JM does not take responsibility for the translation
Solstrålen
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Älvsjöstaden

Solstrålen

Lysande läge där stad möter skog

Solstrålen

Välkommen till Solstrålen i Älvsjöstaden! Trevliga bostadskvarter med upphöjda, skyddade innergårdar och mycket växtlighet, lekytor och sittplatser. Här bygger vi moderna lägenheter i olika storlekar för alla typer av familjer, där Solbergaskogen blir din närmsta granne.

Solstrålen består av två kvarter med tre huskroppar i varierande höjd mellan fem till tolv våningar. I delar av bostadshusens entréplan förbereder vi för kommersiella verksamheter, till exempel restaurang och kontor.

Från Solstrålen har du gångavstånd till skola och fritids, och det mesta i serviceväg finns vid Älvsjö torg. Med pendel tar det 10 minuter till centrala Stockholm, och fina cykelvägar gör att du cyklar in till söder på bara 25 minuter.

Flygbild över Älvsjöstaden med Solstrålen utmärkt (visionsbild).

Bostäder i Solstrålen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Solbergaskogen som närmsta granne

  Solstrålen 1 byggs i det mysiga läget vid Solbergaskogens rand bara några minuter från Älvsjö station. Den första säljetappen innefattar 78 bostäder som ryms i två huskroppar. Höjden varierar mellan 6-8 våningar.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljust och modernt

  Bostäderna i Solstrålen har öppna ytor som ger en härlig känsla av rymd. De präglas även av ljusa färgtoner och materialval som ger ett modernt intryck, med mycket utrymme för den egna inredningssmaken.

   Läs mer om inredningen

  Bo nära natur och goda kommunikationer

  Älvsjöstaden växer och får en trevlig dynamik med en blandning av bostäder, service och arbetsplatser. Här bor du nära skog och natur, med goda kommunikationer till Stockholms city.

   Läs mer om Älvsjöstaden

  Solstrålen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen för det här huset är klass C (65 kWh/kvm) för trapphus 1-2 och klass B (55 kWh/kvm) för trapphus 3-4 och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder