JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Älvsjöstaden

Soluret 1 Till salu : Se lediga bostäder

Bo med ekbacken utanför balkongen

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Älvsjöstaden
 • Pris: 1 495 000 - 5 195 000 kr
 • Avgift: 2 710 - 6 300 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Kabelverksgatan
   Älvsjö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 - Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 66 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 39

Kvarter Soluret får en perfekt placering bredvid Solbergaskogen och ligger i direkt anslutning till den nya Medaljongparken. Mellan husen ligger den grönskande innergården som är upphöjd från gatuplanet. De ljusa och moderna bostäderna är nästan alla utrustade med balkong eller uteplats mot gården.

Inredningen i kvarteret Soluret är ljus och modern och här kan du se en virtuell visning som visar en bostad om 4 rum och kök.

Den nya Kämpetorpskolan som öppnar våren 2020 ligger precis runt hörnet och i området finns gott om skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom är det nära till Älvsjöskogens motionsspår och utegym, eller Långsjön med bad sommartid och skridskor vintertid.

Från Soluret har du gångavstånd till Älvsjö centrum med affärer, gym och närservice. Kommunikationerna är mycket goda, med pendel tar det 10 minuter till Stockholm city och tack vare fina cykelvägar cyklar du till söder på 25 minuter.

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, hjälper vi dig hela vägen hem till Soluret.

Soluret har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Soluret 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Flygtur över Älvsjöstaden

Balkonger, uteplatser och grönskande innergård

De ljusa och moderna bostäderna är nästan alla utrustade med balkong eller uteplats mot gården och lägenheterna högst upp i trapphus 3 har takterrass.

Den grönskande gården är upphöjd från gatuplanet och utformad för trevlig samvaro med gemensamma sittytor och en sandlåda för de riktigt små. De lite större barnen kan även nyttja den nya Medaljongparken som ligger i direkt anslutning till Soluret. Den lummiga Solbergaskogen med ekar och hassel breder ut sig precis bredvid de två huskropparna och blir en extra tillgång för de boende i kvarteret.

Parkering och förråd

Boendeparkering finns att hyra i det gemensamma garaget under kvarteret, detta nås med hiss från samtliga trapphus. Barnvagns- och rullstolsrum är placerat på entréplan i varje trapphus och du förvarar din cykel antingen på entré- eller i källarplanet. I källaren vid trapphus 2 finns en mekhörna för cyklar och barnvagnar. Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren, ett mindre antal extra förråd finns även att hyra. I kvarteret finns också två kommersiella lokaler.

Kök för matlagning och umgänge

Ditt nya kök har gott om plats för både matlagning och umgänge. Energisnåla vitvaror i rostfritt matchas mot stilrena vita köksluckor och grå bänkskiva som fortsätter upp på väggen i form av en bakkantlist. Här finns integrerad diskmaskin, induktionshäll, utdragbar fläktkåpa, inbyggnadsugn samt mikro. Diskhon är underlimmad och LED-belysning med dimmerfunktion under överskåpen bidrar till såväl bra arbetsljus som mysigare middagsbelysning.

Funktionellt badrum

Badrummet är funktionellt och lättstädat med vitt, matt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustningen består av energisnål tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Här finns en kommod med tvättställ i vitt, spegel med LED-belysning och svängbar duschskärm i glas. Med gott om förvaring i väggskåp samt praktisk bänkskiva hanterar du enkelt din egen eller hela familjens tvätt.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Alla produkter har hög kvalitet och bildar tillsammans en genomtänkt helhet. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

Fråga Annette!

Annette Öhberg arbetar som inredningsansvarig för Älvsjöstaden och bor i Älvsjö sedan 20 år. Nu har du möjlighet att kontakta Annette om du är nyfiken på området och vill veta hur det är att leva och bo här! Hon svarar på allt – stort som smått. 

Annette brukar vara i vår bostadsbutik på Kabelverksgatan 5 i Älvsjöstaden på onsdagar mellan kl 9-13, ring gärna innan så att hon verkligen är på plats. Du når henne på tel 08-782 87 71 eller via mail annette.ohberg@jm.se.

 Läs mer

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Älvsjöstaden

  Välkommen till Älvsjöstaden - en ny stadsdel nära natur och kommunikationer.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder