JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Österåker

Östra Kanalstaden - Galeasen

Stor takterrass

JMs tredje kvarter i Östra Kanalstaden, Galeasen, får 63 lägenheter om ett till fem rum och kök. Här har du utsikt mot kanalen från den gemensamma takterrassen, som dessutom har kvällssol. Så gott som samtliga lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, och vi ställer ut odlingslådor på innergården.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Kvarter med egen identitet

  Galeasen blir ett elegant kvarter som samspelar med Östra Kanalstadens övriga bebyggelse men som också har en egen, tydlig identitet. Här har vi lagt extra omsorg på att skapa ytor med plats för möten och umgänge.

   Läs mer om bostäderna

  Österåkers kommun

  I Galeasen bor du på ett bra läge mitt i Åkersberga nära shopping, natur, barnomsorg och idrottsanläggningar. Österåker är en ung och aktiv kommun, som bland annat har en av Sveriges högsta andel nyföretagare. Närheten till Stockholms city - endast cirka 30 minuter - är också en tillgång som betyder mycket för livskvaliteten.

   Läs mer om Österåker

  Hitta hem-bloggen

  På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

   Hitta hem-bloggen

  Galeasen i 3D

  Visionsbilden i 3D visar Barken, Briggen, Galeasen, Kuttern och Fullriggaren från ovan med Åkers Kanal i centrum.

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Galeasen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder