JM does not take responsibility for the translation
Åkerbäret
Till salu Se lediga bostäder

Solna / Järvastaden

Åkerbäret

Nära rekreation och nöjen

Tidlös bas med luft och rymd

Bostäderna har öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp som skapar luft och rymd. I vår grundinredning JM Original har vi valt ut färger och material för ditt nya hem som utgår från en skandinavisk formtradition, enkel att bygga vidare på. En tidlös bas som du kan utgå ifrån när du med hjälp av möbler och detaljer skapar ett personligt hem.

I hela lägenheten ligger ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Alla lägenheter bjuder på goda förvaringsmöjligheter med klädkammare, skjutdörrsgarderober eller garderober utrustade med hylla, klädstång och trådbackar. Modern utrustning i kök och badrum hjälper också till att underlätta din vardag.

Modernt och stilrent kök

Köket är modernt och stilrent med vita släta luckor från Marbodal. En antracitgrå bänkskiva bryter av fint mot det vita kaklet och skapar gott om arbetsutrymme. Den energisnåla utrustningen från Siemens omfattar rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin.

Praktiskt i badrummet

I badrummet finns all utrustning du behöver redan när du flyttar in, som tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Ovanför tvättutrustningen finns en praktisk bänkskiva och rymliga förvaringsskåp där du kan förvara tvättmedel, handdukar och annan rengöring. På badrumsgolvet lägger vi ett grått kvadratiskt klinker som kontrast till de vita kaklade väggarna.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Jämför bostäder