JM does not take responsibility for the translation
Blåbärs­skogen
Slutsålt

Solna / Järvastaden

Blåbärs­skogen

Mångsidigt kvarter i fint läge

Blåbärs­skogen

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av 130 bostäder, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Blåbärsskogen är byggt som ett U-format kvarter mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. Här finns välplanerade lägenheter i olika storlekar för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder har minst en balkong eller uteplats. Fyra lägenheter har generösa takterrasser med utsikt över parken.

Järvastaden har på kort tid blivit en omtyckt, modern stadsdel på Stockholmskartan. Hit har många redan hittat som vill bo nära både skogen och staden. I synnerhet barnfamiljer har kommit att uppskatta den trygga småstadsmiljön, på smidigt pendelavstånd från innerstan.

Situationsplan.

Kolla restider

  Grönskande stadsdel nära city

  I Järvastadens närområde finns bland annat skola, barnomsorg och matvarubutik. Servicen kommer att utvecklas i takt med att det nya bostadsområdet växer fram med naturen tätt intill samtidigt som du har goda möjligheter till kommunikationer, oavsett om du föredrar att köra bil, åka kollektivt eller cykla.

   Läs mer om Järvastaden

  Välplanerade bostäder för alla åldrar

  Inredningen utgår från modern formtradition. Bostäderna har en grund som är lätt att bygga vidare på med personliga detaljer. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

   Läs mer om byggnaderna

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder