JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Älvsjöstaden

Solstrålen Till salu : Se lediga bostäder

Lysande läge där stad möter skog

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Älvsjöstaden
 • Pris: 1 695 000 - 7 395 000 kr
 • Avgift: 2 500 - 5 400 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 30 - 101 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Kabelverksgatan 5
  12545 Älvsjö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 54 - C 65 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 138

Bostadsbutiken öppen tre dagar i veckan

Vår bostadsbutik på Kabelverksgatan 5 i Älvsjöstaden har öppet tisdag och torsdag kl 12-18 samt söndag kl 12-16. Här får du inspiration och hjälp att hitta din drömbostad. Varmt välkommen!

Vill du boka en privat visning? Kontakta vår mäklare Andreas Wilhelmsson på tel 070-147 65 75 eller mail: andreas.wilhelmsson@erikolsson.se  

Kvarteret Solstrålen har ett fantastiskt naturnära läge intill Solbergaskogen i Älvsjöstaden. Här bor du i ljusa, moderna bostäder om ett till fyra rum och kök med stora ytor för socialt umgänge och gott om förvaring. Majoriteten av bostäderna har en till två balkonger eller uteplats, med plats för trevliga middagar och egna odlingar.

Solstrålen består av tre hus som sluter sig runt två upphöjda, grönskande innegårdar med mycket växtlighet, lekytor och sittplatser. Etapp 1 omfattar två huskroppar om 6-8 våningar, medan etapp 2 innefattar ett hus om 5-13 våningar och är ett av de högsta husen i Älvsjöstaden. Garage ligger på bekvämt avstånd, under husen. 

I vår solstudie  kan du se hur solen rör sig över husen under dagen och i våra balkongutsikter kan du hitta den utsikt som passar dig. 

I Solstrålen bor du granne med lummiga parker och på promenadavstånd till pendeln som tar dig till city på 10 minuter. Vid Älvsjö station hittar du shopping och restauranger, ett flertal skolor och förskolor ligger runt hörnet och närliggande Långsjön och Älvsjöskogen bjuder på bad och härliga motionsspår. Läs mer om Älvsjöstaden

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem till Solstrålen.

Solstrålen har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Solstrålen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Flygtur över Älvsjöstaden

Balkonger och grönskande innergård

I stort sett alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong, i en del fall två balkonger. Alla boende får dessutom tillgång till den gröna och privata innergården, som ligger på en högre nivå än gatan nedanför. På den trivsamma innergården finns planteringsytor, gemensam grillplats och pergola.

Förråd och parkering

Boendeparkering finns i garaget under huset. Varje bostad får ett eget lägenhetsförråd i källaren och på garageplan i varje trapphus finns barnvagns- och rullstolsrum.

Det finns även cykelförråd i huset samt cykelparkering på gården. Cykelförvaring finns även i gatuplan med yta för cykelreparation.

Trivsamma kök för social samvaro

Köken är utformade för att vara praktiska att laga mat i, men även för att vara en social samlingsplats. Stilrena och energisnåla vitvaror förhöjer känslan av ett modernt och smart kök.

Helkaklade badrum OCH GODA TVÄTTMÖJLIGHETER

Samtliga badrum i Solstrålen har helkaklade klinkergolv samt tvätt- och torkmöjligheter. Våra treor och fyror har tvättmaskin och torktumlare, medan ettor och mindre tvåor har kombimaskiner.

Gott om förvaring

Alla bostäder i Solstrålen har gott om förvaringsmöjligheter. Ettorna är utrustade med garderober eller skjutdörrsgarderober i hall. Tvåorna har antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober i sovrummet. Treorna och fyrorna har både klädkammare och skjutdörrsgarderober, och i vissa fall även fristående garderober.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

Fråga Annette!

Annette Öhberg arbetar som inredningsansvarig för Älvsjöstaden och bor i Älvsjö sedan 20 år. Nu har du möjlighet att kontakta Annette om du är nyfiken på området och vill veta hur det är att leva och bo här! Hon svarar på allt – stort som smått. 

Annette brukar vara i vår bostadsbutik på Kabelverksgatan 5 i Älvsjöstaden på onsdagar mellan kl 9-13, ring gärna innan så att hon verkligen är på plats. Du når henne på tel 08-782 87 71 eller via mail annette.ohberg@jm.se.

 Läs mer

Om området

Älvsjöstaden

Välkommen till Älvsjöstaden - en ny stadsdel nära natur och kommunikationer.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder