Slutsålt

Österåker / Österåker

Fredsborgs Ängar

Aktivt liv med nära till allt

JM bygger 38 moderna villor och kedjehus i Fredsborg, ett nytt bostadsområde två kilometer väster om Åkersberga centrum. Totalt ska 160 bostäder växa fram, och den inledande etappen Fredsborgs Ängar består av fem olika hustyper med friliggande tomter omgivna av kuperad skogsmark.

Österåker expanderar just nu stort och har som mål att inom några år vara länets mest attraktiva skärgårdskommun. JMs vision är att Fredsborg ska bli det bästa villaområdet i Österåker.

Här lever du ett aktivt liv och har nära till allt: havet, naturen, shopping, skola och barnomsorg. Du bor nära bra kommunikationer, inte bara till Stockholms city utan även till Täby och Sollentuna. För bilpendlaren ligger Fredsborg dessutom på rätt sida om Åkersberga.

Situationsplan.

Kolla restider

  15

  tisdag

  november

  2016

  Mysig uteplats i vinter

  Det är inte bara våren och sommaren som passar för utefix. Här får du de bästa tipsen för att skapa en mysig och vintrig uteplats! 

  Österåkers nya villastad

  Österåkers nya villastad har fem olika hustyper som varierar i storlek och utförande. Stora fönster ger mycket ljusinsläpp, och trädgårdarna är generöst tilltagna. Inredningen består av hållbara naturmaterial som är snälla mot både människor och miljö.

  Läs mer om bostäderna

  Bo en halvtimme från Stockholm

  Österåker och Fredsborg lockar med en härlig boendemiljö nära natur och skärgård. Stora skogs- och strövområden inbjuder till jogging eller promenader, och Österåkers golfbana ligger alldeles intill. Närheten till Stockholms city - endast en halvtimme - är också en tillgång som betyder mycket för livskvaliteten.

  Läs mer om Österåker

  Fredsborgs Ängar är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder