JM does not take responsibility for the translation
Lindes terrass
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Årstastråket

Lindes terrass

Med city på cykelavstånd

Lindes terrass

Lindes terrass är det avslutande kvarteret vid korsningen Årstavägen och Ralångsvägen, granne med våra tidigare projekt Lindes backe och Mejeriet. Huset består av 60 bostäder om ett till fem rum och kök.

Så gott som alla lägenheter får uteplats eller balkong, tre av lägenheterna får även egen takterrass. Dessutom byggs en gemensam takterrass för de boende. Kvarteret får en privat innergård och parkeringsgarage byggs under huset. Vi förbereder för flera kommersiella lokaler i kvarteret, bland annat en restaurang.

Här bor du nära Årsta centrum med sin femtiotalsmiljö, och har gångavstånd till tvärbanans station Linde. Årstaviken med bad och promenadstigar finns i närheten, och Globen och Södermalm ligger bara en cykeltur bort.

Situationsplan 1.

Bostäder i Lindes terrass

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


I närheten

Kolla restider

  Gemensam takterrass

  Ljusa ytskikt, mattlackad ekparkett och ett vitt kök utgör basen i Lindes terrass. Högst upp bygger vi en gemensam takterrass, som lockar till umgänge utomhus tillsammans med familj och vänner.

   Läs mer om bostäderna
  30

  torsdag

  november

  2017

  Inredarträff i Årstastråket

  Det var roligt att så många hade möjlighet att komma förbi och prata bostäder och inredning med oss. Vi hoppas att ni fick med er några bra tips från vår inredningspartner LOFT! 

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  I det ursprungliga Årsta finns ett omtyckt centrum i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Vid torget ligger Folkets hus varvat med mysiga caféer, restauranger och mindre butiker. Tvärbanans hållplatser Linde och Valla Torg ligger inom promenadavstånd från de nya kvarteren. Härifrån tar det endast några minuter till Globen och Gullmarsplan.

   Läs mer om Årsta

  Följ med på en flygtur över Lindes terrass och Årstastråket

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Lindes terrass är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder