JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Råsunda

Råsunda 101 etapp 2 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Solna
 • Område: Råsunda
 • Pris: 2 140 000 - 7 590 000 kr
 • Avgift: 2 520 - 5 380 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 34 - 111 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 63 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 29

Öppet hus

I juli har vi öppet varje tisdag mellan 15-16.30 och i augusti varje tisdag mellan 14-15 i JM Studio på Gustav III:s Boulevard 64 i Solna. Välkommen hit eller besök någon av bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

Vill du bo på ett av Råsundas mest eftertraktade lägen? Nu planerar vi för andra etappen i kvarteret Råsunda 101 mitt i Solna. Här passerar boulevarden Råsundavägen precis utanför dörren, och från den gemensamma takterrassen om 80 kvadratmeter har du utsikt över stadsdelen.

Förutom tillgång till en unik takterrass och privat innergård får merparten av bostäderna minst en balkong eller uteplats. Lägenheterna byggs i olika storlekar, allt från små och yteffektiva bostäder om ett till två rum och kök till större lägenheter om fem rum och kök.

Innanför takterrassen kommer det att finnas en gemensamhetslokal på 35 kvadratmeter med pentry och i trapphus 2 byggs ett övernattningsrum för gäster. I bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen förbereder vi för kommersiella lokaler med utrymme för exempelvis restauranger och caféer.

Råsunda har mycket goda kommunikationer som tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Du har även nära till shopping i Mall of Scandinavia, samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Råsunda 101 etapp 2

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Råsunda 101 i klassiska Solnakvarter får en gemensam takterrass med härlig stadsutsikt (visionsbild).
I stadsdelen Råsunda lever du stadsliv nära kommunikationer, shopping, restauranger och caféer (visionsbild).
Högst upp i huset bygger vi en gemensam takterrass om hela 80 kvm, härifrån har du fin stadsutsikt (visionsbild).
Förutom en generös takterrass så utrustas alla bostäder med minst en balkong eller uteplats (visionsbild).
Lägenheterna får stora sociala ytor och generösa ljusinsläpp (visionsbild).
Köket får varmgrå skåpluckor med bänkskiva och bakkantlist i ljus kompositsten (visionsbild).
Sovrummet har gott om förvaring i rymliga skjutdörrsgarderober (visionsbild).
Badrummet i grått och vitt är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare (visionsbild).
I kvarteret gör vi plats för kommersiella lokaler som café och restaurang (visionsbild).
Flygfoto över Råsunda och Solna med bland annat Friends Arena, Mall of Scandinavia, Råstasjön, Solna station och det kommande kvarteret Råsunda 101 i bild.
Flygfoto över området där kvarteret Råsunda 101 beräknas stå klart om några år.
Flygfoto över det kommande kvarteret Råsunda 101.
Utsikten från det hus som idag står där kvarteret Råsunda 101 ska byggas.
Från Råsunda har du promenadavstånd till köpcentret Mall of Scandinavia.
Hagaparken och Brunnsviken ligger inte långt ifrån Råsunda.
Situationsplan.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

 

Takterrass med unik stadsutsikt

I stort sett alla lägenheter får balkong, uteplats eller terrass – de största lägenheterna får till och med två balkonger. Högst upp i trapphus 5 finns det kanske finaste med hela kvarteret: en gemensam takterrass på hela 80 kvm som blickar ut över Råsunda. Här får de boende chansen att umgås på en privat, avskild och rymlig uteplats som räcker till för alla, dessutom med en unik stadsutsikt.

Gemensamma lokaler

I direkt anslutning till den gemensamma takterrassen har de boende tillgång till en 30 kvm gemensamhetslokal med pentry och toalett – ett extra utrymme för alla! På entréplan i trapphus 2, ut mot Charlottenburgsvägen, finns en gemensam övernattningslägenhet med dusch och toalett. Perfekt för gäster som behöver stanna över natten.

I bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen ligger kommersiella lokaler med utrymme för exempelvis restauranger och caféer.

Garage och förråd

Garaget byggs i två plan med totalt 64 platser och 7 stycken laddningsplatser för elbilar, för dig som kör miljömedvetet. I anslutning till garaget hittar du förråd till samtliga bostäder, de flesta med plats för cykel. Särskilda barnvagns- och rullstolsförråd kommer att byggas i anslutning till trapphusen. I ett litet hus på gården får du tillgång till ett miljörum med avfallssortering, ett hållbarare sätt att hantera sopor.

Bänkskiva och bakkantlist i komposit

Elegant, modernt och rostfritt har varit ledord för köket, som har skåpluckor i varmgrått med push-to-open på överskåpen och rostfria handtag på underskåpen. Bänkskiva och bakkantlist är i ljus kompositsten. Utrustningen inkluderar induktionshäll, ugn och  mikro i högskåp, rostfri A-klassad kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om praktiska arbetsytor för att underlätta din matlagning.

Stilrent i badrummet

Badrummet är stilrent inrett med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel med liggande sättning på väggarna. Tvättställen är monterade i vita, snygga kommoder och i taket finns belysning i form av infällda spotlights. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Vilken planlösning passar dig?

Lägenheterna i Råsunda 101 är planerade för valfrihet, där du till exempel själv kan välja om det ska finnas väggar som skiljer av köket eller om du vill ha öppen planlösning. De större lägenheterna är planerade utifrån tanken att hemmet har en social och en avskild del där sovrummen finns.

I sovrummen finns egna garderober och många av lägenheterna har rymliga klädkammare med klädstång och praktiska hyllor.

Om området

Råsunda

Råsunda i Solna passar dig som vill leva genuint stadsliv i klassiska kvarter med egen karaktär. På adress Råsundavägen 101 bygger vi ett nytt kvarter med moderna bostäder, smarta planlösningar med allt från yteffektiva tvåor till rymliga femmor. Här kommer även att finnas en innergård samt en gemensam takterrass.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder