JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Årstastråket

Rörviksbacken 1 Till salu : Se lediga bostäder

Flexibla bostäder i grönt kvarter

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Årstastråket
 • Pris: 2 195 000 - 4 790 000 kr
 • Avgift: 2 400 - 4 240 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 3
 • Boarea: 32 - 80 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Rörviksbacken
  12038 Årsta
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2022 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 32

Centralt i Årstas omtyckta kvarter bygger vi nu fyra moderna punkthus med smarta och flexibla bostäder. Bostädernas stora glaspartier, plats för umgänge och närheten till naturen gör att Rörviksbacken direkt känns som hemma. Rörviksbackens första etapp byggs i hus 2 och består av 32 bostäder om 1-3 rum och kök.

I Rörviksbacken bor du bekvämt med hiss, stor balkong och doften av nybyggt. Din bostad är utformad för flexibilitet och kan byta skepnad då behoven förändras. Dessutom får du gott om bonusytor, som gemensamhetslokal, cykelverkstad och en tvättstudio där du kan hänga i väntan på att tvätten torkar.

Här kombineras ett stadsnära boende med närhet till Årstaskogens fina promenad- och joggingstigar. Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går snabbt att ta sig till Globen och Södermalm även med det utvecklade cykelvägsnätet.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Rörviksbacken 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

För flexibla familjer

För den växande familjen är bostaden perfekt. Våra flexibla planlösningar gör att en tvårummare kan förvandlas till en minitrea och en trea kan bli en fyra. Du väljer, med god hjälp på vägen av vår inredningsansvarige.

Byggt för gemenskap

Hela kvarteret är utformat för social gemenskap och ett hållbart levnadssätt. Husen har exempelvis en cykelverkstad, en stor gemensamhetslokal och ett fint återvinningsrum. I tvättstudion kan du – förutom att tvätta – kolla mailen eller umgås med grannen. Mellan husen ligger gårdar med lek- och umgängesdel, odlingslotter och utemöbler. Under en av dessa gårdar finns garaget, som även har platser för elbilar.

Hållplatsnära hem

I Rörviksbacken slipper du morgonens bilköer och kvällens taxiresor. Med både buss och tvärbana på smidigt gångavstånd kan du åka kollektivt till jobbet, utekvällen eller vännerna. Från tvärbanestationen Valla torg tar det bara några minuter till pendeltåget vid Årstaberg. 

En grön oas

Du bor i ett område av uppvuxen grönska och vackra naturområden. Det gör att du kan börja dagen med en joggingtur i Årstaskogen och avsluta den med en picknick eller ett bad i vackra Årstaviken med sin tre kilometer långa strand.

En neutral grund

Vi ställer höga krav på hållbarhet och väljer att inreda med naturmaterial som är snälla mot både dig och miljön. Inne i lägenheten möts du av mattlackad ekparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkar i grå sten, samt ljusa ytskikt. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att komplettera med dina favoritmöbler och färger. I Rörviksbacken blir möjligheterna till anpassning extra stora tack vare de flexibla planlösningarna.

Alla bostäder har bra förvaring och smarta, yteffektiva lösningar. Du får garderober och skjutdörrsgarderober i hall och sovrum. I de större treorna finns även klädkammare.

Kök för matglädje

I köket möter en grå bänkskiva de vita skåpluckorna och de vita stilrena kakelplattorna. En snygg och praktisk LED-belysning under väggskåpen ger ljus till arbetsytorna. Nivån på inredning och utrustning är hög, med dämpade fullutdragslådor, rostfria energieffektiva vitvaror, inbyggd ugn och mikro, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll.

Ett rent nöje

Det smakfullt inredda badrummet får ett grått klinkergolv och stora vita kakelplattor. Välplanerade ytor rymmer handfat med kommod och spegel, duschvägg, wc samt vit väggskåpsförvaring. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin) med praktisk bänkskiva. På väggen sitter en väggmonterad torkställning för tvätt eller handdukar.

Personlig inredning

Vi vet att flexibla familjer behöver ett flexibelt boende. Kanske behövs ett extra barnrum, arbetsrum eller en walk in closet? Här kan de flesta tvåor enkelt förvandlas till treor och många treor kan bli fyror. Vår inredningsansvarige träffar alla kunder och presenterar vilka val du kan göra. 

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Den ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om vår stilsäkra grundinredning och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Bo i Årsta

  Välkommen att upptäcka ett nytt område - lite mer söder. Du som flyttar till Årstastråket har nära till goda kommunikationer, service, city och Södermalm och lummiga omgivningar.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder