JM does not take responsibility for the translation
Brohuset
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Liljeholmskajen

Brohuset

Så nära vattnet du kan komma

Brohuset

På ett av Liljeholmskajens bästa lägen intill Årstabroarna bygger JM ett av områdets mest tongivande hus. Det 16 våningar höga Brohuset får en lång och slank gestalt vars glasklädda fasader och balkonger spänner sig runt byggnaden. Alla boende får tillgång till husets takterrass med utsikt över Stockholm.

Allra längst ut mot Årstabroarna byggs Brohuset, ett storskaligt byggnadsverk klätt i glas som löper hela vägen från berget ned till vattnet. Här bor du i ett unikt läge på Liljeholmskajen, så nära vattnet du kan komma. Huset, som kommer att vara 16 våningar högt mot Årstaviken och 7 våningar mot berget, får en stadig volym som klättrar upp för branten och vidare mot skogen. 

Det 120 meter långa Brohuset kommer att erbjuda välplanerade lägenheter med öppna planlösningar för social samvaro och smarta förvaringsmöjligheter. Merparten av lägenheterna får generös balkong.

Från den nionde våningen tar du dig smidigt till Årstabroarna och gång- och cykelbanorna till Södermalm. Högst upp i Brohuset ligger den gemensamma takterrassen som bjuder på grönska och milsvid utsikt över Stockholms stad. 

 

Situationsplan.

Bostäder i Brohuset

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  16

  måndag

  oktober

  2017

  "Högst upp på bygget är utsikten magisk"

  Alla har vi en plats som vårt hjärta klappar lite extra för. Donja, som arbetar som platschef på Brohuset, stannar gärna till på Brohusets gemensamma takterrass som hennes arbetslag bygger.  

  Unikt bostadshus med vit glasfasad

  Inredningen i Brohuset utgår från en modern formtradition med inslag av hållbara naturmaterial. Basen utgörs av mattlackad ekparkett, ett ljust kök och vitmålade väggar.

   Läs mer om bostäderna

  En stadsdel med sjöläge

  Liljeholmskajen har på senare år blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och en naturlig förlängning av Söder. Utanför Brohuset ligger kajpromenaden. I hela området finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer. Service, butiker och livsmedelsaffärer etableras i stadig takt.

   Läs mer om Liljeholmskajen

  "Vi bygger ett gediget hus som kommer vara fint även lång tid framåt."

  Brohuset är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.


  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Liljeholmskajen

  Jämför bostäder