JM does not take responsibility for the translation
Solna trädgårds­kvarter
Till salu Se lediga bostäder

Solna / Järvastaden

Solna trädgårds­kvarter

Stadsnära småhusidyll

Moderna hus med öppna planlösningar

De tre hustyperna i Solna trädgårdskvarter är moderna, funktionella och i harmoni med naturen i området. Stadsradhuset har delvis tegelfasad men i övrigt är fasaderna klädda i träpanel, målade i grå nyanser.

Gemensamt för husen är ett entréplan med öppen planlösning som skapar trevlig samvaro medan sovrummen är sam­lade på övre plan. Om du bokar tidigt finns det flera olika planlösningsalternativ att välja mellan. Alla hus har två helkaklade badrum med golvvärme. I stadsradhusen finns även en separat wc på det tredje planet.

Parkvillan - 132 kvm

Parkvillan får tre till fem sovrum och byggs i två plan med träfasad i milda naturnära färger. När du kommer in möts du av ett öppet och ljust entréplan med socialt umgänge som första prioritering. Huset är praktiskt och välplanerat med vidbyggt förråd och tvättstuga i entréplanet. Djupa och breda fönster skapar ljus och rymd, och från ditt vardagsrum går du direkt ut till den egna uteplatsen.

 Läs mer om Parkvillan

Trädgårdsvillan - 145 kvm

Trädgårdsvillan i två plan är ett stort praktiskt hus med villakänsla och fyra till fem sovrum. Fint ljusinsläpp via djupa och breda fönster kännetecknar detta mycket väldisponerade hus med levande träfasader i milda naturnära färger. Här får du genomtänkta ytor, energisnåla installationer och gedigna naturmaterial. Dessutom egen uteplats och härlig tomt där hela familjen kan umgås.

 Läs mer om Trädgårdsvillan

Stadsradhuset - 156 kvm

Stadsradhuset är det största av de tre hustyperna och byggs i tre plan med vacker tegelfasad och stor takterrass. Fyra till sju sovrum tillfredsställer även den större familjens behov, och moderna materialval samt funktionella ytor skapar harmoni. Stora fönsterpartier vetter mot en plan och lättskött tomt, och uteplatsen är placerad där solchanserna är som störst.

 Läs mer om Stadsradhuset

Jämför bostäder