JM does not take responsibility for the translation
Rörviksbacken 1
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Årstastråket

Rörviksbacken 1

Flexibla bostäder i grönt kvarter

Rörviksbacken 1

Centralt i Årstas omtyckta kvarter bygger vi nu fyra moderna punkthus med smarta och flexibla bostäder. Stora glaspartier, närhet till naturen och plats för umgänge gör att Rörviksbacken direkt känns som hemma.

I den första etappen släpper vi 66 lägenheter om ett till tre rum och kök i trapphus 1 och 2. Här finns hiss, stor balkong och doften av nybyggt. Din bostad är utformad för flexibilitet och kan byta skepnad då behoven förändras. Dessutom får du gott om bonusytor, som gemensamhetslokal, cykelverkstad och en tvättstudio där du kan hänga i väntan på att tvätten torkar.

I den första etappen släpps gulmarkerade trapphus 1 och 2.

Bostäder i Rörviksbacken 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  Årstastråket har en omtyckt småstadskänsla och ligger bara ett stenkast från söder. På charmiga Årsta Torg gör du smidigt dina vardagsärenden i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Populära restauranger och caféer, bibliotek och kulturhus gör besöket i Årsta centrum komplett. Hem tar du dig på ett par minuter.

   Läs mer om Årsta

  Naturliga val

  I Rörviksbacken har vi valt en inredning som andas 60-tal. Den harmonierar fint med karaktären på området och byggnadens arkitektur. Vår inredningsansvarige guidar dig till de val och den planlösning som passar just dig.

   Läs mer om inredningen
  19

  tisdag

  december

  2017

  Följ med på inredningsresan

  Börjar du längta efter att få inreda din alldeles nya bostad i Rörviksbacken? Här tar vi dig steg för steg igenom hela inredningsprocessen. Snart börjar det! 

  Moderna hem nära city och service

  Rörviksbacken blir, med sina glada färger och stora glaspartier, ett modernt komplement till de omgivande fyrtiotalskvarteren. Här njuter du på en rymlig balkong i aluminium och glas, på en stor uteplats eller på gården med lekytor, odlingslotter och utemöbler.

   Läs mer om byggnaderna

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Rörviksbacken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om våra lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Årstastråket

  Jämför bostäder