JM does not take responsibility for the translation
Till salu

Stockholm / Liljeholmskajen

Berghus 3

Fåtal inflyttningsklara tvåor kvar till salu

Information

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i kvarteret Berghus 3. Är du intresserad av en bostad eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Linda Nuhma, telefon 070-961 96 32 eller e-post linda.nuhma@erikolsson.se

Här finns nu endast ett fåtal tvåor kvar till salu – inflyttningsklara redan under hösten. På 55 kvm ryms både kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med dusch och tvättutrustning samt bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Dessutom finns möblerbar balkong om 6 kvm. Högst upp i huset finns gemensam takterrass. I berget finns garage och det är nära till kommunikationer samt gångavstånd till grönområden. Här ligger såväl city som natur runt hörnet.

Högst upp i Berghus 3 ligger den gemensamma takterrassen som mäter över 100 kvadratmeter. Terrassen ansluter till Sjövikshöjdens skogsklädda bergmark via en takbeklädd spång – en egen genväg till naturen. Från entréporten från Sjöviksvägen går du ner till kajen på ett par minuter. För maximal nattro är sovdelen vänd mot bergväggen i samtliga bostäder.

Även den nedre delen av huset är förenad med berget. Här hittar du det lättillgängliga och moderna Bergrumsgaraget, där du kan ställa bilen i tryggt förvar. Med den allmänna hissen som uppförs i grannkvarteret tar du dig enkelt upp på Årstabron, där du kan promenera eller cykla till Södermalm.

Inflyttning pågår under hösten 2017.

Situationsplan.

Kolla restider

  Tvåa med plats för livet

  Upptäck denna fina tvåa med egen entré från loftgång. På 55 kvm ryms både kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med dusch och kombinerad tvätt/tork samt bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Balkongen, som vetter mot Sjöviksvägen, blir som en förlängning av vardagsrummet där du får plats med utemöbler.

  Ett hus med bergfast karaktär

  – För oss har det varit viktigt att Berghus 3 ska uppfattas som en naturlig del av sin omgivning. Därför har vi hämtat färgsättningen från bergets mossklädda mark och grönskande lövskog, berättar Alessandro Ripellino som är ansvarig arkitekt för projektet.

   Läs mer om bostäderna

  UTMÄRKT LÄGE med nära kommunikationer

  Du som bor vid Liljeholmskajen har nära till både stad, vatten och natur. Kommunikationerna är utmärkta, lummiga Årstaskogen ligger bara ett stenkast bort och på andra sidan vattnet avtecknar sig Södermalms silhuett. Ett stort utbud av shopping och service hittar du närmast i Liljeholmstorgets galleria eller i Hornstull som ligger några minuter bort.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Berghus 3 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder"

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder