JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Hägersten

Guldmyntet Till salu : Se lediga bostäder

Högt läge mitt på Hägerstensåsen

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Hägersten
 • Pris: 2 990 000 - 6 790 000 kr
 • Avgift: 3 100 - 5 630 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 4
 • Boarea: 46 - 103 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: C 70 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 71

Endast ett fåtal bostäder kvar

Nu finns endast ett fåtal bostäder kvar till försäljning i Guldmyntet. Kontakta mäklare Gabrielle Lundström på tel. 08-120 165 44 för mer information och visning.

Högt upp på Hägerstensåsen, med milsvid utsikt över Stockholm, ligger kvarteret Guldmyntet. Här bor du bekvämt i nyproducerade bostäder, mitt i Hägerstensåsens charmiga 40-talsområde. Alla bostäder har balkong eller uteplats, många med skyddat läge mot ostörd skog och natur. Inflyttningsklart!

I Guldmyntet bor du i ljusa, moderna bostäder med generösa ljusinsläpp, genomtänkta planlösningar, stora sällskapsytor och smart förvaring. Alla bostäder har uteplats eller balkong, flertalet med utsikt österut över Stockholm. 

Kvarteret består av två hus om sex våningar, byggda i suterräng. Båda husen har tillgång till hiss och garage.​ Här bor du på promenadavstånd till vardagsservice, barnomsorg, kommunikationer och natur. Läs mer om Hägerstensåsen

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Guldmyntet

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Inspiration från 40-talet

Kvarteret Guldmyntet är utformat i charmig 40-talsstil och består av två hus om fyra våningar. De röda tegelfasaderna och sadeltaket knyter an till Hägerstensåsens välbevarade bebyggelse från förra seklets mitt.

Uteplats eller balkong

Alla bostäder har minst en uteplats eller balkong, många med utsikt österut över Stockholm. Här kan du uppleva naturens skiftningar året om. Balkongernas glasfronter ger ett bra skydd mot väder och vind, samtidigt som de låter ljuset strömma igenom. 

Bostäderna i markplan får en trevlig terrass med trätrall. Båda huskropparna vilar på en gemensam souterrängvåning som visar vägen till ett källarplan.

Gemensam gård mot skogsslänten

I öster vetter Guldmyntet mot en sluttning där resliga barr- och lövträd ramar in en vidsträckt utsikt. Mellan de båda byggnaderna anläggs en gemensam gård som vänder sig mot skogsslänten, samtidigt som den har kontakt med gatan och kvällssolen i väster.

Gården erbjuder sittplatser, lekyta, planteringar och träd. En trappa och terrasserade planteringar ansluter till naturen nedanför.

Förråd

Till varje bostad hör ett separat förråd vars storlek är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden är placerade i garageplan alternativt souterrängplan. Hiss finns i varje trapphus.

Separata cykelförråd ligger i garage, på gården och utanför entréerna. I varje trapphus finns barnvagns- och rullstolsförråd, dessutom har Guldmyntet har ett styrelserum med uteplats.

Praktiska arbetsytor i köket

Ett modernt kök ska vara både social mötesplats och praktisk matsal, därför inreder vi det därefter. Här har du gott om praktiska arbetsytor och plats för umgänge.

De vita skåpsnickerierna från Vedum har släta luckor med handtag i rostfritt. Energisnåla vitvaror i rostfritt består av kombinerade kyl och frys, inbyggnadsugn, mikro, helintegrerad diskmaskin samt spishäll med induktion från Siemens. Fler smarta lösningar är till exempel fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Ekparkett och vita väggar

Lägenheterna har öppna planlösningar och generösa ljusinsläpp som skapar luft och rymd. På golvet i din nya bostad har vi lagt en mattlackad ekparkett, som samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. 

Förvaringsmöjligheterna i bostaden är också mycket goda. Här finns klädkammare eller skjutdörrsgarderober utrustade med hylla, klädstång och trådbackar.

Helkaklat badrum

I det helkaklade badrummet skapar vi gemensamma utrymmen för såväl avkoppling som effektivitet. På golvet har vi lagt ett grått kvadratiskt klinker och väggarna har kontrasterande vita, liggande kakelplattor.

Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin gör det enkelt att sköta tvätten, och ovanför tvättutrustningen har vi lagt en praktisk bänkskiva i vitt. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp från Vedum. Andra praktiska detaljer är spegel med belysning och duschvägg i klarglas, dessutom finns en vägghängd torkställning.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  nära till allt på mysiga Hägerstensåsen

  Med en hemadress på Hägerstensåsen får du det bästa av två världar. Runt din bostad kan du njuta av natur och avskildhet, samtidigt som närheten till Telefonplan, Södermalm och innerstadens puls gör detta till en dynamisk plats att bo på.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder