JM does not take responsibility for the translation
Östra Kanalstaden - Barken
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Österåker

Östra Kanalstaden - Barken

Parknära i Kanalstaden

Östra Kanalstaden - Barken

Läge för eget? Köp ditt drömboende i Åkersberga, alldeles intill Åkers kanal. Kvarteret får 63 ljusa, välplanerade bostäder, alla med egen balkong, uteplats eller terrass mot en grön innergård. Här finns gott om tvåor, men även mindre och större lägenheter – du väljer själv utifrån dina behov.

I Barken bor du på ett bra läge nära brygga och båtliv, med promenadavstånd till shopping och restauranger i Åkersberga centrum. Eftersom Österåker är en ung och aktiv kommun finns här gott om grönområden och idrottsanläggningar.

Kommunikationerna är fina, med direktbussar till Mörby, Danderyd och Tekniska högskolan, eller Roslagsbanan som även den tar dig till Tekniska högskolan. Härifrån är det lätt att byta till t-banans röda linje. Med bil tar det endast cirka 30 minuter in till de centrala delarna av Stockholm.

Situationsplan Barken.

Bostäder i Östra Kanalstaden - Barken

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  09

  fredag

  mars

  2018

  Förhandsvisning av Barken

  Igår hade vi förhandsvisning av Barken och alla kunder i trapphus 1 och 2 var inbjudna för att få en första titt på sina nya bostäder. Personal från JM fanns på plats för att guida runt och svara på frågor, till exempel vår glada visningsvärd Eva som syns på bilden. 

  Balkongutsikter Barken

  I vår virtuella visning kan du se balkongutsikter från de olika lägenheterna i Barken.

  Virtuell visning

  Modernt kvarter, grön innergård

  Barken blir ett modernt kvarter med olika fasadkulörer. Alla bostäder får balkong eller terrass, och den gröna innergården får trevliga sittgrupper där de boende med familj och vänner kan umgås.

   Läs mer om bostäderna

  Lättmöblerade ytor

  Oavsett om du väljer en kvadratsmart etta eller en rymlig femma så hoppas vi att de öppna och lättmöblerade ytorna ska inspirera dig när du börjar tänka på inredning och färgval.

   Läs mer om inredningen

  Nära natur, shopping och kommunikationer

  I Barken bor du på bästa läget mitt i Åkersberga nära natur, shopping och idrottsanläggningar. Kommunikationerna är mycket goda, och närheten till KTH, Universitetet och Stockholms city är en tillgång som betyder mycket för livskvaliteten.

   Läs mer om Österåker

  Barken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.
  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Åkerskanal

  Jämför bostäder