JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Årstastråket

Lindes terrass Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Årstastråket
 • Pris: 2 900 000 - 7 700 000 kr
 • Avgift: 2 700 - 6 100 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 116 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående (Preliminärt)
 • Energiklass: B 60 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 60

Lindes terrass är det avslutande kvarteret vid korsningen Årstavägen och Ralångsvägen, granne med våra tidigare projekt Lindes backe och Mejeriet. Huset består av 60 bostäder om ett till fem rum och kök.

Så gott som alla lägenheter får uteplats eller balkong, tre av lägenheterna får även egen takterrass. Dessutom byggs en gemensam takterrass för de boende. Kvarteret får en privat innergård och parkeringsgarage byggs under huset. Vi förbereder för flera kommersiella lokaler i kvarteret, bland annat en restaurang.

Här bor du nära Årsta centrum med sin femtiotalsmiljö, och har gångavstånd till tvärbanans station Linde. Årstaviken med bad och promenadstigar finns i närheten, och Globen och Södermalm ligger bara en cykeltur bort.

Välkommen till Lindes Terrass i Årsta! Huset består av 60 bostäder om ett till fem rum och kök. (3D-bild)
Så gott som alla lägenheter får uteplats eller balkong, tre av lägenheterna får även egen takterrass. Dessutom byggs en gemensam takterrass för de boende. (3D-bild)
Vår visningslägenhet är inredd av Marie Ramse.
Inne i bostaden möts du av mattlackad ekparkett, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund.
Flygfoto med JMs kvarter utmärkta.
Småstadskänsla ett stenkast från söder.
Här finns matbutiker, apotek, vårdcentral, konditori och serveringar.
Årsta skog sträcker sig från Årstabron till Skanstullsbron.
Tvärbanan tar dig snabbt till Gullmarsplan, Liljeholmen, Årstaberg eller Alvik. Bussen till Gullmarsplan tar 8 minuter.
Karta över Årsta.
Situationsplan 1.
Situationsplan 2.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Parkeringsgarage finns att hyra under huset. På gården finns cykelförråd och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd i källaren. En gemensamhetslokal med pentry och wc/dusch finns också tillgänglig för de boende.

Gemensam takterrass

Bostäderna i Lindes terrass byggs om ett till fem rum och kök med ljusa och välplanerade ytor. De flesta bostäder får uteplats eller balkong, där uteplatserna vetter mot innergården. Från den gemensamma takterrassen har du fin utsikt över Årsta.

Stilren design

Inne i bostaden möts du av mattlackad ekparkett, vitmålade väggar samt ljusa ytskikt som grund. Köket får en stilren design med tidlösa, släta vita luckor med rostfria handtag. Fullutdragslådor, källsortering och goda arbetsytor är några av egenskaperna som ryms. Ovanför den grå bänkskivan sätter vi stora vita kakelplattor som stänkskydd. Köket har hög maskinell utrustning med rostfri kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, mikrovågsugn samt induktionshäll.

Helkaklat badrum

Badrummet har ett grått klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. En kommod under spegeln, duschvägg i klarglas och vit väggskåpsförvaring gör det lätt att hålla ordning och reda. I badrummet ryms också tvättutrustning med praktiskt bänkskiva ovanpå samt en väggmonterad torkställning.

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och har förutom en tidlös inredning satsat på kloka förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare med inredning från Elfa. Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen och åldras med värdighet. Inredningen är inspirerad av vår nordiska formtradition. Här får du en välbalanserad bas i form av mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Tack vare en medveten kombination av form och material blir ditt hem en vilsam plats där du kan hämta kraft och inspiration.

Om området

Bo i Årsta

I Årstastråket, söder om söder, har vi ett fint utbud av olika kvarter med alldeles egen karaktär. Senaste tillskottet är kvarteret Rörviksbacken som med sina kvadratsmarta planlösningar nära goda kommunikationer släpptes till försäljning i oktober.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 020 57 00 57
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder