Planerat

Solna / Råsunda

Råsunda 101

Stadsoas mitt i Solna

Arbete med detaljplan pågår och  projektet kan byggstarta först när detaljplan vunnit laga kraft och bygglov beviljats.

Unikt läge med unik känsla på klassisk adress! Råsunda är Solnas hjärta med stadsmässiga Råsundavägen som boulevard genom stadsdelen. Här planerar vi för ett nytt flerbostadshus, projekt Råsunda 101, med drygt 100 bostäder.

Kvarteret Råsunda 101 ligger på ett av Råsundas mest eftertraktade lägen. Här planeras allt från små och yteffektiva bostäder om ett till två rum och kök till större lägenheter om fem rum och kök. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats.

Under 2017 säljstartar vi Råsunda 101 till våra VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund redan nu för din chans till förtur.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  NYTT I KLASSISKA KVARTER

  Bor du på Råsundavägen är du en Solnabo som redan älskar stadsdelen Råsunda eller med stor sannolikhet kommer att göra det. Gångavstånd till service och shopping. Nära till tunnelbana, tvärbana, bussar och pendeltåg. Unikt läge och unik känsla, modernt boende på klassisk adress.

  Läs mer om Råsunda

  Råsunda 101 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  JM Original

  Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

  Läs mer om JM Original

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

  Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder