JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Åkersberga

Östra Kanalstaden - Barken Slutsålt

Parknära i Kanalstaden

 • Kommun: Österåker
 • Område: Åkersberga
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 28 - 111 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 52 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 63

Fåtal bostäder kvar

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i Barken. Är du intresserad av en visning eller vill ha mer information? Vänligen kontakta fastighetsmäklare Malin Gustafsson på telefon 08-441 57 05 eller e-post malin.gustafsson@nytthem.se, alternativt fastighetsmäklare Sara Strand på telefon tel 073-986 22 23 eller e-post sara.akersberga@svenskfast.se.

Läge för eget? Här bor du Åkersberga, alldeles intill Åkers kanal. Kvarteret har ljusa, välplanerade bostäder, alla med egen balkong, uteplats eller terrass mot en grön innergård. Här finns gott om tvåor, men även mindre och större lägenheter – du väljer själv utifrån dina behov.

I Barken bor du på ett bra läge nära brygga och båtliv, med promenadavstånd till shopping och restauranger i Åkersberga centrum. Eftersom Österåker är en ung och aktiv kommun finns här gott om grönområden och idrottsanläggningar.

Kommunikationerna är fina, med direktbussar till Mörby, Danderyd och Tekniska högskolan, eller Roslagsbanan som även den tar dig till Tekniska högskolan. Härifrån är det lätt att byta till t-banans röda linje. Med bil tar det endast cirka 30 minuter in till de centrala delarna av Stockholm.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Balkong eller uteplats

De flesta lägenheter utrustas med antingen balkong eller uteplats, med plats för både vänner och odlingar. På den avskilda innergården finns en grön gräsyta med rabatter, för en skön trädgårdskänsla. Här finns också sittgrupper och ett miljöhus för återvinning.

Förråd och parkering

Förråden ligger på vinden tillsammans med ett cykelrum. Det finns även möjlighet att parkera cykeln i cykelställ med glastak på gården, samt i egna förråd. Rullstolsförråd finns på entréplan. Parkering sker på kommunal mark i anslutning till kvarteret med undantag för ett fåtal platser som hör till fastigheten.

Tryggt med nybyggt

När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

 Läs mer om att köpa nytt

Lätt att trivas i köket

Barkens kök inreds med vita skåp från Marbodal, en arbetsbänk i grå laminat och blankvitt kakel över köksbänken. Med energisnåla vitvaror i form av induktionshäll, rostfri inbyggnadsugn samt kyl/frys och integrerad diskmaskin vill vi underlätta din vardag så gott vi kan. Här finns mikrovågsugn i högskåp eller väggskåp, och de minsta lägenheterna har kombinerad mikro/ugn. Kärl för källsortering och dämpade fullutdragslådor gör att du enkelt kommer åt allt du behöver för att trivas i ditt nya kök.

Öppna ytor, god förvaring

De öppna och lättmöblerade ytorna i ditt vardagsrum hoppas vi ska inspirera dig när du börjar tänka på inredning och färgval. Kanske några gröna växter? De gedigna fönsterbänkarna i natursten är lika tåliga som de är klassiska.

Alla lägenheter bjuder också på bra förvaringsmöjligheter med klädkammare eller garderober som är utrustade med hylla, klädstång och trådbackar.

Helkaklat badrum

Badrummet är helkaklat med stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv. Här finns energisnål tvättmaskin och torktumlare alternativ kombimaskin från Siemens så du slipper anpassa dig efter tvättider. Duschen skärmas av bakom en stilren glasvägg, här finns en torkställning samt gott om förvaring och på arbetsbänken i laminat kan du enkelt vika eller sortera din tvätt.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Åkersberga

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Åkersberga till ett mycket attraktivt ställe att bo på. I skärgårdskommunen Österåker finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder