JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Österåker

Fredsborgshöjden Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Österåker
 • Område: Österåker
 • Pris: 6 150 000 - 7 700 000 kr
 • Antal rum: 6 - 7
 • Boarea: 144 - 182 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2019 - Kvartal 4, 2019 (Preliminärt)
 • Bostäder: 29

Fredsborgshöjden blir vårt sista kvarter med fristående villor i Fredsborg – sista chansen för dig som vill bo just här i eget nyproducerat hus. Här bor du högst uppe på höjden med härligt kuperade tomter där uteplatserna tack vare sitt läge har goda solchanser även kvällstid.

Villorna byggs om 6-7 rum och kök i tre olika utföranden, med öppen planlösning och stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, där skogspartier och orörd natur omger husen.

Läget strax väster om Åkersberga är idealiskt. Här har du nära till både hav och natur, shopping och skolor, med bra kommunikationer in till både Stockholm city, Täby och Kista. Bilpendlaren är snabbt ute på E18 och Roslagsbanan stannar en dryg kilometer från din bostad.

Dessutom får Fredsborg ny skola och förskola – läs mer här och följ bygget från första spadtaget våren 2018 till inflyttning sommaren 2019.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Fredsborgshöjden

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Villorna i Fredsborgshöjden får stora uteplatser där hela familjen kan umgås vid grillen eller bara njuta av en god bok. Bilden visar Gärdesvillan (visionsbild).
I Fredsborg bor du nära naturen och kan uppleva årstidernas växlingar på nära håll. På bilden syns Ängsvillan (visionsbild).
Villorna byggs i tre olika utföranden. Här på bilden syns Terrassvillan som är den största med sina 182 kvadratmeter (visionsbild).
Fredsborgshöjden blir vårt sista kvarter med fristående villor i området - sista chansen för dig som vill bo i hus med egen stor tomt (visningsbostad).
Här inreder vi med hållbara naturmaterial som är snälla mot både människor och miljö (visningsbostad).
Stora fönsterpartier skapar rymd, och en glasad dörr förbinder dig med uteplatsen (visningsbostad).
All modern köksutrustning ingår när familjen flyttar in (visningsbostad).
Köket har generösa arbetsytor samt öppet samband mot matplatsen (visningsbostad).
På övervåningen har vi placerat de rymliga sovrummen (visningsbostad).
I vårt nya visningshus för Gärdesvillan är färgsättningen ljus, mjuk och harmonisk.
På övervåningen finns ett mindre allrum – perfekt för spelkvällar, tv-mys och lek (visningsbostad).
Med färg och textilier skapar du ett personligt hem (bild från Gärdesvillan).
Här får du ett flexibelt boende som kan anpassas i takt med att familjen blir större, eller att barnen flyttar ut (bild från Gärdesvillan).
På entréplan finns en välutrustad tvättstuga med egen grovingång (visningsbostad).
Husets största badrum är helkaklat med badkar och golvvärme (visningsbostad).
Här finns klädkammare och gott om övrig förvaring (visningsbostad).
För dig som är tidigt ute finns möjlighet att påverka inredningsvalen. Ett av våra tillval är exempelvis braskamin, ett sätt att höja mysfaktorn oavsett årstid (visningsbostad).
Skogspartier och orörd natur omger husen.
Österåker är en skärgårdskommun - det märks genom närheten till vattnet med både badplatser och marinor.
Åkersberga centrum med totalt cirka 100 butiker ligger cirka 2 kilometer från Fredsborg.
Med Roslagsbanan tar det 36 minuter till Stockholm östra.
Runt Fredsborg finns många skogs- och strövområden för jogging eller promenader.
Närmaste golfbana ligger endast två kilometer från Fredsborg.
Situationsplan Fredsborgshöjden.
Översikt över Fredsborg. Observera att kartan är en tidigt framtagen illustration som kan skilja sig åt från verkligheten

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Ljust och öppet

Det första du lägger märke till när du stiger in i Ängsvillan är det stora ljusinsläppet. Strax därpå känner du entréplanets golvvärme, som sprider trivsel från tå till topp. Det ljusa och öppna vardagsrummet blir en självklar samlingspunkt och har dörr och fönster mot uteplatsen och den egna tomten. Köket har bra arbetsytor och en bardisk som gör matlagningen till ett socialt nöje.

Helkaklade badrum

Husets två badrum är båda helkaklade. Det största av dem är inrett med badkar och ligger på övervåningen. Ett mindre wc-/duschrum finns på entréplanet, där du också hittar den funktionella tvättstugan med egen grovingång och energisnål utrustning från Siemens.

Sovrum eller arbetsrum

De fyra privata rummen är samlade på övervåningen, tillsammans med ett allrum. Här finns också en klädkammare med flexibel inredning från Elfa.

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att anpassa planlösningen efter dina egna önskemål.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut till den trädäckade uteplatsen. Här är solchanserna goda eftersom Fredsborgshöjden ligger högst beläget av alla villor i området.

Ängsvillan 2 alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de spegelvända alternativa planlösningarna i större storlek.

