JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Råsunda

Råsunda 101 Till salu : Se lediga bostäder

Stadsoas mitt i Solna

 • Kommun: Solna
 • Område: Råsunda
 • Pris: 2 140 000 - 13 450 000 kr
 • Avgift: 2 520 - 5 820 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 34 - 124 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Råsundavägen
   Solna
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 - Kvartal 2, 2021
 • Energiklass: C 63 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 89

Ny visningslokal

I vår nya visningslokal på Råsundavägen 94 kan du se originalinredningen för alla bostäder i Råsunda 101. Välkommen på visning!

Vi har börjat riva

Nu har vi börjat riva det gamla polishuset, kika gärna in här på loggen för att se hur det ser ut!

Unikt läge på klassisk adress! Råsunda är Solnas hjärta med stadsmässiga Råsundavägen som boulevard genom stadsdelen. Här planerar vi för ett nytt kvarter med moderna, välplanerade lägenheter i olika storlekar.

Kvarteret Råsunda 101 ligger på ett av Råsundas mest eftertraktade lägen, och får allt från små och yteffektiva bostäder om ett till två rum och kök till större lägenheter om fem rum och kök. Merparten får minst en balkong eller uteplats och vi planerar även för en stor gemensam takterrass.

Affärslokaler - i bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen kommer de kommersiella lokalerna med utrymme för exempelvis restauranger och caféer ligga.

Takterrassen - överst i trapphus 5 bygger vi en gemensam takterrass på hela 80 kvadratmeter som blickar ut över Råsunda.

Gemensamhetslokal - innanför takterrassen kommer det att finnas en gemensamhetslokal med pentry på 35 kvadratmeter.

Övernattningsrum - i trapphus 2 kommer det att finnas ett övernattningsrum på 33 kvadratmeter för gäster.

Miljörum - finns placerat på entréplan vid trapphus 1 på Östervägen. Här finns plats för hushållssopor och källsortering; ett hållbart sätt att hantera avfall.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Råsunda 101

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Takterrass med unik stadsutsikt

I stort sett alla lägenheter får balkong, uteplats eller terrass – de största lägenheterna får till och med två balkonger. Högst upp i trapphus 5 finns det kanske finaste med hela kvarteret: en gemensam takterrass på hela 80 kvadratmeter som blickar ut över Råsunda. Här får de boende chansen att umgås på en privat, avskild och rymlig uteplats som räcker till för alla, dessutom med en unik stadsutsikt.

Gemensamma lokaler

I direkt anslutning till den gemensamma takterrassen kommer alla boende att ha tillgång till en 30 kvadratmeter gemensamhetslokal med pentry och toalett – ett extra utrymme för alla! På entréplan i trapphus 2, ut mot Charlottenburgsvägen, finns en gemensam övernattningslägenhet med dusch och toalett. Perfekt för gäster som behöver stanna över natten.

I bottenvåningen mot Råsundavägen och Östervägen kommer de kommersiella lokalerna med utrymme för exempelvis restauranger och caféer att ligga.

Garage och förråd

Garaget byggs i två plan med totalt 64 platser och 7 stycken laddningsplatser för elbilar, för dig som kör miljömedvetet. I anslutning till garaget hittar du förråd till samtliga bostäder, de flesta med plats för cykel. Särskilda barnvagns- och rullstolsförråd kommer att byggas i anslutning till trapphusen. I ett litet hus på gården får du tillgång till ett miljörum med avfallssortering, ett hållbarare sätt att hantera sopor.

Elegant kök i grått

Elegant, modernt och rostfritt har varit ledord för köket, som har skåpluckor i varmgrått med push-to-open på överskåpen och rostfria handtag på underskåpen. Bänkskiva och bakkantlist är i ljus kompositsten. Utrustningen inkluderar induktionshäll, ugn och  mikro i högskåp, rostfri A-klassad kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om praktiska arbetsytor för att underlätta din matlagning.

Stilrent i badrummet

Badrummet är stilrent inrett med mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel med liggande sättning på väggarna. Tvättställen är monterade i vita, snygga kommoder och i taket finns belysning i form av infällda spotlights. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Vilken planlösning passar dig?

Lägenheterna i Råsunda 101 är planerade för valfrihet, där du till exempel själv kan välja om det ska finnas väggar som skiljer av köket eller om du vill ha öppen planlösning. De större bostäderna är planerade utifrån tanken att hemmet har en social och en avskild del där sovrummen finns.

I sovrummen finns egna garderober och många av lägenheterna har rymliga klädkammare med klädstång och praktiska hyllor.

Om området

Råsunda

Råsunda i Solna passar dig som vill leva genuint stadsliv i klassiska kvarter med egen karaktär. På adress Råsundavägen 101 bygger vi ett nytt kvarter med moderna bostäder, smarta planlösningar med allt från yteffektiva tvåor till rymliga femmor. Här kommer även att finnas en innergård samt en gemensam takterrass.

 Läs mer

Trygghets­paketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder