JM does not take responsibility for the translation
Gavelhusen
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Årstastråket

Gavelhusen

I hjärtat av Årsta

Gavelhusen

Vill du också bo i hjärtat av Årsta? Nu planerar vi för nästa kvarter längs omtyckta Årstastråket. Gavelhusen blir ett kvarter med totalt 144 lägenheter fördelade på tre huskroppar. Bostäderna byggs om ett till fyra rum och kök där alla får balkong eller uteplats. Ta en titt på de smarta, flexibla planlösningarna där en 2 rok blir en minitrea.

Husen placeras mellan lugna fyrtiotalsbostäder på ena sidan och tvärbanans goda kommunikationer på andra sidan. Mellan husen finns trivsamma gårdar för lek och samvaro. För den växande familjen är läget perfekt, då det planeras för en ny förskola med fyra avdelningar i den intilliggande fastigheten.

Här kombineras ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogens fina promenad- och joggingstigar. Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går snabbt att ta sig till Globen och Södermalm även med det utvecklade cykelvägsnätet.


Bostäder i Gavelhusen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Extra rum efter behov

  -Jag träffar alla kunder och presenterar vilka personliga inredningsval man kan göra och hur planlösningen går att påverka. Här i Gavelhusen har många tvåor ett extra rum som går att anpassa efter kundens behov till exempelvis barnrum, arbetsrum eller lyxig walk in closet, säger Lisa Sandberg, inredningsansvarig på JM.

   Läs mer om inredningen

  Spännande gavlar och gröna gårdar

  Kvarterets namn är inspirerat av det arkitektoniska uttrycket där långsidorna är utformade som fyra gavlar i olika grå nyanser. Mellan husen finns fint planerade gårdar som rymmer både planteringar, sittplatser och lekytor.

   Läs mer om byggnaderna

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  Årstastråket har en omtyckt småstadskänsla och ligger bara ett stenkast från söder. På charmiga Årsta Torg gör du smidigt dina vardagsärenden i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Populära restauranger och caféer, bibliotek och kulturhus gör besöket i Årsta centrum komplett. Hem tar du dig på ett par minuter.

   Läs mer om Årsta

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Gavelhusen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Årstastråket

  Jämför bostäder