JM does not take responsibility for the translation
Gavelhusen
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Årstastråket

Gavelhusen

I hjärtat av Årsta

LJUS INREDNING OCH FLEXIBLA PLANLÖSNINGAR

I Gavelhusen är vi extra stolta över de fina planlösningarna. Här finns allt mellan 1-4 rum och kök samt tvåor som enkelt kan bli en minitrea. Med den flexibla familjen i åtanke finns ett extra rum i flera av tvåorna som du själv bestämmer hur det ska användas; som barnrum, arbetsrum eller lyxig walk in closet. JMs inredningsansvarige träffar alla kunder och presenterar hur planlösningen går att påverka.

Inredningen i Gavelhusen är ljus och klassisk inredning med gedigna materialval som du lätt kan kombinera med din personliga stil. Vitmålade väggar, mattlackad ekparkett och fönsterbänkar i grå sten är genomgående i alla rum. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

MÖTE FÖR PERSONLIG INREDNING

Vår inredningsansvarige träffar alla kunder och presenterar vilka inredningsval som går att göra samt hur du kan påverka planlösningen för att passa just dina behov. Med den flexibla familjen i åtanke finns flera tvåor som enkelt blir en minitrea. Vad du använder det extra rummet till bestämmer du själv; barnrum, arbetsrum eller lyxig walk in closet.

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Fullt utrustat kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt kakel ovan en grå bänkskiva. Fler smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl. En underlimmad dubbelho, rostfri blandare, induktionshäll med tvåfas samt helintegrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa ger dig alla förutsättningar att lyckas med matlagningen.

Lättstädat badrum

I det lättstädade badrummet sitter vita blanka kakelplattor och golvet är i grått klinker. Badrummet rymmer även en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare med förvaring i väggskåp ovanför.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

Jämför bostäder