JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Bromma

Strandkanten Till salu : Se lediga bostäder

Ett nytt kvarter vid Bällstaviken

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Bromma
 • Pris: 2 400 000 - 7 150 000 kr
 • Avgift: 2 920 - 5 320 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 41 - 102 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2022 - Kvartal 2, 2022 (Preliminärt)
 • Bostäder: 70

Träffa oss i Bromma Blocks

I vårt showroom i Bromma Blocks kan du se fysisk modell, VR-visning och få mer info om kvarteret Strandkanten. Vi har mäklare på plats varje tisdag kl 16:30-18. Välkommen förbi när det passar dig!

På västra sidan av Bällstaviken i södra Mariehäll planerar vi för kvarteret Strandkanten med nyproducerade bostäder i olika storlekar. Här bor du nära goda kommunikationer – utanför porten ligger tvärbanans station Karlsbodavägen som åt ena hållet tar dig till Sundbybergs centrum på 3 minuter eller åt andra hållet till t-bana Alvik på 7 minuter.

Virtuella visningar
Välkommen att titta på våra VR-visningar där du kan gå in i en bostad om 2 rum och kök, samt en bostad om 3 rum och kök.

Attraktiv blandstad
I Mariehäll pågår en spännande omvandlingsprocess från industriområde till en attraktiv blandstad med bostäder, lokaler och förskola. Här planeras för en strandpark med promenadväg längs vattnet.

Kommunikationer
Till Sundbybergs centrum med restauranger och service är det cirka en kilometer och genom centrum passerar t-banans blå linje. Från din bostad är det gångavstånd till Bromma Blocks och den kommande tvärbanelinjen mot Kista.

JMs Trygghetspaket
Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, hjälper vi dig hela vägen hem till Strandkanten.

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige
Strandkantens tre brf:er har kvalitetsmärkningen Trygg BRF. Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige är ett branschinitiativ för stärkt konsumentskydd på bostadsrättsmarknaden som JM står bakom, allt för att du som bostadskund enkelt ska kunna jämföra de ekonomiska åtagandena och riskerna med nyproducerade bostäder i bostadsrättsföreningar. 

Information
Arbete med detaljplanen för området pågår. Planen har blivit godkänd i Stadsbyggnadsnämnden och ska även godkännas i Kommunfullmäktige, beslut väntas tas där i juni 2019.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Strandkanten

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Flygning över kvarteret Strandkanten

Om kvarteret

Strandkanten består av sex trapphus i två huskroppar med grönskande innergård som vetter mot strandpromenaden. I stort sett alla lägenheter får balkong, uteplats eller terrass.

Balkongstorlekar

- Alla snedställda balkonger mot lokalgatan med utsikt mot Bällstaviken är 5 kvm och 1,70 m djupa.

- Balkonger mot innergård med utsikt mot Bällstaviken är 7 kvm och 1,80 m djupa.

- Balkonger direkt mot vatten och utsikt mot Bällstaviken (husets kortsida) är 7 kvm och 1,60 m djupa.

Arkitekturen

Kvarteret ligger mellan punkthusarkitektur mot norr och framtida planerad kvarterstad mot söder. Gavlarna mot vattnet är vitfärgade och binder ihop byggnaden med ovanliggande indragna mörkare volymer. Färgpaletten är inspirerad av det nordiska landskapet med starka kontraster i djupblått mot varma träkulörer.

Fasaden mot söder har sin början i ett torg och kvarterets lokal. Gatan sluttar ned mot vattnet, entréer ligger på en högre nivå och nås via en sluttande gångväg, där finns också kvarterets inglasade cykelrum som lyser upp på kvällen.

Parkering och förråd

Parkeringsgarage kommer att finnas under kvarteret och alla trapphus har direktaccess till garaget, med infart via Karlsbodavägen. I garaget finns laddningsplatser för elbilar. Plats för cyklar finns på entréplan i speciellt cykelrum samt i källaren och på gården.

Förråd till samtliga bostäder finns i källarvåningen, de flesta med plats för cykel. Särskilda barnvagns- och rullstolsförråd kommer att byggas i anslutning till trapphusen.

I trapphus 1 kommer en lokal att finnas och i trapphus 5 en förskola samt ett styrelserum.

Praktiskt i köket

Köket har vita släta luckor som bryts av mot en praktisk grå bänkskiva som fortsätter upp på väggen i en bakkantslist. Vi lämnar också handtagslöst (push to open) på köksluckor ovan bänk där LED-belysning med dimmerfunktion bidrar till såväl bra arbetsljus som mysigare middagsbelysning.

Rostfri ugn samt mikro, induktionshäll, energisnåla vitvaror samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. Här finns gott om arbetsutrymme och andra smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor och källsorteringskärl.

Helkaklat badrum

I badrummet kläs väggarna med ett vitt matt kakel för en mjukare känsla tillsammans med ett grått tidlöst klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Electrolux, tvätten viker du på den rymliga arbetsbänken, gott om förvaring finns i väggskåp ovanför. Här finns en kommod med tvättställ i vitt, spegel med LED-belysning, dubbla duschdörrar och vår praktiska torkställning John. Taket har infällda spotlights.

Vitlaserad askparkett, målade väggar

Vi inreder dina rum med genomtänkta och miljövänliga material, där en ljus vitlaserad askparkett och målade väggar ger en bra grund när du sen ska inreda med personliga detaljer. Dessutom har ditt nya hem gott om praktiska förvaringslösningar. Här finns skjutdörrsgarderober och klädkammare smart inredda med flexibelt hyllsystem och klädstång.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Alla produkter har hög kvalitet och bildar tillsammans en genomtänkt helhet. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Bromma

  Stadsdelen Mariehäll i Bromma har ett fint vattenläge med utsikt över Bällstaviken och ligger nära handel i Bromma Blocks och Sundbybergs centrum. Ett flertal spårbundna kommunikationer passerar, en kommande tvärbanelinje mot Kista planeras och området som tidigare mest bestått av industrier är nu inne i en omvandlingsprocess där kommunens vision är att skapa en attraktiv blandstad.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder