JM does not take responsibility for the translation
Fredsborgs Kulle
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Österåker

Fredsborgs Kulle

Storstadsnära skärgårdsläge

Fredsborgs Kulle

I Fredsborgs kulle strax väster om Åkersberga bygger vi 22 hus i ett nytt bostadsområde som kommer bestå av totalt 160 bostäder. De tre olika hustyperna i den här etappen kan du läsa mer om under fliken Husen.

Vi planerar husen med ledorden genomtänkta ytor, energisnåla installationer och gedigna naturmaterial. Alla hus får stora fönsterpartier mot trädgården och en egen uteplats som placeras där solchanserna är som godast. Tomterna blir väl tilltagna och gränsar i de flesta fall till orörd natur.

Österåker har som mål att inom några år vara länets mest attraktiva skärgårdskommun. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista.

Dessutom får Fredsborg ny skola och förskola – läs mer här och följ bygget från första spadtaget våren 2018 till inflyttning sommaren 2019.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Moderna hem i varierad villastad

  Fredsborgs Kulle kommer att utgöras av tre rymliga hustyper, med stora tomter i kuperad terräng. Här finns det gott om plats för familjer som vill ha hus de själva kan fylla med sin egen speciella känsla. Den där känslan som gör husen till hem.

   Läs mer om husen

  Noga utvalt

  I alla våra hus ingår JM Original – en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original.

   Läs mer om inredningen

  Naturnära en halvtimma från city

  Tack vare stora satsningar på kommunikationer och ett stort utbud av nybyggda bostäder är Österåker på väg att bli den mest attraktiva skärgårdskommunen i länet. Skärgården finns inom räckhåll och naturen är precis runt knuten.

   Läs mer om Österåker

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Fredsborgs kulle är ett energianpassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Fredsborg

  Jämför bostäder