JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Solna / Råsunda

Råsunda 101

Stadsoas mitt i Solna

Informationsträff söndag 3 september

Välkommen på informationsträff söndag 3 september kl.14:00-15:00 på Råsundavägen 101. Observera att det inte kommer att ske någon bokning eller försäljning under informationsträffen, vi kommer i stället att berätta mer om bostäderna i kvarteret Råsunda 101. Försäljning till våra VIP-kunder är planerad till oktober.

Unikt läge med unik känsla på klassisk adress! Råsunda är Solnas hjärta med stadsmässiga Råsundavägen som boulevard genom stadsdelen. Här planerar vi för ett nytt flerbostadshus med moderna bostäder.

Kvarteret Råsunda 101 ligger på ett av Råsundas mest eftertraktade lägen, och får allt från små och yteffektiva bostäder om ett till två rum och kök till större lägenheter om fem rum och kök. Merparten av bostäderna får minst en balkong eller uteplats. Vi planerar även för en gemensam takterrass.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  NYTT I KLASSISKA KVARTER

  Bor du på Råsundavägen är du en Solnabo som redan älskar stadsdelen Råsunda eller med stor sannolikhet kommer att göra det. Gångavstånd till service och shopping. Nära till tunnelbana, tvärbana, bussar och pendeltåg. Unikt läge och unik känsla, modernt boende på klassisk adress.

   Läs mer om Råsunda

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Råsunda 101 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder