JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Årstastråket

Rörviksbacken 1 Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Årstastråket
 • Pris: 2 195 000 - 4 790 000 kr
 • Avgift: 2 400 - 4 240 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 3
 • Boarea: 32 - 80 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Rörviksbacken
  12038 Årsta
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 32

Centralt i Årstas omtyckta kvarter bygger vi nu fyra moderna punkthus med smarta och flexibla bostäder. Stora glaspartier, närhet till naturen och plats för umgänge gör att Rörviksbacken direkt känns som hemma.

I den första etappen släpper vi 32 lägenheter om ett till tre rum och kök i hus 2. Här finns hiss, stor balkong och doften av nybyggt. Din bostad är utformad för flexibilitet och kan byta skepnad då behoven förändras. Dessutom får du gott om bonusytor, som gemensamhetslokal, cykelverkstad och en tvättstudio där du kan hänga i väntan på att tvätten torkar.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Rörviksbacken 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Totalt kommer kvarteret Rörviksbacken bestå av fyra hus, varav den första etappen innefattar hus två som har 32 lägenheter om ett till tre rum och kök. (3D-bild)
Det första du ser av kvarteret är husens glada fasadfärger i gult och härligt sommargrönt, samt de moderna balkongerna i aluminium och glas. (3D-bild)
Det blir moderna och funktionella lägenheter med stora ljusinsläpp, flexibla planlösningar och gedigna materialval. (3D-bild)
Här möts du av mattlackad ekparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkar i grå sten, samt ljusa ytskikt. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att komplettera med dina favoritmöbler och färger. (3D-bild)
Våra flexibla planlösningar gör att en tvårummare kan förvandlas till en minitrea och en trea kan bli en fyra. Se alla alternativ under Bostäder och priser.
Årstastråket bjuder på en småstadskänsla, bara ett stenkast från söder.
Tvärbanan tar dig snabbt till Gullmarsplan, Liljeholmen, Årstaberg eller Alvik. Med buss är du snabbt framme vid Gullmarsplan eller Globen.
Årsta skog sträcker sig från Årstabron till Skanstullsbron.
Årsta centrum stod klart 1953 som det första förortscentret i Sverige.
Femtiotalskänslan genomsyrar Årsta centrum.
Runt Årsta Torg finns matbutiker, apotek, vårdcentral, konditori och serveringar.
Flygfoto med JMs kvarter utmärkta.
Platsen där kvarteret Rörviksbacken kommer ligga är markerat.
Visionsbild för kvarteret Rörviksbacken, där den första etappen omfattas av de 32 bostäderna i hus 2.
Karta över Årsta.
Rörviksbacken 1.
JMs projekt i Årsta.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Det första du ser av kvarteret är husens glada fasadfärger i gult och härligt sommargrönt, samt de moderna balkongerna i aluminium och glas. Då du sedan öppnar dörren till ditt hem väntar ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. 

För flexibla familjer

För den växande familjen är bostaden perfekt. Våra flexibla planlösningar gör att en tvårummare kan förvandlas till en minitrea och en trea kan bli en fyra. Du väljer, med god hjälp på vägen av vår inredningsansvarige.

Byggt för gemenskap

Hela kvarteret är utformat för social gemenskap och ett hållbart levnadssätt. Husen har exempelvis en cykelverkstad, en stor gemensamhetslokal och ett fint återvinningsrum. I tvättstudion kan du – förutom att tvätta – kolla mailen eller umgås med grannen. Mellan husen ligger gårdar med lek- och umgängesdel, odlingslotter och utemöbler. Under en av dessa gårdar finns garaget, som även har platser för elbilar.

Hållplatsnära hem

I Rörviksbacken slipper du morgonens bilköer och kvällens taxiresor. Med både buss och tvärbana på smidigt gångavstånd kan du åka kollektivt till jobbet, utekvällen eller vännerna. Från tvärbanestationen Valla torg tar det bara några minuter till pendeltåget vid Årstaberg. 

En grön oas

Du bor i ett område av uppvuxen grönska och vackra naturområden. Det gör att du kan börja dagen med en joggingtur i Årstaskogen och avsluta den med en picknick eller ett bad i vackra Årstaviken med sin tre kilometer långa strand.

Vi ställer höga krav på hållbarhet och väljer att inreda med naturmaterial som är snälla mot både dig och miljön. Inne i lägenheten möts du av mattlackad ekparkett, vitmålade väggar, fönsterbänkar i grå sten, samt ljusa ytskikt. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att komplettera med dina favoritmöbler och färger. I Rörviksbacken blir möjligheterna till anpassning extra stora tack vare de flexibla planlösningarna.

Alla bostäder har bra förvaring och smarta, yteffektiva lösningar. Du får garderober och skjutdörrsgarderober i hall och sovrum. I de större treorna finns även klädkammare.

Kök för matglädje

I köket möter en grå bänkskiva de vita skåpluckorna och de vita stilrena kakelplattorna. En snygg och praktisk LED-belysning under väggskåpen ger ljus till arbetsytorna. Nivån på inredning och utrustning är hög, med dämpade fullutdragslådor, rostfria energieffektiva vitvaror, inbyggd ugn och mikro, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll.

Ett rent nöje

Det smakfullt inredda badrummet får ett grått klinkergolv och stora vita kakelplattor. Välplanerade ytor rymmer handfat med kommod och spegel, duschvägg, wc samt vit väggskåpsförvaring. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin) med praktisk bänkskiva. På väggen sitter en väggmonterad torkställning för tvätt eller handdukar.

Personlig inredning

Vi vet att flexibla familjer behöver ett flexibelt boende. Kanske behövs ett extra barnrum, arbetsrum eller en walk in closet? Här kan de flesta tvåor enkelt förvandlas till treor och många treor kan bli fyror. Vår inredningsansvarige träffar alla kunder och presenterar vilka val du kan göra. 

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Den ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om vår stilsäkra grundinredning och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

Om området

Bo i Årsta

I Årstastråket, söder om söder, har vi ett fint utbud av olika kvarter med alldeles egen karaktär. Senaste tillskottet är kvarteret Rörviksbacken som med sina kvadratsmarta planlösningar nära goda kommunikationer släpptes till försäljning i oktober.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Stockholm
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Jämför bostäder