JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Österåker

Fredsborgs­höjden

Högsta läget i Fredsborg

Fredsborgshöjden blir vårt sista kvarter med fristående villor i Fredsborg – sista chansen för dig som vill bo just här i eget nyproducerat hus. Här bor du högst uppe på höjden med härligt kuperade tomter där uteplatserna tack vare sitt läge har goda solchanser även kvällstid.

Villorna byggs om 6-7 rum och kök i tre olika utföranden, med öppen planlösning och stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, där skogspartier och orörd natur omger husen.

Läget strax väster om Åkersberga är idealiskt. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor, med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista. Bilpendlaren är snabbt ute på E18 och Roslagsbanan stannar en dryg kilometer från din bostad.

Situationsplan Fredsborgshöjden.

I närheten

Kolla restider

  06

  onsdag

  september

  2017

  Fyll svampkorgen i Åkersberga

  När hösten kommer är det fint att bo i Åkersberga med närhet till svampskogarna. Om du tar en tur till något av alla de fina naturreservaten som finns i Österåker, till exempel Angarnkilen, Bogesundskilen och Exerman-Hersby har du goda förutsättningar för en välfylld korg. 

  Moderna villor i kuperat landskap

  Fredsborgshöjden kommer att utgöras av tre rymliga hustyper med stora tomter i kuperad terräng. På insidan väntar mattlackad ekparkett, behaglig golvvärme och generösa ljusinsläpp.

   Läs mer om husen

  Noga utvald inredning

  I alla våra hus ingår JM Original – en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original.

   Läs mer om inredningen

  Lantliv eller stadsliv?

  I Österåker och Fredsborg behöver du inte välja. Den expanderande skärgårds­kommunen lockar med bad och natur, medan Åkersberga centrum erbjuder shopping och service. Dessutom finns storstadens hela utbud bara 30 minuter bort.

   Läs mer om Österåker

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  Jämför bostäder