Eftersom bra och praktiska förvaringsutrymmen har en tendens att förenkla familjens vardag har vi fyllt Gärdesvillan med smart förvaring på båda våningarna. I klädkammaren på entrévåningen kan ni stuva undan allt ni vill ha utom synhåll, samtidigt som det enkelt finns inom räckhåll. Tvättstugan och köket är också fulla med smarta förvaringslösningar, som t.ex. dämpade fullutdragslådor.

Den smart placerade köksön gör köket till den naturliga samlingspunkten vid familjemiddagar, fester och vanliga vardagsmåltider. Tack vare den öppna planlösningen kan den som lagar mat vara en del av konversationen hela tiden.

Vardagsrum och kök

Gärdesvillan lättmöblerade vardagsrum har stora fönsterpartier mot den grönskande tomten och en dörr mot den trädäckade uteplatsen.

Från vardagsrummet har du också kontakt med köket, där en smart placerad köksö blir ett naturligt nav att samlas kring vid familjemiddagar och fester.

Köket inreds med vita släta luckor från Vedum och vitvaror i rostfritt från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt möjlighet till förvaring i ett stort antal köksskåp.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av husets två helkaklade badrum ligger på övervåningen och är inrett med badkar. Ett wc-/duschrum finns på entréplanet där du också hittar den funktionella tvättstugan med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Eftersom vi vet hur viktigt det är med bra förvaring, ger vi Gärdesvillan en extra klädkammare på bottenplan.

Rum för familjen

På övervåningen kan fyra personer få var sitt rymligt sovrum, men ni gör också enkelt plats för ett femte.

Utöver de privata rummen finns här en stor klädkammare och ett mindre allrum – perfekt för spelkvällar, tv-mys och lek.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen. Att bo högst upp i villaområdet Fredsborg har sina fördelar – solchanserna på din uteplats är mycket goda.

Gärdesvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Gärdesvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Även på övervåningen är ytorna väl tilltagna och välplanerade, med fyra stora sovrum, två klädkammare och ett helkaklat badrum med både badkar och dusch. Dessutom finns den stora sällskapsytan som kan agera extra vardagsrum eller delas av som ännu ett sovrum.

Tomten är rejäl och från den trädäckade uteplatsen kan du njuta av solen och den egna trädgården. Huset har egen carport med vidhängt förråd och grusbelagd uppfart med plats för ytterligare en bil.

Rymd, öppenhet och ljus

Rymd, öppenhet och ljus präglar Terrassvillans vardagsrum. En glasad dörr förbinder dig med uteplatsen och invid de stora fönsterpartierna får du enkelt plats med ett extra matsalsbord. Köket blir verkligen husets hjärta med väl tilltagna arbetsytor och ett inbjudande, öppet samband mot matplatsen.

Badrum och tvättstuga

I ena änden av entrévåningen hittar du ett helkaklat wc-/duschrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré och modern, energisnål utrustning från Siemens. Övervåningens stora badrum är också det helkaklat och utrustas med både badkar och dusch.

Stora rum, dubbla klädkammare

Fyra rejäla sovrum och två klädkammare får plats på övervåningen. Och då har vi inte ens nämnt sällskapsytan som gott och väl rymmer en soffgrupp - eller kan delas av för att göra plats för ännu en familjemedlem.

På entréplanet får Terrassvillan ytterligare ett separat rum. Blir det ett extra sovrum, lekrum eller hemmakontor? Det bestämmer du.

Trädäckad uteplats

Från vardagsrummet går du direkt ut den trädäckade uteplatsen, omgiven av en rejäl tomt. Din uteplats har fina solchanser eftersom Fredsborgshöjden ligger högst beläget av alla villor i området.

Terrassvillan planlösningar

Klicka på bilden för att se planlösningarna i större storlek.

Terrassvillan alternativa planlösningar

Klicka på bilden för att se de alternativa planlösningarna i större storlek.

Utbudet är valt speciellt för ditt projekt och presenteras i katalogen Inredningsval, där även kostnaden för respektive alternativ framgår.

Praktiskt och lättskött

Originalgolvet i din nya villa består av en mattlackad 3-stavig ekparkett, och väggarna är målade i vitt. Vi utrustar ditt kök med moderna och energisnåla vitvaror, och ser till att det finns gott om arbetsutrymme. Ytorna är lättskötta och tåliga, enkla att torka av.

Även badrummet är lättskött med stora vita blanka kakelplattor på väggarna och grå klinker på golvet. Eftersom vi vill att du ska trivas länge på din nya adress ser vi till att det finns gott om förvaring i form av skjutdörrs­garderober och klädkammare.

Braskamin som tillval

För dig som är tidigt ute finns goda möjligheter att påverka inredningsvalen. Ett av våra tillval är exempelvis braskamin, ett sätt att höja mysfaktorn i vardagsrummet oavsett årstid.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Skärgårdskommunen Österåker

Närheten till natur och skärgård i kombination med goda kommunikationer gör Österåker till ett mycket attraktivt ställe att bo på. Här finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas, med bara ca 30 minuter till city och granne med naturen.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder