JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Stockholm / Liljeholmskajen

Berghus 4

Mellan bergsbrant och kajkant

Berghus 4 planeras vid bergsbranten från Sjövikshöjden. Huset får 55 moderna bostäder om ett till fem rum och kök, med balkong, uteplats eller terrass. Berghus 4 kommer ha en gemensam terrass och en smal gård mot berget.

Bara några meter från den ståtliga bergväggen och ett ögonkast från kajpromenaden reser vi områdets senaste tillskott, Berghus 4. Här bor du kontrastrikt med bergsbranten på husets ena sida och en spirande stadsdel med ett enastående vattenläge på den andra. I denna nybyggnation förbereder vi 55 moderna lägenheter i varierande storlekar från ett till fem rum och kök samt balkong, terrass eller uteplats. Berghus 4 får en ljus kropp där olika volymer i varierande höjder klättrar på varandra för att skapa en omväxlande enhet med indragna våningar och utskjutande terrasser. På en av dessa utskjutande volymer gör vi plats för en 150 kvadratmeter stor terrass som är tillgänglig för alla boende.

Precis bredvid Berghus 4 planeras det för en allmän hiss upp till berget med tillträde till Årstabron. I huset byggs en in och utfart till Bergrumsgaraget. Entréplan kommer bestå av kommersiella lokaler.

Liljeholmskajen är numera en ny stadsdel med tillgång till både natur och stad. I området finns kaféer, restauranger, livsmedelsbutiker och andra butiker. På andra sidan broarna ligger Södermalm på nära gångavstånd.

Kolla restider

  29

  måndag

  februari

  2016

  Arbetet fortlöper

  Skalväggar, utfackväggar och plattbärlag? Det vi vill berätta är att arbetet med Berghus 4 fortlöper enligt planerna!  

  Hållbar stil i Berghus 4

  För att bostäderna i Berghus 4 ska hålla stilen länge så inreder vi största möjliga mån med naturmaterial. En mattlackad ekparkett som golv är stilfullt, samspelar fint med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer.

   Läs mer om bostäderna

  Allmän hiss tar dig närmare Söder

  Intill Berghus 4 byggs den nya allmänna hissen som kommer att leda upp till berget och ge omedelbar tillgång till såväl Sjövikshöjden som Årstabron. Att promenera och cykla över Årstaviken och in till…

  En stadsdel med sjöläge

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en naturlig förlängning av Söder. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer. Service, butiker och livsmedelsaffärer etableras i stadig takt.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  Bergrumsgaraget

  JM har byggt om bergrummet vid Liljeholmskajen till Sveriges största bergrumsgarage med plats för 1022 parkeringsplatser för bilar och 29 MC-platser. Bergrummet, som tidigare använts av Vin & Sprit AB för förvaring, har en bruttoyta på cirka 40 000  kvadratmeter. Infarten till Bergrumsgaraget går genom Berghus 2.

   Läs mer om Bergrumsgaraget

  Berghus 4 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder