JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Liljeholmskajen

Brohuset Slutsålt

Så nära vattnet du kan komma

 • Kommun: Stockholm
 • Område: Liljeholmskajen
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 49 - 172 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: B 52 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 162

Med ett spektakulärt läge längs Liljeholmskajen och intill Årstabroarna ligger Brohuset. Husets mäktiga volym och dess glasklädda fasader gör det till ett nytt landmärke i stan. Högst upp finns en gemensam takterrass där alla boende kan njuta av rymden och utsikten över Stockholm. Tillträde genomfördes 2018.

I Brohuset ryms bostäder om 2-4 rum och kök, de flesta har balkong antingen mot vattnet eller i västerläge. De flesta balkongerna är dessutom inglasade så att de kan användas en stor del av året. Inredningen är noga utvald med ljusa, stilrena materialval. Det vattennära läget är påtagligt men även närheten till stan blir uppenbar då du från en av husets entréer på våning 9 kan ta dig direkt till gång- och cykelbanorna över Årstabron till Södermalm.

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Unikt bostadshus med vit glasfasad

Brohuset, som är 16 våningar högt mot Årstaviken och 7 våningar mot berget, har en stadig volym som klättrar upp för branten och vidare mot skogen.

Huset består av tre trapphus, ett utrymningstrapphus och lägenheter om 2-5 rum och kök. Samtliga bostäder har öppna planlösningar och goda förvaringsmöjligheter, i antingen klädkammare, förråd i lägenheten eller på vinden.

Från den nionde våningen har du direkt tillgång till Årstabroarna där det finns gång- och cykelbana till Södermalm. Högst upp i Brohuset ligger den gemensamma takterrassen som är tillgänglig för samtliga boende och som bjuder på utsikt över Stockholm. 

Kompletta kök

Köket är planerat för att fungera både som social mötesplats och som praktisk matsal. Inredningen är sammansatt av hållbara material och i en långsiktig stil. Bänkskiva av mörkgrå laminat, vita kökssnickerierna och golv av ekparkett. Här ingår energisnåla vitvaror från Siemens, med ugn och mikro i högskåp.

Inglasade och rejäla balkonger

I Brohuset blir livet på balkongen en viktig del av boendeupplevelsen. Nästan alla bostäder har en generös balkong med soligt västerläge och vattenutsikt. Eftersom nästan alla balkonger dessutom blir inglasade fungerar de som ett extra rum som du kan njuta av från tidig vår till sen höst.

Badrum

I det helkaklade badrummet finns plats för både avkoppling och effektivitet. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och torkställ gör tvättbestyren enklare. Det finns gott om förvaring i både kommod under handfat samt i väggskåp. Duschen är avskärmad med en glasvägg. 

Bergrumsgaraget

Ett stenkast ifrån Brohuset, på Sjöviksvägen, ligger Bergrumsgaraget med över 1 000 parkeringsplatser, där bostadsrättsföreningen blockhyr sina parkeringsplatser. I Bergrumsgaraget finns även MC-parkering och besöksparkering.  

 Läs mer om Bergrumsgaraget

Om området

Hitta din plats på Liljeholmskajen

Liljeholmskajen har vuxit fram i över 15 års tid och är idag en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Här bor du nära vackra Årstaviken och lummiga grönområden med butiker, restauranger, skolor och andra verksamheter som gör vardagen mer bekväm inom promenadavstånd. Idag bor det tusentals människor på Liljeholmskajen som alla har en egen plats som hjärtat klappar lite extra för. Vilken blir din?

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder