JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Brohuset

Så nära vattnet du kan komma

På ett av Liljeholmskajens bästa lägen intill Årstabroarna bygger JM ett av områdets mest tongivande hus. Det 16 våningar höga Brohuset får en lång och slank gestalt vars glasklädda fasader och balkonger spänner sig runt byggnaden. Alla boende får tillgång till husets takterrass med utsikt över Stockholm.

Allra längst ut mot Årstabroarna bygger JM ett storskaligt byggnadsverk klätt i glas. Brohuset löper hela vägen från berget ned till vattnet. Detta 120 meter långa hus kommer att rymma 162 välplanerade lägenheter med ett unikt läge på Liljeholmskajen. Det både avlånga och slanka huset får en modern gestaltning med en ren glasfasad, längsgående balkongpartier med sol- och vattenläge samt en indragen mittenvåning. Huset som blir 16 våningar högt mot Årstaviken och bara 7 våningar mot berget får en stadig volym som klättrar upp för branten och vidare mot skogen.

Från den nionde våningen får du direkt tillgång till Årstabroarna. Lägenheterna som finns i storlekar om två till fem rum och kök bjuder på öppna planlösningar och goda förvaringsmöjligheter i antingen klädkammare, förråd i lägenheten eller på vinden. Nästan alla lägenheter får en generös balkong.

Högst upp på Brohuset blir det en takterrass med ett grönska och milsvid utsikt över Stockholm stad.

 

Situationsplan.

Kolla restider

  Unikt bostadshus med vit glasfasad

  Inredningen i Brohuset utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Basen utgörs av mattlackad ekparkett, ett ljust kök och vitmålade väggar.

   Läs mer om bostäderna

  En stadsdel med sjöläge

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en naturlig förlängning av Söder. Utanför Brohuset ligger kajpromenaden. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer. Service, butiker och livsmedelsaffärer etableras i stadig takt.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  "Vi bygger ett gediget hus som kommer vara fint även lång tid framåt."

  Brohuset är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Öppet hus:
  Varje tisdag klockan 17-18 har vi öppet i Bostadsbutiken på Liljeholmskajen med en mäklare på plats. Välkommen!

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder