JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Järvastaden

Åkerbäret Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Solna
 • Område: Järvastaden
 • Pris: 2 100 000 - 6 400 000 kr
 • Avgift: 2 100 - 6 400 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 6
 • Boarea: 30 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Fridensborgsvägen
  17062 Solna
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2018 - Kvartal 2, 2019 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 66 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 167

Öppet hus

I sommar har vi öppet varje torsdag klockan 11-12 i vår visningslägenhet på Fridensborgsvägen 133 i Järvastaden, Solna. Välkommen hit eller besök någon av bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

I Järvastaden nära Ursviks motionsområde och Igeldammens naturreservat hittar du vårt nya kvarter Åkerbäret. Här ligger fokus på flexibla boendelösningar med möjligheter att skapa fler rum eller mer luft.

I kvarteret Åkerbäret är det den grönskande innergården som står i centrum. Husen om fem till sex våningar är byggda i en halvöppen kvartersform som både skyddar och bjuder in till utomhushäng och lek. Fasaden i tegel, skivor och träpanel smälter in fint i grönskan och den omgivande miljön.

Här hittar du yteffektiva ettor och tvåor, men även stora lägenheter på över 100 kvm för den stora familjen, där flexibla planlösningar gör det möjligt att skapa eller ta bort rum. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats, många med inglasning och många i söderläge med utsikt mot innergården.

Ett stenkast från Åkerbäret finns gym, restaurang och öppen förskola. Fem minuters promenad bort ligger den populära Mulle Meck-parken.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Åkerbäret

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kvarteret Åkerbäret ligger centralt i Järvastaden, här bygger vi moderna och flexibla bostäder om 1-6 rum och kök (visionsbild).
Den grönskande och böljande innergården har öppna ytor samt lekplats och grillplats (visionsbild).
Några av lägenheterna i kvarteret får generösa takterrasser (visionsbild).
Bostäderna i kvarteret Åkerbäret har öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp som skapar luft och rymd (visningslägenhet).
I sovrummet kommer du att spendera många timmar, så vi har lagt stor vikt vid att det är harmoniskt och tidlöst (visningslägenhet).
Med en skandinavisk formtradition som grund kan du enkelt skapa ett personligt hem (visningslägenhet).
Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats och de byggs för att få så många soltimmar som möjligt (visningslägenhet).
Köket är modernt och stilrent i vitt och grått. Här kan du både fixa brakmiddagar eller dricka en slät kopp kaffe (visningslägenhet).
Vi har bostäder i olika storlekar så att hela familjen får plats även om ni är många (visningslägenhet).
Din nya bostad har ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt (visningslägenhet).
Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år (visionsbild).
För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck-parken med största sannolikhet bli utflyktsfavoriten.
I Järvastaden är naturen ett självklart inslag, som bland annat Ursvik motionsområde och Igeldammens naturreservat .
Mall of Scandinavia och Kista centrum finns på bekvämt cykelavstånd.
Flygbild över Järvastaden 2016. Skissbilden på Åkerbäret är inringat. (De vita boxarna avser ej detaljplanelagd mark.)
Situationsplan Åkerbäret.
Visionskarta över Järvastaden.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Grön innergård

Den gröna innergården är tillgänglig från flera håll och knyter an till naturmarken i omgivningarna genom en böljande organisk utformning. Här finns gott om privata ytor men också gemensamma utrymmen för social samvaro, och en lekplats för barnen att leka på. I anslutning till lekplatsen placerar vi en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar. De två hus som vetter mot rondellen i nordöst får en inglasad parkmiljö som naturligt släpper igenom ljus till gatan för att skapa en lugnare gårdsmiljö.

Balkong eller uteplats

Bostäderna får takterrass, balkong eller uteplats beroende på storlek och läge i huset. Balkongerna är planerade för fina sollägen och flera lägenheter får både inglasad balkong ut mot gatan samt en större balkong som vetter in mot gården i söderläge.

Parkering och förråd

Under gården finns ett garage med parkeringsplatser att hyra och här planerar vi även för platser med laddningsuttag för elbil. Det finns också utvändiga parkeringsplatser att hyra på gatan.

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem. Det finns även utvändiga cykelplatser på innergården och vid entréerna.

Modernt och stilrent kök

Köket är modernt och stilrent med vita släta luckor från Marbodal. En antracitgrå bänkskiva bryter av fint mot det vita kaklet och skapar gott om arbetsutrymme. Den energisnåla utrustningen från Siemens omfattar rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin.

Praktiskt i badrummet

I badrummet finns all utrustning du behöver redan när du flyttar in, som tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Ovanför tvättutrustningen finns en praktisk bänkskiva och rymliga förvaringsskåp där du kan förvara tvättmedel, handdukar och annan rengöring. På badrumsgolvet lägger vi ett grått kvadratiskt klinker som kontrast till de vita kaklade väggarna.

Om området

Järvastaden

Järvastaden har blivit ett förstahandsval för stadsbitna och aktiva familjer och andra som vill leva skog- och stadsnära utan kompromisser. Här bor du storslaget och småskaligt mellan Igelbäckens naturreservat och köpcentrum i både Kista och Solna.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder