JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Österåker / Österåker

Östra Kanalstaden - Kuttern

Skärgårdsnära hem

Alldeles vid Åkers kanal i Östra Kanalstaden planerar JM för kvarteret Kuttern, det sista kvarteret med kanalläge. 50 ljusa och välplanerade lägenheter om 1-5 rum och kök, nästan alla med egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården. Högst upp gör vi plats för två terrasslägenheter vända mot kanalen.

Bostäderna planeras för att på bästa sätt ta tillvara utsikten mot kanalen och den intilliggande parken. I planerna ingår också flera kommersiella lokaler samt en ny kajpromenad med brygga och båtplatser.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Söker du kontor eller lokaler i Kuttern? Läs mer här.

Kolla restider

  06

  måndag

  februari

  2017

  Möt kulturen utanför Kuttern

  Kulturupplevelser både förlänger livet och gör det intressantare. Vi dyker ner i Åkersbergas kulturliv. 

  Österåkers kommun

  I Kuttern bor du på ett bra läge mitt i Åkersberga nära shopping, natur, barnomsorg och idrottsanläggningar. Österåker är en ung och aktiv kommun, som bland annat har en av Sveriges högsta andel nyföretagare. Närheten till Stockholms city - endast cirka 30 minuter - är också en tillgång som betyder mycket för livskvaliteten.

   Läs mer om Österåker

  Välkomnande vinklar

  Kuttern möter sin omvärld med en öppen hästskoform och finstämda färger. Arkitekten Gunilla Hamelius har ritat en utåtriktad nykomling i Östra Kanalstaden.

   Läs mer om byggnaderna

  Kuttern i 3D

  Visionsbilden i 3D visar Barken, Briggen, Fullriggaren, Galeasen och Kuttern från ovan med Åkers Kanal i centrum.

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Jämför bostäder