JM does not take responsibility for the translation
Berghus 3
Till salu

Stockholm / Liljeholmskajen

Berghus 3

Fåtal inflyttningsklara tvåor kvar till salu

Information

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i kvarteret Berghus 3. Är du intresserad av en bostad eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Linda Nuhma, telefon 070-961 96 32 eller e-post linda.nuhma@erikolsson.se

Hållbart och genuint

Med mattlackad ekparkett, rostfria vitvaror och bländvita väggar får Berghus 3 en inredningsgrund som andas stilkänsla och kvalitet.

När du kliver in i din bostad för första gången blir en av de stora fördelarna med att köpa nybyggt uppenbar: Här har ingen tidigare bott. De vita väggarna är fläckfria, alla vitvaror toppmoderna och de kromade blandarna blänker. Hållbara naturmaterial och tidlösa färgsättningar präglar konceptet som våra inredare har satt ihop. Det är bara att börja trivas.

Kompletta kök

Alla lägenheter i Berghus 3 får ett ljust kök från Marbodal med vita släta luckor, rostfria handtag och en mörkgrå bänkskiva i laminat. Köket blir komplett utrustat med rostfria vitvaror från Siemens, dämpade fullutdragslådor och praktiska arbetsytor.

Behagliga badrum

I badrummen klär vi väggarna med stora vita blanka kakelplattor och på golven lägger vi ett grått kvadratiskt klinker. Här finns förvaringsutrymmen i kommod, duschhörna med glasvägg samt tvättutrustning från Siemens.

Genomtänkta ytor

Bostäderna i Berghus 3 är planerade för maximal känsla av rymd. Alla får genomgående planlösningar, med undantag för ettorna som vänds mot gatan. Fyrorna får fönster åt tre olika håll och kan – om du vill bo ännu luftigare – enkelt göras om till treor.

Jämför bostäder