JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Stockholm / Årstastråket

Rörviksbacken 1

Flexibla bostäder i grönt kvarter

Bli VIP-kund!

Hösten 2017 säljstartar vi den första etappen av kvarteret Rörviksbacken 1 till våra VIP-kunder. Om du är intresserad av att bo här kan du bli VIP-kund redan nu för att få chans till förtur.

Bli VIP-kund nu!

Längs med tvärbanan i Årsta planerar vi att bygga kvarteret Rörviksbacken. De fyra punkthusen om åtta våningar hämtar inspiration från naturen. Den första etappen innefattar 66 bostäder om ett till fyra rum och kök med rymliga balkonger.

Flera av bostäderna har flexibla planlösningar, exempelvis kan en tvårummare bli till en trerummare. Inredningsstilen hämtas från 60-talet med genomgående utvalda materialval. Husen utrustas bland annat med en gemensam tvättstudio, ett aktivitetsrum samt ett återvinningsrum.

Årsta Torg ligger bara några minuter bort, liksom tvärbanestationen Valla torg. Det går snabbt att ta sig till Globen och Södermalm även med det utvecklade cykelvägsnätet.

Byggstart i februari.

Till kvarteret Rörviksbacken har vi valt en inredning inspirerad av 60-talet med gedigna materialval som du lätt kan kombinera med din personliga stil.

I närheten

Kolla restider

  Årsta centrum - kulturmärkt femtiotalsmiljö

  I det ursprungliga Årsta finns ett omtyckt centrum i en kulturmärkt, trivsam femtiotalsmiljö. Vid torget ligger Folkets hus varvat med mysiga caféer, restauranger och mindre butiker. Tvärbanans hållplatser Linde och Valla Torg ligger inom promenadavstånd från de nya kvarteren. Härifrån tar det endast några minuter till Globen och Gullmarsplan.

   Läs mer om Årsta

  Film om stadsutvecklingen i Årstastråket

  Det nya stadsutvecklingsområdet Årstastråket är ett av de områden som Stockholms stad vill förtäta, och när hela Årstastråket är färdigbyggt år 2025 kommer här att finnas 3000 nya bostäder.

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  #Årstastråket

  Jämför bostäder