JM does not take responsibility for the translation
Solna trädgårds­kvarter
Planerat

Solna / Järvastaden

Solna trädgårds­kvarter

Stadsnära småhusidyll

Inredning

När du kliver in i hallen möts du av ett grått klinkergolv med golvvärme. Park-och Trädgårdsvillan har en mattlackad ekparkett i resterande rum och Stadsradhuset har en vitlaserad askparkett.

Samt­liga rum har vitmålade väggar och släta vita innerdörrar för att ge dig perfekta grundförutsättningar när du ska inreda ditt nya hem.

Bra förvaring, moderna kök

Alla tre hustyper är planerade med goda förvaringsmöjligheter i alla rum med omväxlande skjutdörrsgarderober, skåp, och klädkammare. Genomgående är det smarta förvaringslösningar i både sovrum, kök och badrum.

Park- och Trädgårdsvillan har kök med vita släta luckor och stora vita kakelplattor ovan en mörkgrå bänk­skiva, medan Stadsradhuset har grå köksluckor. Vitvarorna från Siemens är energiklassade och omfat­tar induktionshäll, helintegrerad diskma­skin, kyl, frys samt mikrovågsugn och ugn i högskåp.

Fullt utrustade badrum

Badrummen i alla tre hustyperna har golvvärme och är inredda med vita kakelplattor och golv i grått klinker. Här finns praktisk kommod med tvättställ, duschväggar i klarglas samt gott om förvaring.

Trädgårdsvillan har separat tvättstuga med egen ingång. Parkvillan och stadsrad­huset har tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

 Läs mer om JM Original

Jämför bostäder