JM does not take responsibility for the translation
Solna trädgårds­kvarter
Planerat

Solna / Järvastaden

Solna trädgårds­kvarter

Stadsnära småhusidyll

Solna trädgårds­kvarter

Bli VIP-kund!

Våren 2018 säljstartar vi preliminärt Solna trädgårdskvarters första etapp till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Läs mer och bli VIP-kund

Modell i Bostadsbutiken

Är du nyfiken på vårt nya kvarter i Järvastaden? Just nu finns en modell av Solna trädgårdskvarter att beskåda i Bostadsbutiken på Stureplan 19. Varmt välkommen!

I Järvastaden planerar JM för totalt 95 småhus, med 31 i den första etappen. Här bor du nära stora natur­områden, populära lekplatser och Arenastaden med shopping, service och nöjen. På 10 minuter promenerar du till Ulriksdals station och härifrån tar det 11 minuter med pendel in till Stockholms central.

Kvarteret kommer att ligga i den gamla stenkrossen känd som Grankällan. Här bygger vi välplanerade radhus och kedjehus i olika storlekar med praktiska förråd, gröna tomter och genomtänkta lösningar som underlättar vardagen.

Både förskola och skola finns på plats vid inflyttning och förutom vanliga lekplatser finns här även temaparken Mulle Meck med lekredskap inspirerade av den populära barnbokskaraktären.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat har gott om motionsslingor, och här erbjuds aktiviteter för både barn och vuxna. På vintern finns tillgång till längdskidspår, skridskobana och en pulkabacke med konstsnö.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Moderna hus med öppna planlösningar

  I Solna trädgårdskvarter bygger vi en variation av kedjehus och radhus, dessutom kommer vi att bygga ett antal generösa stadsradhus i tre plan. Gemensamt för husen är att entréplanen har öppna planlösningar för social samvaro medan sovrummen är samlade på övre plan.

   Läs mer om husen

  Lär känna Järvastaden

  I Järvastaden bor du i ett grönskande kvarter där barnen har nära till skola och förskola. Kommunikationerna till city är mycket goda. Järvastaden erbjuder dessutom en mängd aktiviteter året om, till exempel utebio, skridskodisco, julmarknad och valborgsfirande.

   Läs mer om Järvastaden

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder