JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Enskede

Allén, Enskede Till salu : Se lediga bostäder

Småstadskänsla nära både natur och city

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Enskede
 • Pris: 2 590 000 - 6 890 000 kr
 • Avgift: 2 879 - 5 682 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 39 - 108 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 63 - C 77 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 66

Tillval på köpet

Flytta in i ett av Enskedes bästa lägen redan i vår! Om du bokar en bostad i kvarteret Allén får du just nu välja extra tillval upp till ett värde av 100 000 kr.

Välkommen på visning

Vår nya visningslokal på Enskedevägen 176 har öppet varje måndag 12-18 och lördag 12-16, mäklare finns på plats måndagar kl 17-18. Under visningslokalens öppettider har du även möjlighet att besöka våra visningsbostäder för att titta på de olika inredningsvalen och bli inspirerad. Varmt välkommen!

I Svedmyra - i hjärtat av Enskede - ligger Allén, ett småskaligt kvarter som smälter väl in i omgivningen. Här bor du ljust och modernt i lägenheter med uteplats eller 1-2 balkonger, en grönskande innergård och bekvämligheter som hiss och garage. Kvarteret ligger nära skog och parklek med fem minuters promenad till tunnelbanan.

De moderna bostäderna består av ett till fem rum och kök, samtliga med öppen planlösning och inredda med hållbara naturmaterial samt vackra detaljer.

Här kan du se balkongutsikter för bostäderna i Allén, en solstudie som visar hur solen rör sig över kvarteret, och se virtuella visningar för en lägenhet om 4 rum och kök och 3 rum och kök

Några minuters promenad från Allén ligger Majroskogen - en grön oas med mysiga promenadvägar, bra motionsspår samt delvis orörd natur. Närservice finns inom gångavstånd, och två hållplatser bort med t-bana ligger Globen shopping med över 60 butiker, restauranger och caféer. Fortsätter du in mot stan når du T-centralen på mindre än 15 minuter.

Att köpa bostad innebär längtan och förväntan men du ska också känna dig trygg med ditt bostadsköp. Med JMs trygghetspaket, som exempelvis innehåller dubbelt boendekostnadsskydd, är du säker hela vägen hem till Allén.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Allén, Enskede

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Med gårdar mot naturmark

Kvarteret Allén byggs kring ett lummigt gårdskvarter som öppnar upp sig mot naturmarken i sydväst. Majoriteten av alla bostäder har balkong eller uteplats. Bostäderna i markplan med uteplatser får tydliga avgränsningar mot naturmark och parkväg.  

Garage och förråd

Garaget är placerat i källarvåningen i hus 1 och 2 och nås enkelt med hissen. Här finns 46 parkeringsplatser till förfogande. Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd i källarvåningen. Där finns även förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar. Postbox till respektive bostad finns uppsatta i entrén. 

Öppna ytor

De öppna och lättmöblerade ytorna mellan kök och vardagsrum gör det lätt att trivas tillsammans. Här finns alla förutsättningar för ett levande och välkomnande hem. 

Genomtänkta kök

Köken i Allén är moderna och genomtänkta. Här finner du kök från Vedum med vita släta luckor och handtag i rostfritt stål. Den underlimmade diskbänken kompletteras med en grå bänkskiva som harmoniserar med de stora vita kakelplattorna i köket. De energisnåla vitvarorna kommer från Siemens. 

Stilrent badrum

Badrummet är stilrent inrett med stora vita kakelplattor samt golv i grått klinker. Här ryms en praktiskt kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i skåp ovanför. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens är praktiskt placerade under en bänkskiva som ger extra avlastningsytor. 

Smart förvaring

I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda från Elfa som enkelt kan kompletteras vid behov. 

JM Original

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. 

 Läs mer om JM Original

Välkommen till Svedmyra

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Enskede

  I hjärtat av Enskede - i Svedmyra - bygger vi kvarteret Allén med småskaliga hus som fint smälter in i omgivningen. Här bor du i ljusa, moderna bostäder med hiss, garage och en grön skyddad innergård fem minuter från tunnelbanan.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder