 2019 och allt beräknas stå klart år 2022. Läs mer här.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Fredsborgs­höjden

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ljust och öppet

Det första du lägger märke till när du stiger in i Ängsvillan är det stora ljusinsläppet. Strax därpå känner du entréplanets golvvärme, som sprider trivsel från tå till topp. Det ljusa och öppna vardagsrummet blir en självklar samlingspunkt och har dörr och fönster mot uteplatsen och den egna tomten. Köket har bra arbetsytor och en bardisk som gör matlagningen till ett socialt nöje.

Helkaklade badrum

Husets två badrum är båda helkaklade. Det största av dem är inrett med badkar och ligger på övervåningen. Ett mindre wc-/duschrum finns på entréplanet, där du också hittar den funktionella tvättstugan med egen grovingång och energisnål utrustning från Siemens.

Sovrum eller arbetsrum

De fyra privata rummen är samlade på övervåningen, tillsammans med ett allrum. Här finns också en klädkammare med flexibel inredning från Elfa.

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att anpassa planlösningen efter dina egna önskemål.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut till den trädäckade uteplatsen. Här är solchanserna goda eftersom Fredsborgshöjden ligger högst beläget av alla villor i området.

Planlösningar 1

Alternativa planlösningar 1

Planlösningar 2

Alternativa planlösningar 2

Vardagsrum och kök

Gärdesvillan lättmöblerade vardagsrum har stora fönsterpartier mot den grönskande tomten och en dörr mot den trädäckade uteplatsen.

Från vardagsrummet har du också kontakt med köket, där en smart placerad köksö blir ett naturligt nav att samlas kring vid familjemiddagar och fester. Tack vare den öppna planlösningen kan den som lagar mat vara en del av konversationen hela tiden.

Köket inreds med vita släta luckor från Vedum och vitvaror i rostfritt från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt möjlighet till förvaring i ett stort antal köksskåp.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av husets två helkaklade badrum ligger på övervåningen och är inrett med badkar. Ett wc-/duschrum finns på entréplanet där du också hittar den funktionella tvättstugan med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Eftersom bra och praktiska förvaringsutrymmen bidrar till att förenkla familjens vardag har vi fyllt Gärdesvillan med smart förvaring på båda våningarna. I klädkammaren på entrévåningen kan ni stuva undan allt ni vill ha utom synhåll, samtidigt som det enkelt finns inom räckhåll. Tvättstugan och köket är också fulla med smarta förvaringslösningar, som till exempel dämpade fullutdragslådor.

Rum för familjen

På övervåningen kan fyra personer få var sitt rymligt sovrum, men ni gör också enkelt plats för ett femte.

Utöver de privata rummen finns här en stor klädkammare och ett mindre allrum – perfekt för spelkvällar, tv-mys och lek.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen. Att bo högst upp i villaområdet Fredsborg har sina fördelar – solchanserna på din uteplats är mycket goda.

Planlösningar

Alternativa planlösningar

Rymd, öppenhet och ljus

Rymd, öppenhet och ljus präglar Terrassvillans vardagsrum. En glasad dörr förbinder dig med uteplatsen och invid de stora fönsterpartierna får du enkelt plats med ett extra matsalsbord. Köket blir verkligen husets hjärta med väl tilltagna arbetsytor och ett inbjudande, öppet samband mot matplatsen.

Badrum och tvättstuga

I ena änden av entrévåningen hittar du ett helkaklat wc-/duschrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré och modern, energisnål utrustning från Siemens. Övervåningens stora badrum är också det helkaklat och utrustas med både badkar och dusch.

Stora rum, dubbla klädkammare

Fyra rejäla sovrum och två klädkammare får plats på övervåningen. Och då har vi inte ens nämnt sällskapsytan som gott och väl rymmer en soffgrupp - eller kan delas av för att göra plats för ännu en familjemedlem.

På entréplanet får Terrassvillan ytterligare ett separat rum. Blir det ett extra sovrum, lekrum eller hemmakontor? Det bestämmer du.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, omgiven av en rejäl tomt. Din uteplats har fina solchanser eftersom Fredsborgshöjden ligger högst beläget av alla villor i området.

Terrassvillan har egen carport med vidhängt förråd och grusbelagd uppfart med plats för ytterligare en bil.

Planlösningar

Alternativa planlösningar

Praktiskt och lättskött

Originalgolvet i din nya villa består av en mattlackad 3-stavig ekparkett, och väggarna är målade i vitt. Vi utrustar ditt kök med moderna och energisnåla vitvaror, och ser till att det finns gott om arbetsutrymme. Ytorna är lättskötta och tåliga, enkla att torka av.

Även badrummet är lättskött med stora vita blanka kakelplattor på väggarna och grå klinker på golvet. Eftersom vi vill att du ska trivas länge på din nya adress ser vi till att det finns gott om förvaring i form av skjutdörrs­garderober och klädkammare.

Braskamin som tillval

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att påverka inredningsvalen. Ett av våra tillval är exempelvis braskamin, ett sätt att höja mysfaktorn i vardagsrummet oavsett årstid.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Åkersberga

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Åkersberga till ett mycket attraktivt ställe att bo på. I skärgårdskommunen Österåker finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder