JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Järvastaden

Åkerbäret Till salu : Se lediga bostäder

Nära rekreation och nöjen

 • Kommun: Solna
 • Område: Järvastaden
 • Pris: 2 100 000 - 6 400 000 kr
 • Avgift: 2 100 - 6 400 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 6
 • Boarea: 30 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Fridensborgsvägen
  17062 Solna
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2018 - Kvartal 2, 2019 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 66 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 167

Boka nu så ingår Smarta Hem!

Fram till årsskiftet erbjuder vi dig som bokar en bostad i Åkerbäret tillgång till vårt koncept Smarta Hem utan kostnad. Där ingår:
-smart belysning (styrs från mobilen)
-robotdammsugare
-uppkopplad brandvarnare
-ljudsystem från Sonos
Se vårt Smarta Hem-koncept i 360° här

Öppet hus

I höst har vi öppet varje tisdag klockan 17-18 i vår visningslägenhet på Fridensborgsvägen 133 i Järvastaden, Solna. Välkommen hit eller besök någon av bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

I Järvastaden nära Ursviks motionsområde och Igeldammens naturreservat hittar du vårt nya kvarter Åkerbäret. Här bygger vi smart planerade bostäder i varierande storlekar, med inflytt redan från årsskiftet.

I kvarteret är det den grönskande innergården som står i centrum. Husen om fem till sex våningar är byggda i en halvöppen kvartersform som både skyddar och bjuder in till utomhushäng och lek. Fasaden i tegel, skivor och träpanel smälter in fint i grönskan och den omgivande miljön.

Samtliga bostäder har minst en balkong eller uteplats, många med inglasning och många i söderläge med utsikt mot gården. Här finns lekplats samt en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar.

Ett stenkast från Åkerbäret finns gym, restaurang och öppen förskola. Raoul Wallenbergskolan ligger tvärs över vägen och fem minuters promenad bort hittar du den populära Mulle Meck-parken.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Åkerbäret

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Grön innergård

Den gröna innergården är tillgänglig från flera håll och knyter an till naturmarken i omgivningarna genom en böljande organisk utformning. Här finns gott om privata ytor men också gemensamma utrymmen för social samvaro, och en lekplats för barnen att leka på. I anslutning till lekplatsen placerar vi en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar. De två hus som vetter mot rondellen i nordöst får en inglasad parkmiljö som naturligt släpper igenom ljus till gatan för att skapa en lugnare gårdsmiljö.

Balkong eller uteplats

Bostäderna får takterrass, balkong eller uteplats beroende på storlek och läge i huset. Balkongerna är planerade för fina sollägen och flera lägenheter får både inglasad balkong ut mot gatan samt en större balkong som vetter in mot gården i söderläge.

Parkering och förråd

Under gården finns ett garage med parkeringsplatser att hyra och här planerar vi även för platser med laddningsuttag för elbil. Det finns också utvändiga parkeringsplatser att hyra på gatan.

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem. Det finns även utvändiga cykelplatser på innergården och vid entréerna.

Modernt och stilrent kök

Köket är modernt och stilrent med vita släta luckor från Marbodal. En antracitgrå bänkskiva bryter av fint mot det vita kaklet och skapar gott om arbetsutrymme. Den energisnåla utrustningen från Siemens omfattar rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin.

Praktiskt i badrummet

I badrummet finns all utrustning du behöver redan när du flyttar in, som tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Ovanför tvättutrustningen finns en praktisk bänkskiva och rymliga förvaringsskåp där du kan förvara tvättmedel, handdukar och annan rengöring. På badrumsgolvet lägger vi ett grått kvadratiskt klinker som kontrast till de vita kaklade väggarna.

Styr ditt hem med mobilen

Konceptet innebär helt nya digitala möjligheter för ditt hem med ökad säkerhet, högre komfort och mer underhållning på köpet. Du kommer kunna styra och övervaka flera funktioner i din bostad direkt från mobilen eller surfplattan, oavsett var du befinner dig.

När du bokar en bostad i Åkerbäret ingår följande produkter:

 • Smart belysning
 • Ljudsystem från Sonos
 • Robotdammsugare
 • Uppkopplad brandvarnare
 • Smarta eluttag
 • Scenkontroll
 • Kontrollcenter
  Här nedan kan du läsa mer om produkterna.

