JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Solna / Järvastaden

Solna trädgårds­kvarter

Stadsnära småhusidyll

Bli VIP-kund!

I höst 2017 säljstartar vi preliminärt Solna trädgårdskvarters första etapp till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Läs mer och bli VIP-kund

Modell i Bostadsbutiken

Är du nyfiken på vårt nya kvarter i Järvastaden? Just nu finns en modell av Solna trädgårdskvarter att beskåda i Bostadsbutiken på Stureplan 19. Varmt välkommen!

Hus i varierande storlek

I Solna trädgårdskvarter bygger vi en variation av radhus och kedjehus i storlekarna 132 kvm och 145 kvm. Dessutom kommer vi att bygga ett antal generösa stadsradhus i tre plan på 156 kvm.

Gemensamt för husen är att entréplanen har öppna planlösningar för social samvaro medan sovrummen är samlade på övre plan. Alla hus har två helkaklade badrum med golvvärme. I stadsradhusen finns även en separat wc på det tredje planet.

Radhuset - 132 kvm

Radhuset får tre till fem sovrum och byggs i två plan med träfasad i milda naturnära färger. När du kommer in möts du av ett öppet och ljust entréplan med socialt umgänge som första prioritering. Huset är praktiskt och välplanerat med vidbyggt förråd och tvättstuga i entréplanet. Djupa och breda fönster skapar ljus och rymd, och från ditt vardagsrum går du direkt ut till den egna uteplatsen.

Kedjehuset - 145 kvm

Kedjehuset i två plan är ett stort praktiskt hus med villakänsla och fyra till sex sovrum. Fint ljusinsläpp via djupa och breda fönster kännetecknar detta mycket väldisponerade hus med levande träfasader i milda naturnära färger. Här får du genomtänkta ytor, energisnåla installationer och gedigna naturmaterial. Dessutom egen uteplats och härlig tomt där hela familjen kan umgås.

Stadsradhuset - 156 kvm

Stadsradhuset är det största av de tre hustyperna och byggs i tre plan med vacker tegelfasad och stor takterrass. Fyra till sju sovrum tillfredsställer även den stora familjens behov, och moderna materialval och funktionella ytor skapar harmoni. Stora fönsterpartier vetter mot en plan och lättskött tomt, och uteplatsen är placerad där solchanserna är som störst.

Jämför bostäder