JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Järvastaden

Solna trädgårds­kvarter 3 Till salu : Se lediga bostäder

Stadsnära småhusidyll

 • Kommun: Solna
 • Område: Järvastaden
 • Pris: 7 795 000 - 9 695 000 kr
 • Samfällighetsavgift: 420 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 5 - 6
 • Boarea: 132 - 145 kvm
 • Boendeform: Kedjehus
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 21

Bo i hus i Järvastaden! I Solna trädgårdskvarter bor du nära stora naturområden, populära lekplatser och Arenastaden med shopping, service och nöjen. På 10 minuter promenerar du till Ulriksdals station och härifrån tar det 11 minuter med pendel in till Stockholms central.

Kvarteret kommer att ligga i den gamla stenkrossen känd som Grankällan. Här bygger vi välplanerade radhus och kedjehus i olika storlekar med praktiska förråd, gröna tomter och genomtänkta lösningar som underlättar vardagen. Tillsammans med annan byggherre kommer området att ha cirka 240 hus när det står klart.

Både förskola och skola finns på plats vid inflyttning och förutom vanliga lekplatser finns här även temaparken Mulle Meck med lekredskap inspirerade av den populära barnbokskaraktären.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat har gott om motionsslingor, och här erbjuds aktiviteter för både barn och vuxna. På vintern finns tillgång till längdskidspår, skridskobana och en pulkabacke med konstsnö.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Solna trädgårds­kvarter 3

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kök med plats för hela familjen

I det generösa köket får hela familjen plats, och det funkar lika bra för läxläsning som för långa middagar. Vi har inrett med grå släta luckor ovan en mörkgrå bänk­skiva, och här finns gott om förvaring. Vitvarorna från Siemens är energiklassade och omfat­tar induktionshäll, helintegrerad diskma­skin, kyl, frys samt mikrovågsugn och ugn i högskåp.

Från vardagsrummet går du direkt ut till din trädäckade uteplats, här kan du njuta av trädgården och samvaro med familj och vänner. På tomten finns plats för en bil, alla fastigheter har också ett kallförråd på eller i anslutning till tomten.

Bra materialval

I alla hem är det viktigt att enkelt kunna stuva undan och förvara. Därför finns det både funktionella garderober och en väl tilltagen klädkammare på övervåningen. Materialvalen i Parkvillan är enhetliga, praktiska och snygga där en genomgående mattlackad ekparkett samspelar fint med andra material. Här finns två helkaklade badrum i vitt och grått, dusch och kombinerad tvättstuga nere och badkar uppe. Badrummen har golvvärme och gott om förvaring.

Uteplatsen - bästa mötesplatsen?

Vid inflyttning har vi försett din tomt med gräsmatta, häckar och träd. Utöver detta är det bara för dig själv att ge fantasin fritt spelrum när det gäller trädgårdsplanering. Uteplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet och blir förmodligen den bästa mötesplatsen under varma dagar.

Planlösningar 1

Planlösningar 2

Ett funktionellt hem

Att kliva in i Trädgårdsvillan bjuder direkt in till samvaro. Med öppna ytor och genomgående bra förvaringsmöjligheter får du ett hem som är både funktionellt och lätt att hålla snyggt. Huset är enkelt att anpassa efter storleken på din familj och fyra sov­rum blir tre eller fem om det passar bättre. På övervåningen finns också ett mysigt allrum för trivsamma samtal. Under varmare årstider är det enkelt att fortsätta umgås på den väl tilltagna altanen eller på den härliga tomten.

Här finns plats att parkera två bilar på tomten varav en i carport med motorvärmaruttag. Alla fastigheter har också ett kallförråd på eller i anslutning till tomten.

Modernt kök i grått

Det moderna köket är inrett med grå släta luckor ovan en mörkgrå bänk­skiva. Vare sig du är ambitiös hemmakock eller prioriterar det enkla så finns här gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Öppna ytor och kökets placering gör att matlagning och socialt umgänge blir till ett. De energiklassade vitvarorna från Siemens består av induktionshäll, helintegrerad diskma­skin, kyl, frys samt mikrovågsugn och ugn i högskåp.

Stilrent inredda badrum

Att ha två badrum underlättar vid familjens morgon- och kvällsrutiner. Husets båda badrum är stil­rent inredda med vita kakelplattor och golv i grått klinker, samt golvvärme och gott om förvaring. Det största av dem har badkar och ligger på övervåningen och ett mindre wc/duschrum finns på entréplanet. Här har du även en separat tvättstuga med egen ingång och energisnål utrustning.

Planlösningar 1

Planlösningar 2

Generösa ljusinsläpp

När du kliver in i hallen möts du av ett grått klinkergolv med golvvärme som övergår in mattlackad ekparkett i resterande rum. Stora fönster ger generösa ljusinsläpp.

Samtliga kök har släta grå luckor och bänkskiva i grå laminat. Vitvarorna från Siemens är energiklassade och omfat­tar induktionshäll, helintegrerad diskma­skin, kyl, frys samt mikrovågsugn och ugn i högskåp.

Alla hustyper har goda förvaringsmöjligheter i både sovrum, kök och badrum med omväxlande skjutdörrsgarderober, skåp, och klädkammare.

Fullt utrustade badrum

Badrummen i alla hustyperna har golvvärme och är inredda med vita kakelplattor och golv i grått klinker. Här finns praktisk kommod med tvättställ, duschväggar i klarglas samt gott om förvaring.

Trädgårdsvillan har separat tvättstuga med egen ingång medan Parkvillan har tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Om området

Järvastaden

Järvastaden har blivit ett förstahandsval för stadsbitna och aktiva familjer som vill bo skogs- och stadsnära utan kompromisser. Här har du lika nära till friluftsliv i Igelbäckens naturreservat som till shopping och nöjde i Mall of Scandinavia och Friends Arena.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder