JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Solna / Järvastaden

Solna Trädgårds­kvarter

Stadsnära småhusidyll

Bli VIP-kund!

Efter sommaren 2017 säljstartar vi kvarteret Solna Trädgårdskvarter till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Läs mer och bli VIP-kund

I Järvastaden planerar JM att bygga totalt 95 småhus nära stora naturområden, populära lekplatser och Arenastaden med all tänkbar shopping, service och nöjen. Kommunikationerna in till stan är goda. Med buss och pendeltåg når du Stockholms central på under 25 minuter.

För den som är bekant med området kommer kvarteret ligga i den gamla stenkrossen känd som Grankällan och bestå av totalt cirka 200 hus. Här bygger vi välplanerade radhus och kedjehus i olika storlekar med praktiska förråd, gröna tomter och genomtänkta lösningar som underlättar vardagen.

Både förskola och skola finns på plats vid inflyttning och förutom vanliga lekplatser finns här även temaparken Mulle Meck med lekredskap inspirerade av den populära barnbokskaraktären.

Motionsslingor finns det gott om i Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsgård, och här erbjuds aktiviteter för både barn och vuxna. På vintern finns det tillgång till längdskidspår, skridskobana och en pulkabacke med konstsnö.

Kvarteret kommer ha tre olika typer av rad- och kedjehus.

Kolla restider

  En välfungerande vardag

  I Järvastaden bor du mitt i ett vackert naturområde med goda kommunikationer in till city. Här bygger vi ett grönskande kvarter där barnen har nära till både lek och skola.

   Läs mer om Järvastaden

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder