VIP-försäljning

Stockholm / Årstastråket

Gavelhusen 2

I hjärtat av Årsta

Anmäl förtur

9-18 januari kan du som är VIP-kund och vill bo i Gavelhusen 2 anmäla förtur via Mina sidor. Är du inte redan registrerad kan du fortfarande bli VIP-kund nu för att få förtur. Läs mer om alla steg i köpprocessen!

Köpanmälan

19-30 januari kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Gavelhusens andra etapp består av det mittersta av kvarterets tre hus. Här bor du i hjärtat av Årsta, några minuter från tvärbanans station Valla torg. Kvarteret Gavelhusen rymmer totalt 144 lägenheter varav 47 lägenheter i den andra etappen. Bostäderna byggs om ett till fyra rum och kök där alla får balkong eller uteplats. I de flesta lägenheter finns även rymliga klädkammare med fönster.

Husen placeras mellan lugna fyrtiotalsbostäder på ena sidan och tvärbanans goda kommunikationer på andra sidan. Mellan husen finns trivsamma gårdar för lek och samvaro. För den växande familjen är läget perfekt, då det planeras för en ny förskola med fyra avdelningar i den intilliggande fastigheten. 

Här kombineras ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogens fina promenad- och joggingstigar. Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går även snabbt att ta sig till olika delar av Stockholm med det utvecklade cykelvägsnätet.

Situationsplan.

Kolla restider

  Spännande gavlar och gröna gårdar

  Kvarterets namn är inspirerat av det arkitektoniska uttrycket där långsidorna är utformade som fyra gavlar i olika grå nyanser. Mellan husen finns fint planerade gårdar som rymmer både planteringar, sittplatser och lekytor.

  Läs mer om byggnaderna

  Klassisk bas med plats för personlighet

  Bostäderna får en ljus, klassisk inredning med gedigna materialval. Det lämnar gott om utrymme för dig att sätta din personliga prägel. I våra inspirationsbilder valde vi att plocka in naturen.

  Läs mer om inredningen

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  I det ursprungliga Årsta finns ett omtyckt centrum i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Vid torget ligger Folkets hus varvat med mysiga caféer, restauranger och mindre butiker. Tvärbanans hållplatser Linde och Valla Torg ligger inom promenadavstånd från de nya kvarteren. Härifrån tar det endast några minuter till Globen och Gullmarsplan.

  Läs mer om Årsta
  26

  tisdag

  april

  2016

  Hej Gavelhusen!

  Förra veckan åkte projektgruppen för Gavelhusen ut till Årsta och tomten där vi planerar att bygga cirka 130 bostäder. Som bonus träffade vi en liten kompis som vi hann fånga på bild... 

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

  Bli VIP-kund

  Gavelhusen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Film om stadsutvecklingen i Årstastråket

  Det nya stadsutvecklingsområdet Årstastråket är ett av de områden som Stockholms stad vill förtäta, och när hela Årstastråket är färdigbyggt år 2025 kommer här att finnas 3000 nya bostäder.

  #Årstastråket

  Jämför bostäder