JM does not take responsibility for the translation
Berghus 3
Till salu

Stockholm / Liljeholmskajen

Berghus 3

Fåtal inflyttningsklara tvåor kvar till salu

20

onsdag

januari

2016

Fixa en bergsäker stil

Den första tiden i en ny bostad har något magiskt över sig. Gradvis upptäcker du hur ljuset faller och var möblerna gör sig bäst. Nu har du chansen att ompröva gamla lösningar och förnya din stil, så att den passar både dig och ditt nya hem.

JMs inredare Nina Ariola har satt ihop grundinredningen för Berghus 3. Här tipsar hon om detaljerna som lyfter din bostad och gör den till ett helgjutet hem.

”Inredningen i Berghus 3 ska kännas lika solid och tidlös som berget intill. Därför låter vi matta ytor, ljusa färger och hållbara naturmaterial sätta tonen.”

Nina Ariola, inredningsansvarig, JM

Ninas tre bästa tips för en bergsäker stil:

1. Äkta material  

”Att prioritera kvalitet framför kvantitet är en tydlig konsumtionstrend. Satsar du på gedigna material som marmor, betong, läder och glas är chansen stor att du hittar favoriter för många år framöver.”  

2. Ljusa neutraler

”Som nyinflyttad har du lättare att tänka nytt och sätta en harmonisk färgskala från början. I Berghus 3 hade jag själv valt ljusa, neutrala nyanser av lite sotiga pasteller och adderat inslag av grå och blågröna accenter.”

3. Nordiska träslag

”Det är ingen slump att många av Nordens mest klassiska designmöbler är gjorda av ljus ask eller björk. Nordiska träslag tar tillvara det skandinaviska ljuset och håller stilen länge”.

Fler tips!

JMinspiration bjuder vi på inspiration kring allt som har med hemmaliv och boende att göra och på Hitta hem-bloggen hjälper vår stilsäkra inredare Marie Ramse dig att hitta hemkänslan i din nya bostad.

Följ oss gärna på Instagram!

Jämför bostäder