JM does not take responsibility for the translation
Brohuset
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Brohuset

Så nära vattnet du kan komma

Brohuset

Med ett spektakulärt läge längs Liljeholmskajen och intill Årstabroarna ligger Brohuset. Husets mäktiga volym och dess glasklädda fasader gör det till ett nytt landmärke i stan. Högst upp finns en gemensam takterrass där alla boende kan njuta av rymden och utsikten över Stockholm. Inflyttningarna startar i mars 2018 och pågår till november 2018.

I Brohuset ryms bostäder om 2-4 rum och kök, de flesta har balkong antingen mot vattnet eller i västerläge. De flesta balkongerna är dessutom inglasade så att du kan använda dem en stor del av året – oavsett väder. Inredningen är noga utvald med ljusa, stilrena materialval. Det vattennära läget är påtagligt men även närheten till stan blir uppenbar då du från en av husets entréer på våning 9 kan ta dig direkt till gång- och cykelbanorna över Årstabron till Södermalm.

Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Blir Brohuset din?

 

Situationsplan.

Bostäder i Brohuset

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Unikt bostadshus med vit glasfasad

  Inredningen i Brohuset utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Basen utgörs av mattlackad ekparkett, ett ljust kök och vitmålade väggar.

   Läs mer om bostäderna

  En stadsdel med sjöläge

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en naturlig förlängning av Söder. Utanför Brohuset ligger kajpromenaden. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer. Service, butiker och livsmedelsaffärer etableras i stadig takt.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  "Vi bygger ett gediget hus som kommer vara fint även lång tid framåt."

  Brohuset är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder