JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Årstastråket

Gavelhusen Till salu : Se lediga bostäder

I hjärtat av Årsta

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Årstastråket
 • Pris: 2 390 000 - 7 990 000 kr
 • Avgift: 2 540 - 5 200 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 35 - 104 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2019 - Kvartal 1, 2020
 • Energiklass: C 61 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 144

Öppet hus

Varje torsdag klockan 8.00-9.00 är mäklaren för Gavelhusen på plats i vår visningsbod på Rämensvägen 23, intill tvärbanans station Valla Torg. Välkommen förbi då eller besök våra bostadsbutiker när det passar dig! 

Vill du också bo i hjärtat av Årsta? Nu planerar vi för nästa kvarter längs omtyckta Årstastråket. Gavelhusen blir ett kvarter med totalt 144 lägenheter fördelade på tre huskroppar. Bostäderna byggs om ett till fyra rum och kök där alla får balkong eller uteplats. Ta en titt på de smarta, flexibla planlösningarna där en 2 rok blir en minitrea.

Husen placeras mellan lugna fyrtiotalsbostäder på ena sidan och tvärbanans goda kommunikationer på andra sidan. Mellan husen finns trivsamma gårdar för lek och samvaro. För den växande familjen är läget perfekt, då det planeras för en ny förskola med fyra avdelningar i den intilliggande fastigheten.

Här kombineras ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogens fina promenad- och joggingstigar. Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går snabbt att ta sig till Globen och Södermalm även med det utvecklade cykelvägsnätet.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Gavelhusen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Intill Gavelhusen ligger lugna gator med tidstypiska fyrtiotalshus. Väster om Gavelhusen byggs en förskola och öster om kvarteret anläggs en aktivitetspark.

Variation av lägenhetsstorlekar

I Gavelhusen finns en variation av lägenhetsstorlekar, allt mellan små ettor till rymliga fyror. Arkitekten har haft fokus på yteffektiva men ändå flexibla planlösningar där antalet sovrum ska kunna varieras utifrån behov. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, i flera fall även dubbla balkonger. I entréplan har vissa lägenheter en uteplats med trappa direkt ut till den gemensamma gården. Ta gärna en titt på de smarta, flexibla planlösningarna där en 2 rok blir en minitrea.

Högst upp eller längst ned

För att utnyttja Gavelhusens takform har arkitekten skapat vindslägenheter med delvis snedtak och takfönster. Här finns bland annat planlösningar med fina sociala ytor, walk in closet och detaljer som gör varje lägenhet unik. Längst ned i husen finns bostäder med privat uteplats och egen trappa ned till gården. En flirt med Brooklyn men också ett sätt att skala ned husets volymer och skapa fina kopplingar mellan ute och inne.

Fint planerade gårdar

Mellan husen finns fint planerade gårdar som rymmer både planteringar, sittplatser och lekytor. Här finns också lika snygga som praktiska cykelförråd i trä. Från gårdarna finns trappor ned till gång- och cykelvägen som leder bort till tvärbanestationen.

Gemensamma utrymmen

Den gemensamma gården binder ihop de tre husen. Under gården finns ett garage med platser att hyra och direkt access till respektive trapphus. I det mellersta huset finns en gemensamhetslokal som kan användas som styrelserum, kalas eller övernattningslägenhet.

Inredningen i Gavelhusen är ljus och klassisk inredning med gedigna materialval som du lätt kan kombinera med din personliga stil. Vitmålade väggar, mattlackad ekparkett och fönsterbänkar i grå sten är genomgående i alla rum. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

Möte för personlig inredning

Vår inredningsansvarige träffar alla kunder och presenterar vilka inredningsval som går att göra samt hur du kan påverka planlösningen för att passa just dina behov. Med den flexibla familjen i åtanke finns flera tvåor som enkelt blir en minitrea. Vad du använder det extra rummet till bestämmer du själv; barnrum, arbetsrum eller lyxig walk in closet.

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. Fler smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. En underlimmad dubbelho, rostfri blandare, induktionshäll med tvåfas samt helintegrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa ger dig alla förutsättningar att lyckas med matlagningen.

Lättstädat badrum

I det lättstädade badrummet sitter vita blanka kakelplattor och golvet är i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare med förvaring i väggskåp ovanför.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Bo i Årsta

  I Årstastråket, söder om söder, har vi ett fint utbud av olika kvarter med alldeles egen karaktär. Senaste tillskottet är kvarteret Rörviksbacken som med sina kvadratsmarta planlösningar nära goda kommunikationer släpptes till försäljning i oktober.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder