JM does not take responsibility for the translation
Åkerbäret
Till salu Se lediga bostäder

Solna / Järvastaden

Åkerbäret

Nära rekreation och nöjen

Åkerbäret

Ny visningslägenhet

Åkerbäret har en helt ny visningslägenhet på Fridensborgsvägen 133. Några av de fina bilderna som visar lägenheten kan du se här på projektloggen, du är också varmt välkommen på nästa visning!

I Järvastaden mellan Kista och Solna bygger vi kvarteret Åkerbäret bestående av 167 lägenheter om ett till sex rum kök. Kvarteret kommer att ligga i korsningen Järva skjutbaneväg och Fridensborgsvägen.

Husen i halvöppen kvartersform blir fem till sex våningar höga och fasaden kläs i tegel, skivor och träpanel. En stor del av lägenheterna blir yteffektiva ettor och tvåor men här finns även stora lägenheter på över 100 kvm för den större familjen med flexibla planlösningar som ger möjlighet att skapa eller ta bort rum.

Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats och på den grönskande innergården gör vi plats för sociala ytor samt en lekplats. Ett stenkast från Åkerbäret finns gym, restaurang och öppen förskola. Fem minuters promenad bort ligger den populära Mulle Meck-parken.

Söker du kontor eller lokaler i Åkerbäret? Läs mer här.

Situationsplan Åkerbäret.

Bostäder i Åkerbäret

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  23

  fredag

  februari

  2018

  Utsikt från en byggkran

  Häromdagen tog vår kranförare Radoslav några bilder från sin arbetsplats 45 meter ovanför marken. Titta in här på loggen så får du se Åkerbäret från ett helt nytt perspektiv! 

  Välplanerade lägenheter

  Det blir effektiva lägenheter med möjlighet att lägga till eller ta bort väggar efter behov. Vi har valt att variera storlekarna med lägenheter som får takterrass och uteplats för att kunna erbjuda något som passar alla.

   Läs mer om bostäderna

  Luft och rymd

  Bostäderna har öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp som skapar luft och rymd. En tidlös bas som du kan utgå ifrån när du med hjälp av möbler och detaljer skapar ett personligt hem.

   Läs mer om inredningen

  Mellan skog och shopping

  I Järvastaden bor du nära skola, service och natur samtidigt som du har goda möjligheter till kommunikationer, oavsett om du föredrar att köra bil, åka kollektivt eller cykla.

   Läs mer om Järvastaden

  Åkerbäret är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Järvastaden

  Jämför bostäder