JM does not take responsibility for the translation
Mejeriet
Till salu

Stockholm / Årstastråket

Mejeriet

Lite mer söder

Mejeriet

JM bygger Mejeriet i det nya området Årstastråket, med promenadavstånd till Årsta Torg samt tvärbanans station Linde. Mejeriet rymmer 74 lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med egen uteplats eller balkong där många bostäder även har dubbla balkonger.

Mejeriets sydostsida vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge. Intill platsen där Mejeriet uppförs låg tidigare Arlas gamla mjölkcentral, vilket har inspirerat till både namn och utformning. Huset klättrar upp längs Arlabacken, som den kallas i folkmun, och rymmer mellan fem till åtta våningar i vit puts med fält i gråa nyanser.

I husets bottenvåning finns en förskola samt två till tre kommersiella lokaler som ger liv och stadskänsla till kvarteret.

Situationsplan 1.

I närheten

Kolla restider

  Balkonger med fina söderlägen

  Ljusa ytskikt, mattlackad ekparkett och ett vitt kök utgör basen i Mejeriet. Vi själva har inspirerats av läget alldeles intill skogsdungen och stadslivets kontrast på andra sidan huset. Samtliga bostäder har egen uteplats eller balkong med fina söderlägen och många bostäder har även dubbla balkonger.

   Läs mer om bostäderna

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  I det ursprungliga Årsta finns ett omtyckt centrum i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Vid torget ligger Folkets hus varvat med mysiga caféer, restauranger och mindre butiker. Tvärbanans hållplatser Linde och Valla Torg ligger inom promenadavstånd från de nya kvarteren. Härifrån tar det endast några minuter till Globen och Gullmarsplan.

   Läs mer om Årsta

  Följ med på en flygtur över Mejeriet och Årstastråket

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Mejeriet är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder