JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Österåker

Fredsborgs Kulle Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Österåker
 • Område: Österåker
 • Pris: 5 800 000 - 7 200 000 kr
 • Antal rum: 6 - 7
 • Boarea: 144 - 182 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2018
 • Energiklass: C
 • Bostäder: 22

I Fredsborgs kulle strax väster om Åkersberga bygger vi 22 hus i ett nytt bostadsområde som kommer bestå av totalt 160 bostäder. De tre olika hustyperna i den här etappen kan du läsa mer om under fliken Husen.

Vi planerar husen med ledorden genomtänkta ytor, energisnåla installationer och gedigna naturmaterial. Alla hus får stora fönsterpartier mot trädgården och en egen uteplats som placeras där solchanserna är som godast. Tomterna blir väl tilltagna och gränsar i de flesta fall till orörd natur.

Österåker har som mål att inom några år vara länets mest attraktiva skärgårdskommun. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista.

Dessutom får Fredsborg ny skola och förskola – läs mer här och följ bygget från första spadtaget våren 2018 till inflyttning sommaren 2019.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Ängsvilllan (visionsbild).
Terrassvillan (visionsbild).
Gärdesvillan (visionsbild).
All modern köksutrustning ingår när ni flyttar in (visningsbostad).
Köket är hemmets hjärta (visningsbostad).
Husen får stora fönster med mycket ljusinsläpp (visningsbostad).
Moderna och luftiga kök (visningsbostad).
Vi använder hållbara naturmaterial som är snälla både mot människor och natur (visningsbostad).
Ljusa och sociala ytor (visningsbostad).
Badrummen är helkaklade och det finns separata tvättstugor i alla hus (visningsbostad).
Badrumsdetaljer från visningsbostaden.
Runt Fredsborg finns många skogs- och strövområden för jogging eller promenader.
Närmaste golfbana ligger endast två kilometer från Fredsborg.
Åkersberga centrum med drygt 100 butiker ligger inom räckhåll.
Med Roslagsbanan tar det 36 minuter till Stockholm östra.
Kartan är en tidigt framtagen illustration som kan skilja sig något åt från verkligheten. Se bostadsfaktan för korrekt information om husens inplaceringar.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Entrévåningen är planerad för funktionalitet och gemenskap, med en modern tvättstuga, ett helkaklat duschrum med wc, samt ett kök med generösa arbetsytor och en bardisk ut mot det rymliga vardagsrummet. Det övre planet inrymmer fyra sovrum, ett allrum, klädkammare och helkaklat badrum – för lugn, ro och avskildhet.

Stort ljusinsläpp

Det första du lägger märke till är ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna. Strax därpå känner du entréplanets golvvärme, som sprider trivsel från tå till topp. Det ljusa och öppna vardagsrummet blir en självklar samlingspunkt och har dörr och fönster mot uteplatsen. Köket har bra arbetsytor och en bardisk som gör matlagningen till ett socialt nöje.

Helkaklade badrum

Husets två badrum är båda helkaklade. Det största av dem är inrett med badkar och ligger på övervåningen. Ett mindre wc-/duschrum finns på entréplanet, där du också hittar den funktionella tvättstugan med egen grovingång och energisnål utrustning från Siemens.

Sovrum eller arbetsrum

De fyra privata rummen är samlade på övervåningen, tillsammans med ett allrum. Här finns också en klädkammare med flexibel inredning från Elfa.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 250 kr för Ängsvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Ängsvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Ängsvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Eftersom bra och praktiska förvaringsutrymmen har en tendens att förenkla familjens vardag har vi fyllt Gärdesvillan med smart förvaring på båda våningarna. I klädkammaren på entrévåningen kan ni stuva undan allt ni vill ha utom synhåll, samtidigt som det enkelt finns inom räckhåll. Tvättstugan och köket är också fulla med smarta förvaringslösningar, som t.ex. dämpade fullutdragslådor.

