JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Råsunda

Råsunda 101 etapp 4 VIP-försäljning

Fyror med kungsbalkong

 • Kommun: Solna
 • Område: Råsunda
 • Pris: 6 590 000 kr
 • Avgift: 4 920 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 4
 • Boarea: 80 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 63 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 2

Unikt läge på klassisk adress! Råsunda är Solnas hjärta med stadsmässiga Råsundavägen som boulevard genom stadsdelen. I denna säljetapp erbjuder vi två fyrarummare om vardera 80 kvadratmeter högst upp i huset mot Östervägen, båda med kungsbalkong i soligt sydvästläge.

Takterrass
Högst upp i trapphus 5 bygger vi en gemensam takterrass på hela 80 kvadratmeter som blickar ut över Råsunda.

Gemensamhetslokal
Innanför takterrassen kommer det att finnas en gemensamhetslokal på 35 kvadratmeter med pentry.

Övernattningsrum
I trapphus 2 kommer det att finnas ett övernattningsrum på 33 kvadratmeter för gäster.

Affärslokaler
I  bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen kommer de kommersiella lokalerna med utrymme för exempelvis restauranger och caféer ligga.

Miljörum
Finns 
placerat på entréplan vid trapphus 1 på Östervägen. Här finns plats för hushållssopor och källsortering; ett hållbart sätt att hantera avfall.

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige
Råsunda 101 har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Takterrass med unik stadsutsikt

Fyrorna på 80 kvadratmeter ligger på sjätte våningen och har kungsbalkong i soligt sydvästläge. Högst upp i trapphus 5 finns det kanske finaste med hela kvarteret: en gemensam takterrass på hela 80 kvadratmeter som blickar ut över Råsunda. Här får de boende chansen att umgås på en privat, avskild och rymlig uteplats som räcker till för alla, dessutom med en unik stadsutsikt.

Gemensamma lokaler

I direkt anslutning till den gemensamma takterrassen har de boende tillgång till en 30 kvadratmeter gemensamhetslokal med pentry och toalett – ett extra utrymme för alla. På entréplan i trapphus 2, ut mot Charlottenburgsvägen, finns en gemensam övernattningslägenhet med dusch och toalett. Perfekt för gäster som behöver stanna över natten.

I bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen ligger de kommersiella lokalerna med utrymme för exempelvis restauranger och caféer.

Garage och förråd

Garaget består av två plan med totalt 64 platser och 7 stycken laddningsplatser för elbilar, för dig som kör miljömedvetet. I anslutning till garaget hittar du förråd till samtliga bostäder, de flesta med plats för cykel. Särskilda barnvagns- och rullstolsförråd ligger i anslutning till trapphusen. I ett litet hus på gården har du tillgång till miljörum med avfallssortering, ett hållbarare sätt att hantera sopor.

Elegant kök i grått

Elegant, modernt och rostfritt har varit ledord för köket, som har skåpluckor i varmgrått med push-to-open på överskåpen och rostfria handtag på underskåpen. Bänkskiva och bakkantlist är i ljus kompositsten. Utrustningen inkluderar induktionshäll, ugn och  mikro i högskåp, rostfri A-klassad kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om praktiska arbetsytor för att underlätta din matlagning.

Stilrent i badrummet

Badrummet är stilrent inrett med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel med liggande sättning på väggarna. Tvättställen är monterade i vita, snygga kommoder och i taket finns belysning i form av infällda spotlights. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Vilken planlösning passar dig?

Lägenheterna i Råsunda 101 är planerade för valfrihet, där du till exempel själv kan välja om det ska finnas väggar som skiljer av köket eller om du vill ha öppen planlösning. De större bostäderna är planerade utifrån tanken att hemmet har en social och en avskild del där sovrummen finns.

I sovrummen finns egna garderober och många av lägenheterna har rymliga klädkammare med klädstång och praktiska hyllor.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Råsunda

  Råsunda i Solna passar dig som vill leva genuint stadsliv i klassiska kvarter med egen karaktär. Här bor du nära goda kommunikationer som tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Du har även nära till shopping i Mall of Scandinavia, samt stora grönområden vid Hagaparken och Brunnsviken.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder