JM does not take responsibility for the translation
16

onsdag

januari

2019

Rosa trend i Kanalhusen

Kanalhusen kommer att ligga i vackert vattenläge tätt inpå naturlig grönska och anlagda parker. En miljö att finna lugnet i. Men också inspirationen till inredningen i ditt nya hem.

– Man ska såklart låta sin egen stil bestämma först och främst. Personligen gillar jag kontraster då hemmet sticker ut mer då, säger Julius Skoglund.

Julius Skoglund arbetar som inredningsansvarig på JM och har koll på varenda detalj, material och valmöjlighet i den fasta inredningen. Därmed också full vetskap om vad som passar i stora drag när det kommer till dina lösa inredningsprylar.

– I Kanalhusen skulle jag välja mycket färg och ljusa textilier. Jag vill skapa en känsla som gör att det är skönt att komma hem, säger Julius.

Berätta mer om hur du tänker kring färger.
– Mitt råd är att våga välja en annan färg än vitt på väggarna. Speciellt en fondvägg kan verkligen lyfta ett helt rum och ge en personlig touch.

Hur skulle du möblera?
– Det ska inte vara för många och stora möbler. Vi vill behålla de öppna och flexibla planlösningarna.

Och hur ska man tänka kring färger här?
– Enfärgade möbler ger mer flexibilitet. En vit eller ljusgrå soffa kan enkelt anpassas och ges exempelvis en julkänsla genom att man kompletterar med en röd mysig filt och två ljusstakar på bordet när julen står inför dörren.

En neutral bas gör det även lättare att hänga på trender, eller att låta bli, menar Julius.
– Jag tycker man ska följa trender i den mån man orkar. Ett vitt kök kan snabbt bli trendigt genom att du hänger dit rosa handdukar och ställer in gröna köksstolar.

Det är genom lösa detaljer som lägenheten kan bli både mer trendig och personlig. Julius själv väljer gärna minimalistisk vintage och mönster. Han tycker att man ska våga blanda nytt och gammalt, och gärna ta in just de rosa färgerna.

– Den rosa trenden passar i Kanalhusen. Det är en mycket behaglig färg som passar nästan till allt och är samtidigt vågad, avslutar Julius.

Jämför bostäder