JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Älvsjöstaden

Solstrålen 2

Lysande läge där stad möter skog

Bli VIP-kund redan nu! 

I höst säljstartar vi Solstrålen 2 till våra VIP-kunder. Passa på att bli VIP-kund redan nu! Som VIP-kund får du möjlighet att boka en lägenhet innan de släpps till allmän försäljning, och blir därefter inbjuden till en VIP-visning.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund

Välkommen till Solstrålen i Älvsjöstaden! Här bygger vi moderna lägenheter i olika storlekar för alla typer av familjer. Merparten av alla bostäder får balkong, uteplats eller terrass som kan användas som ett extra rum under årets varma månader. Med Solbergsskogen runt hörnet och skyddade innergårdar med mycket växtlighet, är naturen är en självklar del av boendet.

Kvarteret Solstrålen består av tre huskroppar (etapp 1 och 2) i varierande höjd, där huset i etapp 2 har mellan 5-13 våningar. I delar av bostadshusens entréplan kommer det att finnas kommersiella verksamheter, så som restaurang och kontor.

Från Solstrålen har du gångavstånd till skola och fritids, och det mesta i serviceväg finns vid Älvsjö torg. Med pendel tar det 10 minuter till centrala Stockholm, och fina cykelvägar gör att du cyklar in till söder på bara 25 minuter.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Ljust och modernt

  Bostäderna i Solstrålen har öppna ytor som ger en härlig känsla av rymd. De präglas även av ljusa färgtoner och materialval som ger ett modernt intryck, med mycket utrymme för den egna inredningssmaken.

   Läs mer om inredningen

  Solbergaskogen runt hörnet

  Solstrålen 2 byggs i det mysiga läget vid Solbergaskogens rand bara några minuter från Älvsjö station. Den andra säljetappen innefattar 60 bostäder som ryms i en huskropp, där höjden varierar mellan 5-13 våningar.

   Läs mer om byggnaderna

  Bo nära natur och goda kommunikationer

  Älvsjöstaden växer och får en trevlig dynamik med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Här bor du nära skog och natur, med goda kommunikationer till Stockholms city.

   Läs mer om Älvsjöstaden

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Solstrålen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 

  Energiklassen för det här huset är klass B (58 kWh/kvm) och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

    LÄS MER OM JMS LÅGENERGIHUS

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress: 
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder