JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Stockholm / Årstastråket

Rörviksbacken 1

Flexibla bostäder i grönt kvarter

Köpanmälan

14-24 september kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Centralt i Årstas omtyckta kvarter bygger vi nu fyra moderna punkthus med smarta och flexibla bostäder. Stora glaspartier, närhet till naturen och plats för umgänge gör att Rörviksbacken direkt känns som hemma.

I den första etappen släpper vi 66 lägenheter om ett till tre rum och kök i trapphus 1 och 2. Här finns hiss, stor balkong och doften av nybyggt. Din bostad är utformad för flexibilitet och kan byta skepnad då behoven förändras. Dessutom får du gott om bonusytor, som gemensamhetslokal, cykelverkstad och en tvättstudio där du kan hänga i väntan på att tvätten torkar.

Byggstart i februari.

I den första etappen släpps gulmarkerade trapphus 1 och 2.

I närheten

Kolla restider

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  Årstastråket har en omtyckt småstadskänsla och ligger bara ett stenkast från söder. På charmiga Årsta Torg gör du smidigt dina vardagsärenden i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Populära restauranger och caféer, bibliotek och kulturhus gör besöket i Årsta centrum komplett. Hem tar du dig på ett par minuter.

   Läs mer om Årsta

  Naturliga val

  I Rörviksbacken har vi valt en inredning som andas 60-tal. Den harmonierar fint med karaktären på området och byggnadens arkitektur. Vår inredningsansvarige guidar dig till de val och den planlösning som passar just dig.

   Läs mer om inredningen

  Moderna hem nära city och service

  Rörviksbacken blir, med sina glada färger och stora glaspartier, ett modernt komplement till de omgivande fyrtiotalskvarteren. Här njuter du på en rymlig balkong i aluminium och glas, på en stor uteplats eller på gården med lekytor, odlingslotter och utemöbler.

   Läs mer om byggnaderna

  Film om stadsutvecklingen i Årstastråket

  Det nya stadsutvecklingsområdet Årstastråket är ett av de områden som Stockholms stad vill förtäta, och när hela Årstastråket är färdigbyggt år 2025 kommer här att finnas 3000 nya bostäder.

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

   JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Årstastråket

  Jämför bostäder