Smart belysning med Fibaro

Innanför strömbrytarna i din bostad installerar våra elektriker en insats som möjliggör tändning, släckning och dimring av lampor via en app på din smartphone, surfplatta eller dator.

Tack vare den smarta belysningen slipper du komma hem till en mörk bostad. Ta bara fram mobilen och starta ”välkommen hem”-funktionen så tänds utvald belysning i hemmet. När det sedan är dags att sova kan du krypa ner i sängen och släcka all belysning med den smidiga appen.

I Smarta hem-erbjudandet ingår dessutom en rörelsesensor som känner av när du kommer in i rummet och automatiskt tänder belysningen.

Trots den smarta belysningen i hemmet kommer du självklart kunna tända och släcka alla lampor precis som vanligt!

Läs mer om insatsbrytaren, dimmer och rörelsesensorn.

Ljudsystem från Sonos

När du flyttar in i din nya bostad kommer du få en Sonos PLAY:1 för varje rum och en Sonos PLAY:3. Med dina högtalare väljer du själv vilken musik, podd eller radioprogram som ska spelas i varje rum. Perfekt om ni inte kan samsas om musiken!

Sonos högtalare kopplas upp via wifi istället för Bluetooth. Det innebär färre avbrott och störningar, och en enklare väg till din favoritmusik.

Läs mer om  Sonos PLAY:1 och Sonos PLAY:3.

Robotdammsugare från Neato

Med en uppkopplad dammsugare från Neato kan du schemalägga och hålla koll på roboten, även när du inte är hemma.

Roboten kommer lära sig rummet och städar det metodiskt för en så effektiv dammsugning som möjligt. Det finns två olika program att välja mellan, Eco och Turbo. Eco tar lite längre tid och städar tystare medan Turbo är ett kort, men kraftfullt program.

Läs mer om Neatos uppkopplade dammsugare här.

Fibaro smoke detector

Om olyckan skulle vara framme tjuter den smarta brandvarnaren precis som en vanlig brandvarnare, men tänder även upp lamporna i bostaden så du och din familj enklare kan ta er ut. Brandvarnaren känner, förutom rök, dessutom av värme. Skulle en hastig temperaturskillnad ske och temperaturen i bostaden överstiger 54 grader kommer den larma. 

Eftersom den är ansluten till ditt smarta hem skickar den ett meddelande till din mobil när den varnar. Att brandvarnaren dessutom är väldigt liten och estetiskt tilltalande är bara en bonus.

Läs mer om brandvarnaren här.

Fibaro Wall Plug

Fyra förprogrammerade stickproppar (wall plugs) ger dig möjlighet att via mobilen sätta på och stänga av valfri elektronisk enhet som ansluts till dem.

Ansluter du kaffebryggaren till en wall plug kan du starta bryggaren från sängen så är kaffet klart när du väl kommit upp. Ett annat tips är att ansluta plattången eller strykjärnet till en wall plug, så kan du enkelt se på mobilen om du har stängt av dessa eller inte. Det bästa av allt - du installerar pluggarna själv genom att helt enkelt bara stoppa in dem i vägguttaget. 

Läs mer om Fibaro Wall Plug här.

Fibaro Home Center 2

Home Center 2 är en kraftfull kontrollenhet som administrerar de enheter du får på köpet i Smarta hem-kampanjen. Samtliga installerade enheter dyker upp i appen som du använder för att styra enheterna från vart än i världen befinner dig.

Läs mer om Fibaro Home Center 2 här.

Heatit Z-Scene Controller

Scenkontrollen sitter innanför din ytterdörr och består av 6 stycken knappar med ett tillhörande scenarionamn.

Du kan exempelvis sätta igång scenariot "släck allt", "middag" eller "städning", där middagsscenariot släcker eller dämpar utvald belysning och städningsscenariot tänder all belysning på max.

Läs mer om scenkontrollen här.

Om området

Järvastaden

Järvastaden har blivit ett förstahandsval för stadsbitna och aktiva familjer och andra som vill leva skog- och stadsnära utan kompromisser. Här bor du storslaget och småskaligt mellan Igelbäckens naturreservat och köpcentrum i både Kista och Solna.

 Läs mer

Trygghets­paketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder