Slutsålt

Stockholm / Gröndal

Trekantens Terrass

Modernt med småstadskänsla

I Gröndal bygger JM Trekantens terrass, 67 bostäder där de flesta har balkong eller takterrass i söderläge. De tre husen ligger en kort promenad från sjön Trekantens badplatser och strandstigar. Det vackra grönområdet Vinterviken ligger också i närheten.

Området Gröndal uppfördes ursprungligen som arbetar- och fabriksstad och en del av den äldre bebyggelsen finns kvar. Detta är en väletablerad och älskad stadsdel med påtaglig småstadskänsla.

Trekantens Terrass uppförs alltså på en unik adress, och flyttar du hit får du ett boende med JMs alla moderna bekvämligheter i en kulturhistoriskt bevarad miljö.

Situationsplan Trekantens terrass.

Kolla restider

  29

  måndag

  augusti

  2016

  Studiebesök

  En solig dag förra veckan åkte försäljningsgruppen på studiebesök till Trekantens Terrass.
   

  Röda tegelfasader och grön innergård

  Trekantens terrass får vackert röda tegelfasader. Placeringen i suterräng mot bergväggen skapar en unik inramning av innergården, med gröna växter i pergola, trädäck och spännande gårdsbelysning.

  Läs mer om bostäderna

  Att bo i Gröndal

  Att bo i familjevänliga Gröndal är som att bo i en småstad, fast ett stenkast från Södermalm. Här finns närhet till bad, grönområden, service och goda kommunikationer.

  Läs mer om Gröndal

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder” på www.jm.se/hallbarhet.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  Jämför bostäder