JM does not take responsibility for the translation
Östra Kanalstaden - Kuttern
Slutsålt

Österåker / Österåker

Östra Kanalstaden - Kuttern

Skärgårdsnära hem

Östra Kanalstaden - Kuttern

Alldeles vid Åkers kanal i Östra Kanalstaden planerar JM för kvarteret Kuttern, det sista kvarteret med kanalläge. 50 ljusa och välplanerade lägenheter om 1-5 rum och kök, nästan alla med egen balkong eller uteplats mot den gröna innergården. Högst upp gör vi plats för två terrasslägenheter vända mot kanalen.

Bostäderna planeras för att på bästa sätt ta tillvara utsikten mot kanalen och den intilliggande parken. I planerna ingår också flera kommersiella lokaler samt en ny kajpromenad med brygga och båtplatser.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park och möjlighet till båtplatser. Vi planerar även för ett kafé eller en restaurang i området.

Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Söker du kontor eller lokaler i Kuttern? Läs mer här.

Situationsplan Kuttern.

Kolla restider

  Välkomnande vinklar

  Kuttern möter sin omvärld med en öppen hästskoform och finstämda färger. Arkitekten Gunilla Hamelius har ritat en utåtriktad nykomling i Östra Kanalstaden.

   Läs mer om byggnaderna

  Österåkers kommun

  I Kuttern bor du på ett bra läge mitt i Åkersberga nära shopping, natur, barnomsorg och idrottsanläggningar. Österåker är en ung och aktiv kommun, som bland annat har en av Sveriges högsta andel nyföretagare. Närheten till Stockholms city - endast cirka 30 minuter - är också en tillgång som betyder mycket för livskvaliteten.

   Läs mer om Österåker

  Kuttern och Östra Kanalstaden

  Visionsbilden visar Kuttern, Galeasen, Briggen, Barken, Fullriggaren och Flaggspelet (Seniorgården) med Åkers Kanal i centrum.

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Jämför bostäder