JM does not take responsibility for the translation
Torget, Enskede
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Enskede

Torget, Enskede

Grön oas nära city

Torget, Enskede

I Svedmyra - i hjärtat av Enskede - planerar JM för tre nya bostadskvarter i småskaliga hus som smälter väl in i omgivningen. Det första kvarteret, Torget, erbjuder 33 bostäder. Här bor du modernt och bekvämt med hiss, uteplats alternativt 1-2 generösa balkonger per lägenhet och garagemöjligheter. Skyddad innergård, goda kommunikationer och närhet till såväl skog som parklek gör kvarteret perfekt för barnfamiljer.

Kvarteret Torget ligger i ett av Enskedes bästa lägen och består av två femvåningshus med lägenheter om två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter är ljusa och moderna med öppen planlösning och en inredning av hållbara naturmaterial med vackra detaljer.

Några minuters promenad från Torget ligger Majroskogen - en grön oas med mysiga promenadvägar, bra motionsspår, samt delvis orörd natur. Med Svedmyras nära kommunikationer når du T-centralen på mindre än 15 minuter. Närservice finns inom gångavstånd, och två hållplatser bort ligger Globen shopping med över 60 butiker, restauranger och caféer.

Preliminärt tillträde från sommaren 2018. 

Bredvid Torget bygger vi även kvarteret Höjden, som också är perfekt för barnfamiljer. Här kan du läsa mer om kvarteret Höjden

Situationsplan.

Bostäder i Torget, Enskede

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


I närheten

Kolla restider

  24

  tisdag

  oktober

  2017

  Höst på högre nivåer i Enskede

  Hösten har kommit även till Enskede och arbetet med de nya kvarteren pågår enligt plan. Nu kan man se husen för Torget börja ta form. 

  Välbalanserat med kuperad innergård

  Torget byggs längs Enskedevägen och lägenheterna fördelas mellan två huskroppar med en gemensam kuperad innergård. Invändigt får du en välbalanserad bas i form av mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

   Läs mer om byggnaderna

  Välkommen till attraktiva Enskede

  Goda kommunikationer, närhet till shopping och nöjen samt skog och grönområden gör Enskede till ett av de mest eftertraktade områdena söder om söder.

   Läs mer om Enskede

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Torget är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder