JM does not take responsibility for the translation
Torget, Enskede
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Enskede

Torget, Enskede

Grön oas nära city

Torget, Enskede

I Svedmyra - i hjärtat av Enskede - bygger JM tre nya bostadskvarter i småskaliga hus som smälter väl in i omgivningen. I kvarter Torget bor du med uteplats alternativt 1-2 generösa balkonger per lägenhet, en grönskande, skyddad innergård och garage. Fem minuters promenadväg bort ligger tunnelbanan, och närhet till såväl skog som parklek gör kvarteret perfekt för barnfamiljer.

Kvarteret Torget ligger i ett av Enskedes bästa lägen och består av två femvåningshus med lägenheter om två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter är ljusa och moderna med öppen planlösning och en inredning av hållbara naturmaterial med vackra detaljer.

Några minuters promenad från Torget ligger Majroskogen - en grön oas med mysiga promenadvägar, bra motionsspår, samt delvis orörd natur. Med Svedmyras nära kommunikationer når du T-centralen på mindre än 15 minuter. Närservice finns inom gångavstånd, och två hållplatser bort ligger Globen shopping med över 60 butiker, restauranger och caféer.

Preliminärt tillträde från sommaren 2018. 

Bredvid Torget bygger vi även kvarteren Höjden och Allén, som också är perfekt för barnfamiljer. Här kan du läsa mer om Höjden respektive Allén.  

Situationsplan.

Bostäder i Torget, Enskede

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  22

  fredag

  december

  2017

  Julhälsningar från projektgruppen

  Julen börjar närma sig och vi i projektgruppen hoppas ni får en härlig julhelg! I dagarna blev grundläggningsarbetena färdigställda. I detta nu så sker stomresning för alla åtta husen i de tre kvarteren. 

  Välbalanserat med kuperad innergård

  Torget byggs längs Enskedevägen och lägenheterna fördelas mellan två huskroppar med en gemensam kuperad innergård. Invändigt får du en välbalanserad bas i form av mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

   Läs mer om byggnaderna

  Välkommen till attraktiva Enskede

  Goda kommunikationer, närhet till shopping och nöjen samt skog och grönområden gör Enskede till ett av de mest eftertraktade områdena söder om söder.

   Läs mer om Enskede

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Torget är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder