JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Årstastråket

Gavelhusen 2

I hjärtat av Årsta

Gavelhusens andra etapp består av det mittersta av kvarterets tre hus. Här bor du i hjärtat av Årsta, några minuter från tvärbanans station Valla torg. Kvarteret Gavelhusen rymmer totalt 144 lägenheter varav 47 lägenheter i den andra etappen. Bostäderna byggs om ett till fyra rum och kök där alla får balkong eller uteplats. Ta en titt på de smarta, flexibla planlösningarna där en 2 rok blir en minitrea.

Husen placeras mellan lugna fyrtiotalsbostäder på ena sidan och tvärbanans goda kommunikationer på andra sidan. Mellan husen finns trivsamma gårdar för lek och samvaro. För den växande familjen är läget perfekt, då det planeras för en ny förskola med fyra avdelningar i den intilliggande fastigheten. 

Här kombineras ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogens fina promenad- och joggingstigar. Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går även snabbt att ta sig till olika delar av Stockholm med det utvecklade cykelvägsnätet.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  13

  måndag

  mars

  2017

  Hemma i Gavelhusen

  Nu har vi flyttat till en ny trivsam visningslägenhet i Årsta. Vintage passar bra här där återvunna möbler får samsas med nygamla. Välkommen in! 

  Extra rum efter behov

  I Gavelhusen finns allt från små ettor till rymliga fyror. -Jag träffar alla kunder och presenterar vilka personliga inredningsval man kan göra och hur planlösningen går att påverka. Här i Gavelhusen har många tvåor ett extra rum som går att anpassa efter kundens behov till exempelvis barnrum, arbetsrum eller lyxig walk in closet, säger Lisa Sandberg, inredningsansvarig på JM.

   Läs mer om inredningen

  Spännande gavlar och gröna gårdar

  Kvarterets namn är inspirerat av det arkitektoniska uttrycket där långsidorna är utformade som fyra gavlar i olika grå nyanser. Mellan husen finns fint planerade gårdar som rymmer både planteringar, sittplatser och lekytor.

   Läs mer om byggnaderna

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  I det ursprungliga Årsta finns ett omtyckt centrum i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Vid torget ligger Folkets hus varvat med mysiga caféer, restauranger och mindre butiker. Tvärbanans hållplatser Linde och Valla Torg ligger inom promenadavstånd från de nya kvarteren. Härifrån tar det endast några minuter till Globen och Gullmarsplan.

   Läs mer om Årsta

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Hitta hem-bloggen

  På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras!

   Hitta hem-bloggen

  Gavelhusen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Film om stadsutvecklingen i Årstastråket

  Det nya stadsutvecklingsområdet Årstastråket är ett av de områden som Stockholms stad vill förtäta, och när hela Årstastråket är färdigbyggt år 2025 kommer här att finnas 3000 nya bostäder.

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Årstastråket

  Jämför bostäder