Den smart placerade köksön gör köket till den naturliga samlingspunkten vid familjemiddagar, fester och vanliga vardagsmåltider. Tack vare den öppna planlösningen kan den som lagar mat vara en del av konversationen hela tiden.

Genomtänkta rum

Gärdesvillan lättmöblerade vardagsrum har stora fönsterpartier mot den grönskande tomten och en dörr mot den trädäckade uteplatsen.

Från vardagsrummet har du också kontakt med köket, där en smart placerad köksö blir ett naturligt nav att samlas kring vid familjemiddagar och fester.

Köket är inrett med vita släta luckor från Vedum och vitvaror i rostfritt från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt möjlighet till förvaring i ett stort antal köksskåp.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av husets två helkaklade badrum ligger på övervåningen och är inrett med badkar. Ett wc-/duschrum finns på entréplanet där du också hittar den funktionella tvättstugan med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Eftersom vi vet hur viktigt det är med bra förvaring, ger vi Gärdesvillan en extra klädkammare på bottenplan.

Rum för familjen

På övervåningen kan fyra personer få var sitt rymligt sovrum, men ni gör också enkelt plats för ett femte.

Utöver de privata rummen finns här en stor klädkammare och ett mindre allrum – perfekt för spelkvällar, tv-mys och lek.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 360 kr för Gärdesvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Gärdesvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Gärdesvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Även på övervåningen är ytorna väl tilltagna och välplanerade, med fyra stora sovrum, två klädkammare och ett helkaklat badrum med både badkar och dusch. Dessutom finns den stora sällskapsytan som kan agera extra vardagsrum eller delas av som ännu ett sovrum.

Tomten är rejäl och från den trädäckade uteplatsen kan du njuta av solen och den egna trädgården. Huset har egen carport med vidhängt förråd och grusbelagd uppfart med plats för ytterligare en bil.

Rymd, öppenhet och ljus

Rymd, öppenhet och ljus präglar Terrassvillans vardagsrum. En glasad dörr förbinder dig med uteplatsen och invid de stora fönsterpartierna får du enkelt plats med ett extra matsalsbord. Köket blir verkligen husets hjärta med väl tilltagna arbetsytor och ett inbjudande, öppet samband mot matplatsen.

Badrum och tvättstuga

I ena änden av entrévåningen hittar du ett helkaklat wc-/duschrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré och modern, energisnål utrustning från Siemens. Övervåningens stora badrum är också det helkaklat och utrustas med både badkar och dusch.

Stora rum, dubbla klädkammare

Fyra rejäla sovrum och två klädkammare får plats på övervåningen. Och då har vi inte ens nämnt sällskapsytan som gott och väl rymmer en soffgrupp - eller kan delas av för att göra plats för ännu en familjemedlem.

På entréplanet får Terrassvillan ytterligare ett separat rum. Blir det ett extra sovrum, lekrum eller hemmakontor? Det bestämmer du.

Låga driftskostnader

Då Fredsborgs backar är äganderätter så tillkommer ingen månadsavgift som det gör när man bor i en bostadsrätt. Därför blir månadskostnaden* för drift inklusive samfällighetsavgift låg, endast cirka 2 430 kr för Terrassvillan. Här ingår uppskattade kostnader för fjärrvärme, hushållsel samt vatten och avlopp. I samfällighetsavgiften ingår även Telia Triple Play, vilket inkluderar IP-telefoni, digital-TV och internetuppkoppling.

Alla beräkningar är gjorda enligt en normalförbrukning för en barnfamilj. Det individuella beteendet påverkar driftskostnaderna.

* Kostnad för lån och amorteringar tillkommer.

Terrassvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Terrassvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Utbudet är valt speciellt för ditt projekt och presenteras i katalogen Inredningsval, där även kostnaden för respektive alternativ framgår.

Form, funktion och hållbarhet

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Skärgårdskommunen Österåker

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Österåker till ett mycket attraktivt ställe att bo på. Här finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder