JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Stockholm / Kista

Kista Torn

Stockholms högsta bostadshus

Mitt i expansiva Kista har vi byggt Kista torn, ett kvarter med två torn kaxig arkitektur som sticker upp i områdets urbana stadssiluett. Det högsta tornet med sina 35 bostadsvåningar är Stockholms högsta bostadshus. Från den gemensamma takterrassen 120 meter upp har du en spektakulär utsikt.

Tillsammans med det lägre tornet om 15 bostadsvåningar (byggt av Borätt) ryms 362 ljusa och stilrena bostäder i kvarteret.

Strax utanför porten finns Kista Galleria med shopping och restauranger, samt gokartbana, bowlinghall och biograf. Lika nära är det till tunnelbanan som tar dig till Stockholms city på 17 minuter.

Situationsplan.

Kolla restider

  Urbana bostäder med flexibla planlösningar

  Från den grönskande takterrassen eller relaxavdelningens bastu kan du blicka ut över Stockholms vackra silhuetter. Den moderna och urbana känslan följer med hela vägen in i lägenheten, där de ljusa och stilrena bostäderna fått flexibla planlösningar.

   Läs mer om bostäderna

  En stadsdel med framåtanda

  I Kista finns en dynamisk blandning av bostäder, toppmoderna It-företag och en imponerande framåtanda. Och inte minst Kista Galleria med 180 butiker, restauranger och biograf. Här finns självklart all annan möjlig service med post, bank och kommunala serviceinrättningar.

   Läs mer om Kista

  Film Kista Torn

  Kista Torn är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder