JM does not take responsibility for the translation
08

tisdag

maj

2018

Åkerbäret växer snabbt

I Järvastaden råder full aktivitet och kvarteret Åkerbäret växer snabbt våning för våning. På översiktsbilden från vår byggarbetsplats som togs häromveckan kan man se att stommen är uppe på sista våningen i trapphus 3 till 7. 

27

fredag

april

2018

Fira Valborg vid Jaktvillan

Måndag 30 april kan du som bor i Järvastaden – eller önskar att du gjorde det – fira Valborg vid Jaktvillan klockan 18-21, med musik, marknad, mat och majbrasa. Läs mer om programmet på projektloggen! 

23

fredag

februari

2018

Utsikt från en byggkran

Häromdagen tog vår kranförare Radoslav några bilder från sin arbetsplats 45 meter ovanför marken. Titta in här på loggen så får du se Åkerbäret från ett helt nytt perspektiv! 

02

tisdag

januari

2018

Bjälklag till första bostadsplanet

I kvarteret Åkerbäret pågår febril aktivitet. Alla bjälklag tillhörande första bostadsplanet är lagda, och i trapphus 3 till vänster i bild är även väggarna på väg upp. 

01

fredag

december

2017

Ljus och skugga i nya visningslägenheten

Åkerbäret har fått en ny visningslägenhet, en klassiskt inredd bostad med öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp. Vi är riktigt stolta över resultatet, och här på loggen kan du titta in och låta dig inspireras. Eller kom förbi på nästa visning om du är nyfiken! 

Jämför bostäder